- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да се разболея?
Кажете ми как да се разболея?
Значи,събличаш се гол/а,изкъпи се,отвори във вас да стане течение,изяж един суров картоф....мисля,че това ще помогне.![]()
Не е ли по-лесно да си намериш фалшива бележка за даскалото, вместо да се разболяваш?Първоначално написано от kurtiii
![]()
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Първоначално написано от pofek
и като си болен, к'воще кашляш като луд, ще имаш мега гнусните цифки и няма да можеш да излизаш...
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
И за къв дявол ти е да се разболяваш ...
Заради кръшкане от даскало ли? Е по голяма глупост от това няма! За всичките ми 12 год прекарани в даскало, никога не съм я правила тая простотия ...
За нищо го нямате здравето си ....
Защо си играеш със здравето си ? Представи си направиш това което те съветват и застанеш на течение независимо дали си мокър или гол,случайно хванеш бронхопневмония или те удари в някой орган,примерно да ти изтинат бъбреците ?!?! Това са пълни глупости,не се занимавай с тях а вземи мисли малко ...
Ти нормален/на ли си?За какво ти е да се разболяваш? .. Болни мозъци колкото искаш
![]()
Нормалните хора искат да оздравеят и да опазят здравето си,а ти.... Повярвай ми,не искаш да се разболееш(или може би ще го установиш,ако опиташ едно от горните предложения и се тръшнеш страшно отпаднал и с болки в леглото... или в най-лошия случай в болница с менингит или бронхопневмония).
Щом ти е толкова скучно-това не е начинът. Вземи се в ръце,ходи на даскало и се образовай! Ходи с приятели... живей!
Да се разболееш е лесно,трудно е да се опазиш здрав.
Незнам,но мисля,че темата е бъзик,ако не.... о.О
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Не е хубаво да си играеш така със здравето!Все пак то е най-важното,което имаме!Мисля,че причината,която те кара да искаш да се разболееш има и друго решение![]()
ъмм за какво е картофът?Първоначално написано от pofek
По-добре недей да си играеш със здравето , а измисли друг начин да се измъкнеш от даскало![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Мхм,не ти трябва да се разболяваш.Първоначално написано от naksdy
На човек в един момент му писва и прибягвае до крайни мерки
Ама това доказано ли е че ще проработи?
Събличаш се гол/а на тераската, вечер към 9-10 вечерта. Намокряш си краката,ръцете... абе изобщо тялото. Може и да почиташ на ляво и на дясно. Изпий в това време студена вода с лед към 1-2 чашки,ама бавно!!! Да не те пресече,че ше си "ебе майката". Друг по лек вариант е да се облечеш: "лито". Слагаш лити дрехи,т.е. леки и излизаш...ходиш така някъде към 3-4 часа и си настинал/а, като може и да си намокриш краката. Може да се натоиш и в некоя рекичка..
Ама..окей..защо искаш да се разболееш не мога да разбера? Да седиш в къщи и да цъкаш на компютъра? Щото ти е тъжно?!?!? Вижте какво хубаво време е ! Възползвайте се ,да д'г'е!
Дигаш температура, но трябва да е суров.
Хапваш малко живак или уран и си готов -.-
П.С гледай урана да e обеднен![]()
Последно редактирано от Dwyd96 : 04-25-2016 на 13:40