- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Женски срамни устни !
Лоши метеорологични условия.
Поради лошите метеорологични условия, учебните занятия за 18 октомври (вторник) се отменят. От Ръководството.
Публикувано на 18.10.2011
![]()
n00bs
бати тъпото
а при нас ще идват министъра на културата и Бойко Борисов да открият училището след ремонта омг
nigga stole my bike
То унито е за който иска, всеки ден може да си го направиш почивен..
Каква специалност си във Винса?
Everybody dies, But not Everybody Lives..
тц..е аз за ко се хабя да правя тема специално за тебе...
И автобусите били по-нарядко, и затворени булеварди имало..около винс-а сигурно е море...
Успех ти пожелавам.Все пак днес има студентско парти и алкото е на 50%, това е достатъчно стимулиращо
![]()
точноама нещата са ми във винса и трябва да платя 5 кинта вход
![]()
и верно ще е плувнало, а днеска бяхме решили да си махаме главите от миналата седмица още![]()
n00bs
ее карай, 5 лв вход ...като знаеш вътре, за 20 лв че няма да знаеш къде си... пак е стимулиращо. Ох...това Авеню, с тези студентски партита какви неща причинява, да... Нали не седиш в чалгата?
"Затворени са подлезите - Шипка, Спортна зала,Почивка на Пикадили парк, както и пътя към Летен театър от ВИНС. В критично положение са подлеза на Комитово ханче и АГ болницата."
Това никак не звучи добре, относно Авеню...
ахах честитоПървоначално написано от horacio
якуза ти не заслужаваш
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
ами редувам щото пък мойте авери само чалга слушат, а и аз не стоя мн по принцип аз винаги като отида вече съм пилПървоначално написано от Mi6inka
![]()
n00bs
Първоначално написано от yakuza_
![]()
![]()
На този ник и този аватар не му отиват да бъдат киснати в чалга!
![]()
на тоя ник и аватар не му отива и да учи СК![]()
n00bs
в Созопол направо целия плаж е под водата също и много от баровете
Stand Your Ground
Първоначално написано от yakuza_
о0 ще ставаш счетоводителка, а?![]()
и ко, дреме ми на кура, така и така не учите студентите в бг а само си чешате пишките и после ставате сервитьори.един ден по-малко учене едва ли ще ви напраи по-тъпи отколкото сте
едва ли, по - скоро данъчен и да скъсвам задниците на майката и бащата на славка от проверкиПървоначално написано от Mi6inka
n00bs
че кой се е притеснил за ученето, ве?! Не може да се мръдне, защото всичко е във вода...Първоначално написано от drishnyata
ти като учиш в чужбина и ще скопосаш много,да знаешПървоначално написано от drishnyata
бАси тъпите
Защо пускате теми при положение ,че същата вече я има ?