Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Първо, трябва да поясниш за коя дефиниция на "измерение" говориш, защото са няколко.

Второ, много е неправилно да се каже, че "всички знаем, че частицата е по-бърза от светлината", след като реакцията на учените е, че не зачитат откритието за валидно, докато не се повтори експеримента (защото си има нещо, наречено "научен метод"), като мнозинството са скептични.

Трето, така написан, текста ми изглежда като пълни глупости-измислици и не правиш нищо, за да ми помогнеш да се опитам да го приема въпреки това. Съветвам те да си посочиш източника, защото информация без източник е без никаква стойност, поне при хората, които знаят как да подбират информацията.

О, четвърто, самата идея, че извънземните са добронамерени и искат да се свържат с нас се базира на много неинформирано и некадърно виждане за света. Съдейки по това, най-вероятно съдържанието на текста е 100% глупости. Чакам източник, за да ме опровергаеш (сигурно си го видял от някой рандом сайт и си си помислил, че като е написано добре сигурно можеш да го приемеш на доверие ахаха).
Ами за източник се порови в Google
Една част е от документален филм по Discovery, Друга от даскалката по Физика и Трета от статии мисля в Novini.bg за ядронния колайдер.
Бтв ако не се лъжа опита е бил повторен.
Измерение като различен свят с различно време и час в пространството.