- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HELP!!! vlubena....!! neznam kakvo da pravq!!!
pomognete mislq 4e sam vlubena v edno mom4e, no ne go poznavam znam samo 4e slusha rap kato men i nishto pove4e..ou q pochakaite znam sashtu 4e jivee do u4ilishte vijdam go 4esto no ne moga da napravq nishto plus tova toi u4eshe v nashto u4ilishte a sega idva do portiera ( moji bi sa rodnini ili fr nz) zasqda tam za nqkvi minuti a az samo go zqpam pomagaite hora zashtoto shi otka4a iskam toi da me zagovori HELP!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пиши на кирилица.
На колко години сте?
Правило, което аз не нарушавам - Не тичай по гъ** на един мъж.
Не е единствения, успокой се.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
проблема е че за първи път се чувствам така полудявам като го видя !! БЛАГОДАРЯ ЗА МЕНИНИЯТА всички казват не е единствения,а защо ми е в главата от близо 7 месеца досега никога не съм мислила за момче толкова много!![/u]
Спокойно ще ти мине. Намери си друго момче..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
leadyflame -->кат няма да ми помагаш малчи си там и тва е не сам в настроение да се заяждам лапе нещастно(иначе щяхме да видим колко знаиш) !!!!
ОУУ ДА КОЛКО ЛИ ЛЕСНО ЗВУЧИ --> НАМЕРИ СИ ДРУГ НЕ Е ЕДИСТВЕН И МОЖЕ БИ СТЕ ПРАВИ АМА НЕ МОГА ДА СЕ КОНТРОЛИРАМ КОЛКО СЛАДКИ МОМЧЕТА ПОДМИНАВАМ АМА ТОЙ СИ МИ Е В ГЛАВАТА
колко ме садна
Ако беше толкова "влюбена" сега нямаше да си правиш труда да си пускаш оплакванията тук, а щеше да действаш, ясно е, че искаш да те оправи ама и ти трябва да действаш, само с въздишки не става
кат толко знаиш деиствай ти нито ти е ясно нито можеш да четеш поне да прочетеш та да ти стане ясно апък и просто искам мнение щото аз вече пробвах всичко дето се сетих ( не са малко неща)
Той няма да те заговори - вероятността за това е едно на сто, като сигурно ще те попита колко е часа. Не се познавате, запоснайте се. Заговори го, питай го колко е часа или нещо друго.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
ПРОБВАХ С --> ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО Е ЧАСА, А ТОЙ ОБЕЛИ ЕДНО "ТЦЪК" И ТОЛКОЗ......(ТВА С ЧАСА Е ПЪРВОТО КОЕТО МИ ХРУМНА ..., НО МЕРСИ ВСЕ ПАК ЗА ИДЕЯТА)Първоначално написано от blaaablaaablaaa
И пак: ако ти не започнеш първа, той няма да го направи. Ако не опиташ, няма да стане нищо. Ако не се получи, поне ще си опитала.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
благодаря за съветите ама дайте идея за тва как да го заговоря !!!Първоначално написано от blaaablaaablaaa
Не сме сценаристи, миличка.
![]()
не ви карам да ми напишете сценарии А ВИ МОЛЯ ДА МИ ДАДЕТЕ ИДЕИ!!!!
Тя е влюбена в него, обаче не знае нищо за него, дори името му!
Това е просто привличане, вероятно си го харесала на външен вид, но не е влюбване.
Намери начин да се запознаете. Например, иди и се представи, покани го на кафеЗнам, че няма да го направиш, ама понеже си много отворена във форума, да те видим дали си толкова отворена и наистина.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ПЪРВО--ЗНАМ МУ ИМЕТОПървоначално написано от Josefinne
ВТОРО--НЕ Е ТАКА КАКТО ИЗГЛЕЖДА И НЕ Е САМО ЗАРАДИ ВЪНШНИЯ МУ ВИД
ТРЕТО--НЯМА ДА ГО КАНЯ НИКЪДЕ ЗАЩОТО ТОЙ ЕДВА ЛИ МЕ ПОЗНАВА А И ПРЕСТАНЕТЕ С ТВА АКО НЯМА ДА МИ ПОМАГАТЕ ЗАЩО МИ ПИШЕТЕ
Ние не можем да ти помогнем, ако ти не си помогнеш сама и стига си писала с капс.
Кирилицата е задължителна.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.