.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: :S

:S

Здравейте,
    Аз съм на 18, и имам 13/14 сантиметра пенис.
    Това нормално ли е, мислите ли, че ще порасне и има ли някакъв начин да му помогна така да се каже да порасне ..

Моля без простовати отговори

Бог дал, Бог взел. На някой взел повечко

Това е напълно достатъчна дължина, да задоволи всяка една жена. Всичко над 13-15см е изгъзица. Максималната дълбочина на влагалището е 13-15 см, става по дълбоко единствено след раждане. Стига да се научиш как да ползваш малкия, никога няма да имаш проблеми. Понякога "огромните" пишки са дори много по-зле от един нормално голям пенис.Когато е прекалено голям не може да влиза целия, а дори да влезе ще удря матката и това може да е неприятно и за двамата партньори.
    Батко, спокойно, пишката ти не е малка.
    Ако искаш да четеш повече можеш да погледнеш важната тема най-горе на раздела.
    И недей да му "ПОМАГАШ" по никъкав начин да помага! Може да се окаже невероятно лошо за него или здравето ти като цяло! Колкото е отсъдила природата, толкоз!
    А дали ще порасне още - възможно е. Но след 21г. едва ли ще расте повече.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Има важна тема за комплекси относно размера.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си