- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пазите ли се ?
Правя нещо като проучване:Д
Кой от вас ползват презерватив и има ли такива който не ползват и момчето свършва вътре или карат като мен по метода на прекъстатия полов акт,и имали ли сте проблеми след това..като забременяване?
Не се пазим.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Пазим се естествено.Още ни е рано за деца.
В началото бяхме на презервативи, после на противозачатъчни, сега временно, поради някои обстоятелства пак сме на презервативи.
Ами тука повечето го определят така:XПървоначално написано от Rebirthing
14,15,16,17 i t.n. годишните
Да,не знам как не ги е страх,аз само веднъж преди 5 години когат съм била на 15 дадох да свърши в мен..беше грешка и добре че нямаше последствия.Явно повечето не мислят за това..мсилят за секса пък след това вече почват да се чудят дали са забременяли![]()
Защото не са образовани, за това изпадат в тежки паники, пускат малоумни теми и предпочитат да си дават парите за тестове, аборти и ескапели, отколкото да дадат 3 лева в аптеката за кондоми....
Но аз отдавна теглих чертата с предпазните мерки. Вече не ми е интересно.![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
а как действаш?Първоначално написано от Shturrrche88
Еми с прекъснат полов акт, по принцип![]()
И ние така с приятеля ми вече 2 години никога не сме имали проблем.А вие?Първоначално написано от Shturrrche88
Не, не сме имали проблеми, но и не считам една бременност за проблем. Дори да забременя сме решили, че ще родя бебето и ще си го гледаме.Първоначално написано от kiki1991
да и ние такаПървоначално написано от Shturrrche88
))
Ами гледам да не свърша с нея,че не се знае дали няма да забраменее.
По принцип с презерватив, но понякога и за малко без ( може и да е повечко това малко, но никога от край до край без презерватив ). На 19 съм още, рано ми е за дете, както и да на приятелят ми му е рано за деца.
Не ползваме презервативи от почти половин година, действаме с прекъснат полов акт и до сега всичко е било наред. То ако има нещо да става ще става.
Прекъснати полови актове... но само когато съм сигурна, че не съм в овулация... иначе ползвам.
Много сте ми интересни.. / да забременееш на 15 години , дали не е проблем?Забавни..
А до темата пазим се.. презервативите са задължителни![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Не ползваме. Давам му да свършва вътре отвреме-навреме (примерно преди менструация). Не съм забременявала. В началото бяхме на презервативи, после известно време на противозачатъчни, после пак на презервативи, тук-там ги махахме, после тук-так слагахме и сега хич.![]()
Да и аз така с прекъснат полов акт 2 г вече,правили сме го само 1 път и то в началото с презерватив и хич не ми хареса,и от тогава сме така.Иначе съм чувала и чела че не е сигорен и тоя метод,но аз като гледам по себе си..съм сигорна,приятеля ми се контролира и даже когат е много пиянИма и случей когат е свършвал в мен но то е след последния ден когат ми свършва цикъла..
^ Според мен самоконтролът не е от значение. Чист късмет ...
нз какво е но аз не съм имала проблеми както и приятеля ми преди мен е имал 3-годишна връзка и пак не е имал проблеми.Но пък знае ли човек..Първоначално написано от kremen4eto
![]()
правила съм го със и без презерватив.Разбира се по е хубаво чуството без,но въпреки това предпочитам да се предпазвам.Имах една аномалия да ми закъснее с 25 дена и тогава откачих,но не съм имала нищо сериозно за щастие![]()