- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На какво според вас се гради една връзка?
ДОВЕРИЕ! както ми бяха казали някога то се гради с години а рухва за секунда. освен това обич,разбирателство и така нататък![]()
Малко хора споменаха споделяне/комуникация.
Та нали чрез нея се създават доверието, разбирателството и всичко останало.
nigga stole my bike
Ми може би - уважение, приятелство и креватни упражнения![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Доверия,разбирателство,вза имоуважение,любов и секс.5 неща без ,които не може една връзка!
На физика, химия, биология и география
Ако трябва да изброя с конкретни думи, в този ред на мисли: комуникация, уважение, разбирателство, доверие, секс. Любовта е излишно да я споменавам, защото за нея се подразбира, че ще я има, ако изброените неща са на лице. Пък и любовта се доказва и изпитва с времето. Иначе по-добре е една връзка да се основава и на предварително приятелство, но не е задължително, пък и не винаги се случва така.
Като цяло мисля, че за една сериозна, стабилна, зряла и дългосрочна връзка на първо време е необходимо нужното желание и старание и от двете страни, за да се борят за нея и това да са заедно. След това, вече зависи от намеренията и на двамата, продължителността на самата връзка, а до някаква степен и възръстта, за това как ще се развие тази връзка, и в каква насока може и не може да продължи тя.![]()
Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!![]()
waiting for something real...
За мен тя се гради на чувствата един към друг и съвпадение на характери![]()
Единственото смислено мнение в тематаПървоначално написано от LookAtMeNow
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
За мен доверието,искреността, ,обичта,желанието за интимност,старанието да запазиш тази връзка цяла и пълноценна (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
На орален и анален секс.Няма ли ги тези двете връзката се разпада,поне при мен
.
приятелство![]()
Взаимно доверие и компромиси.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Според мен първо начално се гради на приятелството, след това доверието, разбирателството, а след всичко това идва и любовта.![]()
На хубавия алкохол и многото пари, пък пурите, цигарите и подобните екстри само допринасят за една прекрасна връзка.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
разнообразие
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ужасно мноого любов от страна и на 2мата! Толкова много,че да не ги интересуват странични хора(приятели и т.н) както и мнението им! Толкова много ,че да са готови да оставят тези фрта ,ако не са съгласни с партньора на приятеля(приятелката) си! Толкова много ,че нищо друго да няма значение! Естествено трябва да имат уважение,разбиране, ако другият има някакъв проблем(семеен, от училище нещо,с някой фр и т.н) Трябва да са отдадени и да показват и да казват колко много държат на другия!!
Не знам.
Ако знаех, нямаше да имам бивши.
И спря да се върти за миг земята..
На първо място е доверието, трябва да си вярвате един на друг, за да има разбирателство![]()
![]()
Любов,страст,интерес един към друг,доверие![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
В началото е тръпката, след като изчезне трябва да има доверие и любов. Компромисите също са важни.
Винаги една връзка трябва да е изградена от силно приятелство и доверие.. плод на това са любовта и разбирателството.