.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Правих секс без кондом ;[

Здравейте,преди 5 дена бях на екскурзия и там се запознах с едно момиче...Действията се развиха така,че правих секс с него,но без предпазни средства,защото никой нямаше презервативи.Проблема ми е в това,че съм станал параноичен с това дали са ми лепнали някой хепатит или СПИН.След колко време да си направя изследвания,защото четох,че ако се направят рано,може резултатите да не се верни и изобщо има ли място за притеснение.Момичето беше чисто,добре спретнато,но все пак се притеснявам.Мерси предварително !

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Честито!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Честито!
    Мерси за топлата подкрепа !

Голям фен Аватара на mey_si
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Честито!
    Пхаха какво честито..Само стряскаш човека..Не е нужно да си се заразил с нещо,теста се прави горе-долу след около 3-4 месеца,анонимен е и БЕЗПЛАТЕН ! )

Пич,споко!Не стават толкова лесно тези работи .. нито забременяването от които треперим ние мацките,нито заразяванията.Не всеки секс-обект е вирусоносител,а и още повече ако сте малки,просто няма начин .. Мисли позитивно,аз съм на този принцип ! Просто не се подвеждай по мнения из форуми,критики и заплахи,защото аз според такива неща в интернет,които съм изчела,вече 3 пъти да съм бременна.Има една възможност и твоята мацка също да е,но 1 на 100 , ДИШАЙ и тва е !

Голям фен Аватара на naksdy
    Само аз ли си мисля че беше 6 месеца след рисковия акт, за да отчете на 100% вярно?
    Женско съм! Пикая клекнала...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Само аз ли си мисля че беше 6 месеца след рисковия акт, за да отчете на 100% вярно?
    Дано да се бъзикаш !

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Подкрепям те безусловно.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Guest
    Щом се притесняваш, че хепатит или Спин ти е лепнала е за предпочитане да не казваш къде си ходил и си я намерил.
    6 месеца е за HIV, а за хепатити може и години да минат, черният ти дроб да се скапе и тогава да го разбереш.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Преди да го пъхаш без кондом къде ти беше акъла да я попиташ нещо от сорта на " нямаш разни венерически болести нали "?

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Хаха,момчеее....като си параноик ся ще трепериш Не вярвам да те е заразила с нещо,ама тя поне е била българка и си можел да я питаш поне за информация,ама...

Теста е най-точен след 3-4 месеца след акта.Безплатен е и е анонимен.
    Аз също ще си правя тоя тест че и аз имах подобен сценарии наскоро,но няма никаква причина за притеснение.Не се филмирай,а се успокой
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Хаха,момчеее....като си параноик ся ще трепериш Не вярвам да те е заразила с нещо,ама тя поне е била българка и си можел да я питаш поне за информация,ама...

Теста е най-точен след 3-4 месеца след акта.Безплатен е и е анонимен.
    Аз също ще си правя тоя тест че и аз имах подобен сценарии наскоро,но няма никаква причина за притеснение.Не се филмирай,а се успокой
    3-4 месеца след акта ще отчете точно никога!
    6 месеца най-рано.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си