.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

запознаване с родителите

да ви попитам тея които си имат гаджета запознавали ли сте ги с ващте а те с тяхните и на кой месец ние с моя вчера напраихме 7 месеца и днеска ще го запозная с нащте
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Супер ти е подписа

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Запозна се с майка ми някъде на третия месец, а с баща ми малко след това.
    Аз се запознах с майка му, някъде около 4-5 месец и с баща му малко по-късно. Не си спомням вече...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Запознах се с майка и на третия месец някъде.

След седем дена правим 5 месеца и скоро мисля да я запозная и с нашите

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Запознавам приятел с родителите си, когато усетя , че връзката става сериозна. Това не зависи толкова от времето, а от самите отношения. Не помня точно кога запознах приятеля ми с наще и кога точно аз се запознах с техните.

Мега фен Аватара на xoxi
    Баща му го познавах около 3-4 години преди да се запозная с приятелят ми. А с майка му се запознах 1-2 месеца след като тръгнахме.
    С майка ми го запознах малко преди да се съберем, а с баща ми доста след това.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Град
    <3
    лололол хаха
    Писахме си месец
    Тръгнахме
    След два три дена се запознах с майка му и баща му.
    След още един-два той се запозна с мама.
    Ник'ви официалности, нищо дразнещо и фалшиво.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

хахах ;Д еми при нас стана така, че тя беше от друг град .. и тъй като спах у тях нямаше как да не се запозная .. та на първия ден =) еми колкото по дълеч толкова по-добре!
    Не съм перфектен но си струвам!

Повече от фен
    Не ги запознавай,бре.Закво ти е-да няма да се жените?Обикновенно мама на момчето и тати на момичето са зверове.

Понеже сега съм сама ще кажа за бившия ми! Беше инцидентно, без да е планирано! Ние отиваме в един клуб и виждам нашите, отиваме при тях, запознават се и след това му казвам, че това са родителите ми,това беше още преди да тръгнем официално! А аз с техните се запознах на 2рата седмица
    Не към кучка, просто имам мнение различно от вашето и заставам зад всяка казана от мен дума o.O ...
    "Такъв е живота" - казал клоуна с насълзени очи и си нарисувал една голяма усмивка ヅ

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Техните ги познавам от ...около месец след като тръгнахме, а той се запозна с наще на 2-3 ия месец
    maDamn

Запознах се с баща му на втория месец (съвсем скоро) с майка му още не съм.

Голям фен Аватара на mey_si
    Ами той с майка ми се запозна съвсем случайно на...1вия месец горе-долу ..с баща ми на 2рия-отново случайно.Аз с неговите не съм все още )

Още на първото ни виждане се запозна с майка ми, а на третата среща някъде се запозна и с баща ми.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Официално не помня кога точно се запозна с нашите.. може би на 2-рия месец някъде.Аз се запознах с баща му на 5-тия месец,понеже преди това беше в Гърция.С майка му съм говорила само по телефона,много печена жена,ще се запозная с нея след 3-4 дена,тогава и тя си идва от Гърция

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    С баща ми той се запозна след 2-3 месеца. С майка ми не помня кога точно . Също така не помня и аз кога се запознах с неговата майка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си