.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Карам го без презерватив, без да свършва в мен .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен
    Put a condom in your bed,save the problems to your head.

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    В момента нямам приятел, но с когото и да съм правила/да правя секс - никога без презерватив. Нещо като мания ми е. Страх ме е много.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    А ти знаеш ли,че овулацията е различна при всяка жена и има жени,на които овулацията им е два дни след цикъл? А извинявай,ти не беше ли на 15?

Презерватива не предпазва само от бебе,ами и от болести.Един прост пример: отивате на басейн,хващате гъбички и ги прехвърляте на партньора си.Не е само до доверие.
    Да на 15 съм все още ... и ? .. Мразя да ме определят по възрастта..
    Дали е различна при всички жени или не, честно казано не ме интересува ... На мен ми е важно моята да мога да изчисля, не на съседката ... всеки си има глава и си гледа сам за себе си...
    А относно болестите... едва ли някой от тия дето са писали, че не ползват презервативи ще тръгне да прави необезопасен секс с някой в който не е сигурен ... Пък поне аз ако имам някакви съмнения, дали съм лепнала нещо или имам някакви проблеми, първо дето, че ходя на доктор... второ като знам, че мога да лепна нещо на него, естествено, че ще се вземат мерки ... от него се очаква и същото ...
    А виж за другите хора, това вече те сами си избират как да се пазят и кое е опасно и кое не ...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Baby98
    Лятото 4 пъти съм правила секс с едно и също момче ,без презрватив,но свършваше на други места.Иначе като започна да водя редовен полов живот ще използвам предпазни средства - презервативи.
    Извинявай,ама попринцип нормалните хора ползват презервативи по често когато не водят полов живот с един.Презерватива предпазва не само от забременяване,а и от болести предавани по полов път,а най-често това се случва когато имаш различни партньори с който не се познаваш добре(казвам не се познаваш добре,защото няма да се учудя ако някой ми отвърне че след като сте се боцнали 4 пъти вече се познавате) , та за това е логично когато не го правиш само с един да ползваш презерватив,а когато имаш сериозна връзка с даден човек да ползваш средства като хапчета(не ескапел нали...) който са за случай когато си имаш редовен полов живот с един партньор и няма опасност от болести тъй като сте се проверили примерно.

Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Всички го карате на "прекъснат полов акт", ама каже ли някой в някоя тема "правихме го без презерватив" и веднага - "ТЪЪЪПИ ЛИ СТЕ?"
    Аз не виждам теми "бременна ли съм" от тези хора а ти? Аз виждам такива теми от лапета(и за жалост такива който са колкото и по-големи от мен) да задават въпроси на който за да си отговориш или за да решиш ти трябва елементарна култура...никой не е казал че това не се случва и на тези който са по активни тука,но те могат сами да решат какво да направят защото знаят какво правят и знаят как да решат евентуален проблем...
    >>DjBelev<<

Супер фен
    Попринцип не ползвам презервативи ,а и без е по-хубаво
    До сега проблеми не съм имал, но и невиждам как може да имам като винаги си усещам когато свършвам...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Цитирай Първоначално написано от juveteam
    До сега проблеми не съм имал, но и невиждам как може да имам като винаги си усещам когато свършвам...
    ХААХХАХАХАХАХАХАХХАХ....ХАА ААААААААААААААААААААХАХАХ АХАХАХАХХАХАХАХАХХХАХХХ! ОХОХОХОХОХО..НЕ! ОМГ! НЕ! ПХАААААААААААААРХХРХРХФХР ФХРФХ....................

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Първоначално на противозачатъчни поради обстоятелствата. Сега сме на презервативи.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от juveteam

И да се усещаш и да не се усещаш, момичето пак може да забременее ... за да не стават гафове поне преди да го правиш така бъди сигурен, че момичето не е в овулация... ако въобще знае какво е това.

Пазим се с презервативи.

Guest
    В стомаха и, дори и моите човечета не са способни да оцелеят.

Град
    Къдет' ми падне
    бе аз да не съм задръстен да се пазя вкъщи имам към 15 деца от 5 жени...аз съм на девет но мисля 4е е нормално то нали сега моми4етата ги пориме преди да знаят кво зна4и менструация или поне така е модерно

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Пазим се с прекъснат полов акт и ние. Вярвам му. Не сме имали проблеми до сега.

Чук,чук!? Кой е тук? Бебелята !
    Изовод: Чукайте с предпазни средства!Научно доказано, 100% предпазване срещу болеста бременност,чиито симптоми са подут корем,често уриниране,глад и други. За повече информация се разровете из интернет и се образовайте още малко.

ПС:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си