- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как да ги изнудя
Здравейте xD нашите не искат ми земат нов компютър а ми обещаха, не сме зле с парите и се ядосвам. Според вас нарочно ли ме тормозят ?
![]()
Кажи им че ти трябва мощен компютър за обучението ти![]()
Кофата е, ще пиша както си искам!Първоначално написано от EinGutesKind
![]()
заплаши ги със самоубийство
Кръв,черва и хруптящи вокали!
отрежи си единия крак и после го сложи в тяхното легло докато спят..като се събудят и си изкарат акъла им кажи,че искаш нов комп.Ако ти кажат,че си ненормален олигофрен ти не се отчайвай.Отрежи си и другия крак.Ако пак не искат,ръцете и така докато останеш само с глава и тяло.Ако все още не искат,си отрежи ушите и после ги изяж .Ако все пак не искат,махни си очите и ги изяж и тях.Ако въпреки всичко не искат,ти ще си щастлив,защото вече комп няма да ти е нужен.И .. Воала (:
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
иначе сериозно
Обещай им,че ще си вдигнеш успеха,че ще учиш повече,кажи им това което искат да чуят.Кажи че няма да ги ядосваш.![]()
Ми повреди този дето ползваш сега-ама да изглежда случайно, и те ще требе да купуват нов и тн.
Първоначално написано от GregoryHouse
тъп съвет.Първоначално написано от vesinka899
Should ever be forgot...
тъп съвет.Първоначално написано от xJawz
Should ever be forgot...
да,твоя беше много по-умен
тъп потребителПървоначално написано от lightcameraction
Първоначално написано от GregoryHouse
Ще си дигна аз самолета, доволни са от мене в училище и още ме тормозятПървоначално написано от vesinka899
![]()
вярно е,че съм болен и спамя по цял ден безсмислици,ама твоя наистина беше тъп..как може да го повреди така,че да не може по никакъв начин да се поправи и единствения вариант е да се купи нов,ти в ред ли си?Той трябва да разбие целия комп..и дори и да го направи,винаги има вероятност да му кажат,че за сега комп няма да му взимат и да набляга на ученето..Първоначално написано от xJawz
Should ever be forgot...
пусни на баща си, ако пак не ти купи нов комп, поне няма да те е страх от изнасилване
n00bs
естествено, че няма да си признае, че има сексуални желания към женствения си син
n00bs
Еее та поне помоли твоя и двамата ще сте навити да си го пъхатеПървоначално написано от yakuza_
![]()
Aко е наистина сорри, но ако се бъзикаш върви на майната си.
Мислиш ли, че бих си правил шега с нещо подобно ?
n00bs