.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: пъпка

пъпка

Излезна ми някаква като гнойна пъпка на половите органи.Девствена съм,няма как да съм се заразила с нещо.Четох че може да излезне от мастурбиране.Вярно ли е? И какво да направя за да се махне.Момиче съм.

НА каква възраст си ?
    Мастурбираш ли ?

Годините и тва дали мастурбираш нямат никво значение... Тва за мастурбирането не е вярно...

Бръснеш ли се ? От тва излизат пъпки и от подкожни косъмчета също. Не я стискай и гледай да не я разраниш. Питай майка ти с какво да я намажеш и не се притеснявай, ще се махне.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Можеш да я намажеш с Ихтиол. Той ще изсмуче гнойта. Най-вероятно е от бръснене/епилатор ако ползваш. Но не е от мастурбация.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Определено не е от мастурбация ;д ... вероятно подкожни косъмчета... или май можеше и от недобра хигиена да се получи, но за второто не съм сиг

бая мастурбиране ще да е било .. така де,не вярвам да има нещо общо с това.Може да се е появила ако не спазваш добра лична хигиена или гъбички .. нямам си на идея,пък ако толкова те притеснява или се появят повече по-добре върви на лекар.

ходи се прегледай моля те !
    What about now ?

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Стискай я пъпката беее!

Как да я махна..?

Цитирай Първоначално написано от kariix
    Как да я махна..?
    Не я пипаи щото незнаеш кво' е...По-добре говори с майка си или иди на лекар той да я махне.Това е моят съвет.

Имала съм и са били подкожни косъмчета.

водата не вреди не се притеснявай
    взимай си душ по често

най-вероятно е от бръснането......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си