.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

То бива студентски живот, ама чак пък толкова...

Имам една колежка, постоянно бяга от лекции. Викам и, аре поне на важните стой, тя пак си тръгва, щото пътувала и искала да си хване рейса.... Е па за кфо идва, като иска да си тръгва...
    Два три пъти заради нея изпуснах лекции, ама вече няма да и се водя по акъла и ще си ходя, дори да няма с кой друг да си правя мохабет в почивките....
    има много несериозни хора значии

Супер фен Аватара на vesinka899
    А пък от нашия курс само 5-6 човека ходим на лекции а сме 37 целия курс.Другите идват само на упражнения и на изпитите се събираме целия курс....Как може такова нещо
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Веси, то и при нас не е различно... идват, ама само на първата лекция и то в началото, след това чак на изпитите... Има часове, в които не може да се отсъства, където искат присъствие и т.н.
    Много ми падат в очите хора, които са несериозни, особено към образованието и към това, за което сами си плащат...

Това е несериозна работа !!
    А ти къде и какво учиш ?

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Oт 3-ти до сега съм пропуснала само 2 лекции.
    Ебаси редовната дето съм.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз досега по 2 предмета не съм стъпвал на лекции, на 1 отидох 1 път, а на 3тия ходя щото после имам и упражнение и да препиша ако има нещо
    n00bs

Ловесик, евала, повече като теб да има!!!
    Иначе, Веси, аз съм Немска Филология...
    читава специалност с не толкова читави студенти
    Готино е да си почиваш у дома ама някои преподаватели не допускат до изпит като нямаш записки нали се сещаш. ти какво учиш?

Аз уча Биология.4 курс

Цитирай Първоначално написано от vesinka899
    Аз уча Биология.4 курс
    сякаш този въпрос чакаше, а може би е така,хахахаха

Цитирай Първоначално написано от bababa7
    Аз уча Биология.4 курс
    сякаш този въпрос чакаше, а може би е така,хахахаха
    tq za tfa go pita kvo u4i z,za da q pita i toi i da si kaje

Град
    Niggaland
    Аз уча Биология.4 курс
    имам една бучка 2 санта над чепа, според теб може ли да е от готиния ми ляв палец ?
    n00bs

Banned Мега фен
    като си влязъл там където не искаш и те карат да учиш неща, които те харесваш много ясно ,че няма да ходиш на лекции

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    В УНСС предполагам е по-зле положението, прав ли съм
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    като си влязъл там където не искаш и те карат да учиш неща, които те харесваш много ясно ,че няма да ходиш на лекции
    Прав си! Много малко са хората, които са написали само едно желание за следване и са ги приели и учат с кеф и ходят с кеф. Повечето са отбелязали всички възможности и където са ги приели - там са отишли... смешното е че повечето учат, да речем, Литература, а за магистратура записват Журналистика или Математика, което е повече от тъжно и нелепо

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    В УНСС предполагам е по-зле положението, прав ли съм
    кат гледам двамата сме се запътили към свободния

Цитирай Първоначално написано от NewMessage
    Прав си! Много малко са хората, които са написали само едно желание за следване и са ги приели и учат с кеф и ходят с кеф. Повечето са отбелязали всички възможности и където са ги приели - там са отишли... смешното е че повечето учат, да речем, Литература, а за магистратура записват Журналистика или Математика, което е повече от тъжно и нелепо
    +1 като ще проясня, че после тея дипломи си ги врът в....

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    и аз не уча това, което исках ама ми е айляк да ходя
    интересно ми е още

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NewMessage
    Точно !
    системата е лоша
    Аз като гледам обаче почти на всякъде се кандидатства с биология , а не с география там където искам да вляза , а пък по биология съм многоо изостанал и не знам от 11 клас дали ще ми стигне времето да я науча

Град
    Niggaland
    вие какво мислите, че като учите дори това което искате ще се реализирате със сигурност като такива ли ?
    n00bs

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    вие какво мислите, че като учите дори това което искате ще се реализирате със сигурност като такива ли ?
    не! Но помага

Ловсик, твоят вариант е хубав, не съм го изключил като опция, благоприятно е положението ти, иначе е кофти да учиш нещо, което после няма да искаш да работиш или няма да си научил като хората, че да го практикуваш.
    Ловеца, за съжаление повечето специалности включват биология, математика, химия...
    А другите филологии литератури и други шитни и т.н.
    Но човек трябва да има богата обща култура, така че понякога са от полза, стига преподавателите да не си мислят, че са най - важни...

И все пак има компомисен вариант, с оценки от матури и няколко вида изпита зао пределена специалност, едва ли само биология ще има.. проверил ли си?

Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    не! Но помага
    Така е!
    Аз например съм 4 курс и от 1 година работя като преподавател по Немски език
    Като завърша ще се ориентирам с преводите, дано имам същия късмет Има специалности и специалности и човек трябва да мисли преди да записва дали има шанс

Banned Мега фен
    NewMessage
    И други има, но географията я няма .
    По биология учебниците са много зле. Учим някакви глупости ! Всичко е написано на неразбираем език! На времето съвсем други неща са учили + раздел екология ,който сега е само две страници
    По история не е много по- различно ! Написано ,така че да намразиш предмета още малко!

Еми щом я няма географията значи по никакъв начин тази наука не се свързва с предмета, който искаш да учиш, знам ли, друго обяснение си нямам аз. Но ако толкова държиш на нея (специалността), просто избираш по кое да държиш изпит и учиш, няма как. Учебниците са много сухарски, аза се радвам, че ние нямаме учебници, а ни диктуват систематизирани лекции изготвени от преподавателя. Не са много зам ирисане, ама е по - добре от учебника.
    Какво да те посъветвам, стягай дупето за биология, е пък не е чак толкова страшно :Л)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си