- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моята птичка с моята обич
Случвало ли ви се е да мислите над сложен въпрос, да имате помоща, която ви е нужна по разрешаването му в лицето на друг човек, който се е досетил за отговора много преди вас и ентусиазирано ви обяснява на висок тон как всичко има решение, но въпреки това наблюдавате врабчето кацнало на онова клонче в далечината, как се оглежда безцелно и механично и си мислите какво ли търси и какъв ли е живота на врабчетата изобщо? Погледа ви е толкова фокусиран, че всичко около ви е замъглено, заглушено, turn off. Човека до вас се радва на извода, до който е стигнал и когато най-накрая ви пита "Слушаш ли ме? Ей, чу ли ме?", ентусиазма му се сбръчква като току що залята с киселина кожа и в следващия момент усещате как нещо ви сръчква в ребрата, и птичката излита в резултат на земетресението от разфокусирания ви поглед, и всичко се размазва, и нямате стабилизатор, и мислите ви отлитат заедно с нея, и предишните, и новите, и питате отново "Извинявай, какво каза?"
В следващия момент птичката с малкото сърце, биещо 100 пъти в минута е отлетяло, за да занесе хоризонта ви на въпроса, чийто отговор сте търсили.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5WJiWx0YbZo[/youtube]
прочетох "пичка" и се шокирах, че ти си могла да го напишеш
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Проблема е във вашия телевизор.
4XCOKИ
Няма пък. Не разбирам от това, не им знам имената, от коя партия са, какво правят и ще правят и изобщо ако отида, ще си затворя очите и само ще посоча с пръстче. По-добре ли е така?
4XCOKИ
Защото?
Сериозно... Защо да гласувам като не разбирам и не ме интересува? Все едно да ми сложат 10 вида сирена и да ме накарат да избера най-доброто. Само дето тях поне ще мога да ги опитам. С негласуването си дори мисля, че правя добро. Пък и т'ва е работа на големите хора. ^_
4XCOKИ
на 20 години си, време ти е да пораснеш и да почне да мислиш като 20 годишнаПървоначално написано от ShtrudeL
n00bs
Айде стига с тоя банализъм. "Ще си пуснеш гласа." Не се чувствам зле като не си го пускам. Ти ако се бориш за нещо много важно и зависиш от всички останали и половината не разбират за какво иде реч, ама искат да си пуснат гласа, ще е правилния избор ли накрая?Първоначално написано от ohluv
4XCOKИ
Говориш като възрастен. Възрастните са скучни.Първоначално написано от yakuza_
4XCOKИ
същото може да бъде казано и за твойте "розови" виждания,ти си знаеш деПървоначално написано от ShtrudeL
ще бъде обожествяван,ще стана легенда и ще вляза във всяка възможна митология като най-великия..мерси за вниманието
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Да, като перфектния провалил се модел за подражание.Първоначално написано от lightcameraction
Тези с голямото его в митологията не остават живи принципно.
![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Зейфод: Ако има нещо по-голямо от моето его държа да бъде заловено и разтреляно.
4XCOKИ