- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- lightcameraction
Ей сладур, що като ти казах да се аргументираш ти игнорваш?
Нз закво става на въпрос, ама маи не може![]()
каза че съм комплексирана и аз поисках да се аргументира, той ми каза, че съм зле. Искам да се аргументира и той се садна още повече и игнорва ;(
щот' не влизам за да споря за разлика от някой други.Аз каквото имах да ти казвам,ти го казах..сега ,че искаш няк'ви глупости ми е все тая..казах,че за мен ти си една комплексирана спамерка ,дето вижда,че един прави нещо и ти започна също,без никакъв смисъл..стига си ме занимавала с глупости.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
А ти очакваше че найстина ще се аргументира лиПървоначално написано от cweeet
![]()
![]()
![]()
Обоснови се от къде тръгва логиката ти и как стигна до този извод?Първоначално написано от lightcameraction
Да, избивам напрежението, което съм натрупала в този форум.
Давай.
саааааааааааааааааааааааа д аа![]()
Creative Technologie
ПейнМонополи веднъж каза, че имаш супер ниска оценка за себе си, а тя върви ръка за ръка с известни комплекси.Това е единственото, което би могъл да използва.
М/д просто пояснявам, да не излезе все едно пак дразня някой.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
*feelmypainПървоначално написано от Claymore
може и да е прав, но го каза с цел да ме засегне лично.
нищо няма да ползвам,аз казах,че не съм влезнал да споря с който и да било и то за никаква тема.просто си изказах мнение и това дали ще се аргументирам или не,си е изцяло мое решение.Ако се аргументирам,аз отварям спор и така ще се спори цяла вечност..не ми се занимава,а ти продължавай да показваш колко си зле като ъп-ваш през 2 минути темата за да се доказваш.
Should ever be forgot...
да, моя грешкаПървоначално написано от cweeet
не знам всъщност това как би могло да те засегне, никога не съм го приемала като обида
сама избираш как да се оцениш, въпреки че не намирам основание
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
гледа ли фиУм?Първоначално написано от BladeDancer
Should ever be forgot...
Първоначално написано от lightcameraction
Много груб тон! Много нападения! Много обиди!![]()
Винаги можеш да кажеш мнението си без да обиждаш другите, че са комплексари. Отстрани изглежда обратното. Все едно избиваш своите по-този начин.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
тцПървоначално написано от lightcameraction
Нямам време. Ся ще си изтегля един ама чакам да се и знесе сестра ми от стаята че няма да го карам на слушалки от нокия.
ваУ рокс
Grell
аз мога да кажа що си комплексирана, стига си правила атт хор теми
Да не би да ходи с по-лоша кола от съученичкитеПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
Creative Technologie
и в голямото междучасие не ходи да пуши както правят истинските пички ;сПървоначално написано от ohluv
Първоначално написано от FeelMyPain
Защото прави други неща в тоалетните.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
да показваш ниска оценка за себе си във форума също е attention whore за мен.![]()
не съм показала ниска оценка за себе си , а съм изразила мнението си за себе си, има разлика.
Първоначално написано от cweeet
![]()
Should ever be forgot...
не беше ли ти тоя, дето заяви, че другите пускат картинки като нямат ко да кажат
[b]