- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- lightcameraction
Проклет бъди ти, който каза че никога няма да използваш Memes & Captions...Първоначално написано от lightcameraction
![]()
Първоначално написано от Perchem
да..от сорта на това да питам въпрос и някой идиот да ми пусне тролфейс като няма к'во да каже.Тя тук отново написа мнение и доказва че е.
![]()
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
и мен ме дразнят картинките , но Percehm и Waterily пускат много интересни и различни.![]()
Къде доказах, че съм?
Аз очаквам Стоян да ми отговори , за да разбера и аз.. имам бегла представа за това,какво може да изцепи и ще го опровергая с удоволствие.
Не разбрах как темата е атеншън хоринг като е насочена пряко към теб?
Не разбрах и къде фейлвам?
Ти каза, че имаш доста по-важни неща, пък като гледам рефрешваш и следиш кой какво ще напише.![]()
и аз съм комплексиран спамер![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първоначално написано от cweeet
първо спамиш непрекъснато безсмислици..после това,което вече казаха относно 'оценката за себе си' и това,че пускаш тема,за да може да си в светлината на прожекторите и да говориш няк'ви глупости..аз ти казвам,че не ми се спори,а ти ми казваш да се аргументирам,съответно ти печелиш,а аз съм мишка и се крия и не искам да кажа една дума..много си готина да знаеш..
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
атт хор е тема, която пускаш с цел да те обсъждаме
дали си била комплексарка, с ниско самочувствие, дали имаш пиърс на гъза или днес не си си мила зъбите - всичко е атт хор
остави някой друг да пусне тема за теб, ТОГАВА тръгни да се защитаваш, няма да е атт хор
жадувам за вниманието на всички ви, понеже се чувствам звезда във форума.
да,той каза че съм , но понеже като си продължих в другата тема той не ми отговори
самочувствието ми е стабилно на ниво
той не е пуснал тема, да, но го спомена, демек ТОЙ е отворил темата за разговор и аз дори не се защитавам, просто искам аргументи
с кви глупости ме занимаваш![]()
прави квото искаш, просто ти казвам, че тва е атт хоринг
дреме ми на хуя ти дали си съгласна или не
хф