- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- запознаване с родителите
да ви попитам тея които си имат гаджета запознавали ли сте ги с ващте а те с тяхните и на кой месец ние с моя вчера напраихме 7 месеца и днеска ще го запозная с нащте
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Запозна се с майка ми някъде на третия месец, а с баща ми малко след това.
Аз се запознах с майка му, някъде около 4-5 месец и с баща му малко по-късно. Не си спомням вече...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Запознах се с майка и на третия месец някъде.
След седем дена правим 5 месеца и скоро мисля да я запозная и с нашите![]()
Запознавам приятел с родителите си, когато усетя , че връзката става сериозна. Това не зависи толкова от времето, а от самите отношения. Не помня точно кога запознах приятеля ми с наще и кога точно аз се запознах с техните.
Баща му го познавах около 3-4 години преди да се запозная с приятелят ми. А с майка му се запознах 1-2 месеца след като тръгнахме.
С майка ми го запознах малко преди да се съберем, а с баща ми доста след това.
И спря да се върти за миг земята..
лололол хаха
Писахме си месец
Тръгнахме
След два три дена се запознах с майка му и баща му.
След още един-два той се запозна с мама.
Ник'ви официалности, нищо дразнещо и фалшиво.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хахах ;Д еми при нас стана така, че тя беше от друг град .. и тъй като спах у тях нямаше как да не се запозная .. та на първия ден =) еми колкото по дълеч толкова по-добре!![]()
Не съм перфектен но си струвам!
Не ги запознавай,бре.Закво ти е-да няма да се жените?Обикновенно мама на момчето и тати на момичето са зверове.![]()
Понеже сега съм сама ще кажа за бившия ми! Беше инцидентно, без да е планирано! Ние отиваме в един клуб и виждам нашите, отиваме при тях, запознават се и след това му казвам, че това са родителите ми,това беше още преди да тръгнем официално! А аз с техните се запознах на 2рата седмица![]()
Не към кучка, просто имам мнение различно от вашето и заставам зад всяка казана от мен дума o.O ...
"Такъв е живота" - казал клоуна с насълзени очи и си нарисувал една голяма усмивка ヅ
Техните ги познавам от ...около месец след като тръгнахме, а той се запозна с наще на 2-3 ия месец![]()
maDamn
Ами той с майка ми се запозна съвсем случайно на...1вия месец горе-долу ..с баща ми на 2рия-отново случайно.Аз с неговите не съм все още)
Още на първото ни виждане се запозна с майка ми, а на третата среща някъде се запозна и с баща ми.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..