- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- интересно ми е ?
Здравейте и понеже в нашето общество всеки се прай на интересен да питам въпроса който предизвика най-много спорове,ще бъда кратка и ясна .. при първия тек ако се избърше просто и продължи.. има огромен риск да забременееш,защото все пак остава нещо нали така.. и понеже аз съм твърдо че е много рисковано... много хора казват ти луда ли си .. неможе... другата ситуация... ако момичето не е в овулация момчето свърши веднъж разбира се не в нея.. после се избърше и продължи.. втори,трети тек.. ще забременее ли
виж ся как стоят нещата когато момичето е в овулация има яйцеклетка и с твоя сперматозоид може да възстановят диплоидния хромозомен набор и от там да се получи зигота от която има шанс да се образува бебе когато няма овулация няма яйцеклетка няма зигота няма бебе отговарям ли на въпроса ?
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
Няма овулация - няма бебе! Сперматозоидите могат да оцелеят до 3-4 дни във влагалището на жената.Сам си прави изводите.
maDamn
+1Първоначално написано от granger
Стига сте разсъждавали а ползвайте презервативи. Прекалено сте малки за тоя метод за предпазване от бременност. 1во, че не е сигурен, 2ро - неопитен партньор, как може да му се доверите, а да не говорим какво ще ви пази от полови болести
Първоначално написано от ILoveU2
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Тая работа с прекъснатия полов акт е твърде рискована. Не можеш да си сигурна, освен ако нямаш напълно редовен цикъл.
И все пак имаш глава на раменете си, не слушай другите какво ти говорят, ами използвай презервативи.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО момчето след 1вия тек трябва да се изпишка!!!!!!!!
2ри, 3ти, 5ти, 10ти път ли ще се бърше или няма да се бърше, няма значение. Да не би да се избърсва и отвътре? ЕДИН сперматозоид е достатъчен да оплоди яйцеклетката, но както вече казаха САМО ако има овулация.
Вероятностите за бебе и за не-бебе () са много и не мисля, че сме такива машини, че да можем да изчислим с точност процесите на организмите си. Затова - ако не искаш бебе - слагай качулка.
![]()
Женската овулация може да се измества,за това не се подвеждайте и по този метод.Чела съм за жени,забременели от предеякулационна течност и то 3 дни преди цикъла.Няма нищо сигурно на този свят,за това използвайте презерватив за да ви е спокоен живота,вместо да се притеснявате !
оххх .. шанс за забременяване винаги има !!!!!!!! НО най-голяма е когато момичето е в овулация без дори момчето да свъшва където и да било.
Дори и ако правят орален секс ли?Първоначално написано от adidaskataWE
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Забременяването е възможно ЕДИНСТВЕНО ПО ВРЕМЕ на овулацията.Първоначално написано от adidaskataWE
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Имам приятелка, която хвана точно по тоя начин - момчето "уж" се изпишкало, но...
добре де, нищо не разбирате ор цикли и биология, защо се мъчите да не ползвате кондоми...изчакайте да ви се регулура цикълът и тогава се плющете без....дотогава може и умът да ви се е появил в главата...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....