- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пазите ли се ?
То веднъж става. Аз съм имала проблеми, гинекологът каза, че е именно заради това че не използваме презервативи ... но известно време след това пак ги махнахме. Но, м*мка му, разликата ми се вижда огромнаПървоначално написано от kiki1991
![]()
Даа така е..както казах само веднъж съм правила със и нищо не разбрахПървоначално написано от kremen4eto
.Просто не е същото но хората тря да ползват че..
Ми не всички, които са писали тук и не се пазят са на 15 години...Първоначално написано от Loooooser
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
караме го на принципа прекъснат полов акт .
Hostis Honori Invidia
Всички го карате на "прекъснат полов акт", ама каже ли някой в някоя тема "правихме го без презерватив" и веднага - "ТЪЪЪПИ ЛИ СТЕ?"
Бремеността за 90% от потребителите в тийнпроблем Е проблем! За всички "тийнове" се определя като проблем. Както и за родителите им.
И именно, защото е проблем ние си се пазим с 10000% сигурни мерки - противозачатъчни+кондоми. А ако съм спряла противозачатъчните или съм пропуснала хапчето - кондом + свършва извън мене.
Разликата е там, че аз ако забременея, ще родя и дори много ще се радвам. Не се шашкам ако ми закъснее, защото имам средствата и възможностите да го родя и гледам ... а тези, които питат по форумите обикновено са 14-15 годишни, които със сигурност биха абортирали и си гризат ноктите от страх. Затова казвам - като не искаш бебе, тъп ли си да не се пазиш?Първоначално написано от imamkrasivouho
Без презерватив го правим.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
+ 1Първоначално написано от Cucko0
Правили сме го и докато съм била в цикъл, тогава давам да свършва в мен.
Е тва е вече прекалено о.О ...Първоначално написано от imamkrasivouho
А тия теми дето се пускат, са главно от някакви момиченца, няма да казвам възраст, защото често има и бая пораснали ... които дори не знаят какво е овулация, камоли да мога да си изчислят... нито пък знаят, че може да се забременее и от прекъснат полов акт... Докато поне повечето дето са писали тук (съдейки и по себе си) .. щом пишат в тоя форум и дават съвети, то се предполага, че имат елементарна сексуална култура.
Абсолютно си права, че за тийновете е проблем. Но повечето, които са писали, че го карат на прекъснат полов акт или не са тийнове вече, или са в сериозни връзки, или са решили, че една бременност не е проблем за тях. Не разбирам, защо се палиш?Първоначално написано от imamkrasivouho
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Въпроса е че единствено презерватива предпазва от болести предавани по полов път, колкото и да сте сигурни в партньора си![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
Аз пуснах темата и съм на 20Първоначално написано от dream1707
)Имам 2 годишна сериозна връзка и казах при нас как е.
Иначе тея дет не знаят какво е овулация и се чудят как да изчуслят а схемата за смятане е толкова елементарна..нямам думи.Аз съм казала за себе си,но не знам как може някой да дават да свършат в тях,затова пуснах темата да видя колко зле са повечето тука..
да така е..и при мен е така,живея с момчето стягаме си етаж където да се отделим и живеем отделно..даже и да се сучи да забременнея няма да направя аборт никога..така че не се палете за глупосиПървоначално написано от Shturrrche88
)
Въпроса че е така, така е.Първоначално написано от skailer
Но...все пак, когато си от години с някого, се предполага, че трябва да правите секс само един с друг и нормалното развитие на нещата (лично за мен) е махане на презервативи. И вече, ако ще се пазите само от бременност-или ОК или диафрагма, или спирала...вече си е специфично за всеки.
Пазим се с презервативи + не свършва в мен. На 17 съм и бебе,или аборт не искам !
и ние сме на принципа прекъснат полов акт, но като свърши веднъж слагаме презерватив. Така сме вече година и половина (от както правим секс) и не сме имали "проблем". Не се притеснявам от болести, защото и двамата не сме имали други сексуални партньори и сме заедно вече 4 години. По принцип и от бременност не се притеснявам, но нашите ще го направят ГОЛЯМ "проблем", та за сега се пазим (до колкото прекъсването на акта може да се нарече предпазване)
Но съм на мнение, че ако нямаш доверие на партньора си и не сте се изследвали за болести, презервативът е задължителен.
Сега пък ти се пали някой. Само ти ли си писала в тая тема? Много пряко се засегна нещо...Първоначално написано от kiki1991
Въпреки, че сме на 26, живеем заедно и се издържаме сами, деца на този етап не искаме. За това се и пазим - с презерватив. Без си позволяваме само за заигравка преди орална любов, ако така искаме да завършим акта. Евентуалната бременност е толкова нежелана, че ако се налага и секс няма да правя още година и 4 месеца.
Не искам да разчитам на случайности и да смятам рискове. Не 1 и 2 бебета са се получили след прекъснат полов акт. Гледам да действам насигурно.
За мен ползването на презерватив е изключително важно, освен от бременност, може да предпази и от болести, затова винаги го правя със.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Първоначално написано от dream1707
А ти знаеш ли,че овулацията е различна при всяка жена и има жени,на които овулацията им е два дни след цикъл? А извинявай,ти не беше ли на 15?
Презерватива не предпазва само от бебе,ами и от болести.Един прост пример: отивате на басейн,хващате гъбички и ги прехвърляте на партньора си.Не е само до доверие.
Винаги, никакви експерименти, докато не пожелая да имам деца. Като влезнах във форума се подсетих как последният ми път беше .. юни месец.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii