- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- какво стана с еминемчо
cunt ти прост ли си или си много прост или си много много прост
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
или съм много много много прост?Първоначално написано от lightcameraction
![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
естествено че тролва,вие чак сега ли забелязахте..Първоначално написано от NightGuardian
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
За времето си са били голями красавци.По тях са пищяли и припадали повече момичета,отколкото ти някога ще познаваш в живота си.Първоначално написано от NightGuardian
Не знаех , че за красотата има години. Тоя Марлон Брандо , Ален Делон , Елвис , Мерлин Монро , Фей Дънауей , те и сега ми се виждат доста по-прилични от доста хора.
А Beatles са преспали с момичета , защото парити славата имат голямо влияние.
Няма какво да споря , ще говорим много и накрая пак всеки ще е със същото си мнение.![]()
Аз пък се бях заблудил,че Монро и Елвис са умрели много отдавна,но щом и сега си изглеждат приличноПървоначално написано от NightGuardian
![]()
На мен ми се виждат , чети малко. Няма значение от коя година е снимката![]()
Защо забрави Джеймс Дийн,най красивата класическа звезда?
абе по-красив от Шон Конъри на младини надали има![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
А що се отнася до Джъстин,намирам много прилики между него и Бийтълс.И тях първоначално са ги мислели за комерсиални и за тръпката на деня,и те като Джъстин са подлудявали момичетата.Джъстин примерно,ако сега излезе на улицата за 5 минути ще си намери жена с която да преспи.И понеже казвате,че фенките му са само на по 13-14,знаете ли,че и самата Ким Кардашиян е казала,че би имала връзка с Джъстин.С кой от вас хубавци би имала Ким взаймотношения -точно така с никой.
Не съм чела темата, само първите няколко мнения и за бога, хора, нивото на сарказма в тази тема, чувството за сарказъм на макромикро е максимално развито.
so much fail in one thread.
Джъстин Бийбър > Еминем
Боги > Тупак
Боги,Джъстин
.Точка по въпроса.
Трябва да се прегледашПървоначално написано от macromicro
![]()
![]()
![]()
Ти изобщо мозък имаш ли?Сравняваш ми "Боги" с 2pac? И изкарваш че "Боги" е нещо повече от 2pacТряа да идеш някъде да се прегледаш
![]()
Добре разбрах,че за теб тупак и еминем са невиждани таланти,ще спреш ли да ми пилиш на главата.Всеки си има мнение.Едва ли ако 2пак беше жив щяхте толкова да го хвалите.Досега сигурно щеше да е направил дузина дуети с Рияна,Кейти Пери и кой знае още с кой.И той щеше да стане комерсиален палячо.И освен това стана много по известен след смъртта си преди това не е бил нищо особено,поредния негър пеещ за гетото.Първоначално написано от Phonique
Добре,че си хубава.Първоначално написано от Phonique