- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ще направите..?!
Какво бихте направили, ако разберете, че ваш приятел ви следи мненията във форума?!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ще разговарям лично с него, за да си изясним някои неща...
Не ме бърка...![]()
Първоначално написано от pofek
.. е как така не те бърка?! Не би ли трябвало да се замислиш поне каква е причината да прави това?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Зависи кой е...
При положение, че споделям мнението си тук и го превръщам в достояние на хилядите регистрирани, плюс още няколко хиляди гости, не мисля, че е проблем за някой мой приятел да следи какво пиша.
Освен това, не ме е срам по никакъв начин от мнението ми (по който и да е въпрос) и съм склонна да го формулирам по същия начин пред приятелите си.
едва ли ще ми е проблем![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ще трябва да го убия.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от pofek
Като в смисъл че ме следи или че просто знае ника ми?Първоначално написано от Pamaa
Ми.. ако ме следи не знам.. вероятно нищо.Не ми пука.Ще ми стане любопитно защо, но иначе нищо.![]()
Не.. че влиза единствено, за да види какво си писал..Първоначално написано от SunT
На мен мисълта ми беше да разбера как бихте се почувствали, без значение дали има какво да криете или не..
Нямам какво да крияНямам против да влизат и да четат,пределно ясно им е как мисля и как действам,така че...кво толкова да се вкарвам! Не съм по-различна във форума,от това което съм.Няма да се изненадат ,ако прочетат някой пост. Притеснението ти е продено от несигурност или?!
maDamn
Аз имам такива приятели. И да, следя какво пишат. И те ми знаят профила, не ги знам какво правят, едва ли са тръгнали да ме търсят, но и аз няма от какво да се срамувам.![]()
Аз го правя, но в друг сайт хах
Това ще да е доста странен приятел, ако влиза тук само за да прочете моите мнения.
И все пак нищо не бих направила. Но сигурно ще започна да мисля за дадения приятел като за малка откачалка без работа.![]()
И спря да се върти за миг земята..
ндаам.. просто ми се струва тъпо да го прави. Колко по-трудно би било просто да ме попита...Първоначално написано от granger
![]()
1) има проблеми..
или 2) has a crush on me![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ще ме е срам. Не се държа толкова зле като тукнавън нямам общо с форума
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
боли ме шпека![]()
![]()
кой квото иска тва да следи...не ме интересува!!!
![]()
![]()
нещо мнооо се комплексирате .... виждам лигандно поле
![]()
![]()
![]()
Ще се почувствам вип ..все пак да ме следят = значи съм интересна![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Да следят! Всеки може да ги чете. Не сме писали нищо срамно.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ