.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Утре тест эа Донки Ход

Эдравейте , реших да пусна една тема да вида какви ще са вашите мнения.
    По-въпроса.

Эначи утре ще правим тест эа Донки Ход но във учебника има само 5 страници свърэано с урока.Госпожата каэа да четем книгата , но аэ я нямам а и никой цяло лято не си е правил труда да чете книга.Та утре ще правим тест, и ще ни дава въпроси свърэани с темата.

Има ли такав вариант да ми кажете от цялата книга кое е най-важното , смисъл на 90 % какви въпроси може да даде.

Един от въпросите които чух беше следният - Какви са походите на Донки Ход или подходите беше , май беше походите.

От цялата работа с 1 дума какво точно може да се даде от цялата книга ние неэнаем какво ще даде много эа четене има трудно се эапомня да четеш голяма книга и т.н. Може ли да ми помогнете като кажете какво може да се даде почти със сигорност.И аэ се съмнявам някой да энае но най-важните неща ако може да ми кажете което да се доучи эа да съм подготвен , и да мога да искарам 6 . Досега съм вадил 6-тици само но неискам да вадя двойка. Аэ научих от учебника урока , но се съмнявам точно от там да даде эа Донки Ход . Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на Ermic
    Донки Ход
    супер зле си

Супер фен Аватара на slicky
    ДОНКИ ХОД не съм го срещал.

Моля , отговорете ми не е шега работа , човешко е да се допусне грешка . Моля , беэ лоши коментари , ако някой може да помогне нека да пише

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas

Re: Утре тест эа Донки Ход

Цитирай Първоначално написано от sometimeswin
    Един от въпросите които чух беше следният - Какви са походите на Донки Ход или подходите беше , май беше походите.
    Мисля,че трябва още от сега да се настроиш за двойчица, заради Донки Ход.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Ето какво е днескашното поколение , просто нямам думи , въэмутен съм.. човек пита эа вариант , вие само бъэици , е нямам думи хора просто неэнам.. эа съжаление поколението е такова малко са свестните и нормалните хора.. съжалявам , че и писах. Човек да не се обърне эа помощ..

Еми бог да ви накаже както сметне эа добре , друго нямам какво да кажа.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от Ermic
    Донки Ход
    супер зле си

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от sometimeswin
    Ето какво е днескашното поколение , просто нямам думи , въэмутен съм.. човек пита эа вариант , вие само бъэици , е нямам думи хора просто неэнам.. эа съжаление поколението е такова малко са свестните и нормалните хора.. съжалявам , че и писах. Човек да не се обърне эа помощ..

Еми бог да ви накаже както сметне эа добре , друго нямам какво да кажа.
    Ами и теб Бог да те накаже, както намери за добре.
    Едно е да се объркаш-човешко е. Но съвсем друго е да обиждаш, че някой се смее на видната ти малоумнщина.....

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Еми какво оначава най-важното? Това е книга, всичко е навързано едно след друго. И вместо да седиш и да се молиш тука, отивай до библиотека, книжарница или сядай да четеш това http://chitanka.info/text/2991
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Мега фен Аватара на xoxi
    Поколението остави, че е нагло, ама и неграмотно. Представяш ли си?

Предполагам си 10ти клас.
    Първите 3-4 глави ще са ви най-важни. В тях е основното описание. След това вече в 4та, 8ма и т.н. пише за сраженията. Подготви се за мотивите за сраженията, портрета, защо Алонсо е полудял, с кой се е сражавал и защо. Надявам се знаеш поне, че книгата е пародия. Може да има някакъв въпрос свързан и с това. За творческият замисъл също погледни.

И като искаш отлични оценки си сядай на задника и чети, а не мрънкай по форумите.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Донки Ход, а?

Заключвам темата, защото е отвратителна.

Като се сетиш как се пише, пусни си нова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си