- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- какво стана с еминемчо
Ако питаш мен никой от тях не става ама вие си знаете..Първоначално написано от Phonique
ваУ рокс
Grell
Сравнявате Еминем с Бийбър?[b] seriously? seriously? [size=6]SERIOUSLY
[quote=Axeria][b]Сравнявате Еминем с Бийбър? seriously? seriously? [size=6]SERIOUSLY
ваУ рокс
Grell
[quote=BladeDancer][quote=Axeria][b]Сравнявате Еминем с Бийбър? seriously? seriously? [size=6]SERIOUSLY
земи да млъкнеш щото се излагаш доста.. 1во.. за разлика от бобара не Еминем никой т едно негово клипче не му е праснал ей така на тепсия всичко... 2ро. за парите.. не показва нищо.. 3то. извинявай ама запознат ли си на колко години хората се пенсионират ? .. щото май не си.. 4то. да.. Еминем има доста забавни песни, но всичките са с цел.. това че Еминем имитира някой си е с целПървоначално написано от macromicro
..а колкото за кариерата на бобара.. ми извинявай.. сам го каза.. Еминем колко години се е задържал и пак го слушат милиони хора,а на бобара това му са първите години и не се знае дали винаги ще е така.. малко тия дето на по 12 го слушат да се осъзнаят и да видиш кой ще го слуша тоя
.. и ако бобара направи една песен,която ще е смислена 1/4 от песен на Еминем може и да се брои за певец.. ама това няма да стане
.. айде сега пак продължавай да те видя какво ще кажеш
![]()
[quote=Axeria][quote=BladeDancer][quote=Axeria][b]Сравнявате Еминем с Бийбър? seriously? seriously? [size=6]SERIOUSLY
ваУ рокс
Grell
[quote=BladeDancer][quote=Axeria][quote=BladeDancer][quote=Axeria][b]Сравнявате Еминем с Бийбър? seriously? seriously? [size=6]SERIOUSLY
Бийбър поне има талант.Бях гледал видео където пее пред Обама и има уникален глас.Бях гледал и Еминем на някакви награди на mtv-няма такава излагация.Цялата зала му се смееше защото нищо не му се разбираше.И ако мислиш,че на еминем не му правят всичко наготово си яко ненаясно с нещата.Кой са тия толкова смислени песни на емката-избройте ми ги и ми кажете,защо са толкова смислени.Как парите нямат значение.Нали и двамата си ги изкарват от музика,Джъстин защо изкарва 4 пъти повече от емчо.Иначе е вярно,че и двамата са еднакво комерсиални.
още един който не знае какво да сл.Първоначално написано от HotLife
![]()
Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
![]()
на 10-та
n00bs
Той е рап изпълнител...няма да споря с тебе.Първоначално написано от macromicro
1во някой да те светне каква музика да слушаш,то тва твойто не е музика![]()
Бързото говорене може да е всичко ама не музика. Ама хората приказват без да разбират и бъкел от музика и от текстове в тая тема явно.
ваУ рокс
Grell
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0e50vqY7Szo[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PHnk2d9xwig[/youtube]
смятай каква личност трябва да си , че да те замерват![]()
мисля, че това е показателно и 2мата какви певци саПървоначално написано от NightGuardian
![]()
n00bs
ахаххахаха а не, "auchhh ,uhh i luv u guys''Първоначално написано от NightGuardian
![]()
![]()
![]()
хаха значи бобара има талант,а Еминем нямаПървоначално написано от macromicro
о боже
![]()
![]()
сериозно - вземи да млъкнеш .. тоя,който не е на ясно си ти .. Lose Yourself,Mockingbird,Marshall Mathers и още много много много други негови песни
.. и познай.. във всички има смисъл,а точно тези,които съм ти дала за пример са за истинския му живот,а това го правят много малко изпълнители
.. айде.. няма да се занимавам повече с безмозъчни като тебе.. слушайте си там музиката,която само се нарича така и си мислете,че знаете какво да слушате
![]()
И Мадона са я замервали и обиждали след излизането на клипа Like a Prayer,пък къде е сега тя,къде са тия които са я обиждали.И на бийтълс са им горяли албумите,когато Ленън е казал,че са по велики от Христос.Великите дразнят със съвършенството си.Никой няма да тръгне да мрази някой грозен или противен,винаги се мразят успелите и красивите.Първоначално написано от NightGuardian
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4
justin bieber
925,545 likes, 1,902,340 dislikes![]()
![]()
![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Да Бийбърчо красив е и успял,затова е мразен,защото е постигнал неща за които ние само можем да мечтаем.Кой ще тръгне да мрази този грозник
![]()
а тоя еминем колко е гнусен верно не е истина..имам чувството че тва му е гъза ,а не лицето![]()
и двамата са жалки и затова и се слушат от простолюдието![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Macromicro Брат ти си много зле.Чак имам чувството , че тролваш вече.![]()