- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пазите ли се ?
Карам го без презерватив, без да свършва в мен .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Put a condom in your bed,save the problems to your head.
В момента нямам приятел, но с когото и да съм правила/да правя секс - никога без презерватив. Нещо като мания ми е. Страх ме е много.![]()
Да на 15 съм все още ... и ? .. Мразя да ме определят по възрастта..Първоначално написано от nymphadora
Дали е различна при всички жени или не, честно казано не ме интересува ... На мен ми е важно моята да мога да изчисля, не на съседката ... всеки си има глава и си гледа сам за себе си...
А относно болестите... едва ли някой от тия дето са писали, че не ползват презервативи ще тръгне да прави необезопасен секс с някой в който не е сигурен ... Пък поне аз ако имам някакви съмнения, дали съм лепнала нещо или имам някакви проблеми, първо дето, че ходя на доктор... второ като знам, че мога да лепна нещо на него, естествено, че ще се вземат мерки ... от него се очаква и същото ...
А виж за другите хора, това вече те сами си избират как да се пазят и кое е опасно и кое не ...
Извинявай,ама попринцип нормалните хора ползват презервативи по често когато не водят полов живот с един.Презерватива предпазва не само от забременяване,а и от болести предавани по полов път,а най-често това се случва когато имаш различни партньори с който не се познаваш добре(казвам не се познаваш добре,защото няма да се учудя ако някой ми отвърне че след като сте се боцнали 4 пъти вече се познавате) , та за това е логично когато не го правиш само с един да ползваш презерватив,а когато имаш сериозна връзка с даден човек да ползваш средства като хапчета(не ескапел нали...) който са за случай когато си имаш редовен полов живот с един партньор и няма опасност от болести тъй като сте се проверили примерно.Първоначално написано от Baby98
Аз не виждам теми "бременна ли съм" от тези хораПървоначално написано от imamkrasivouho
а ти? Аз виждам такива теми от лапета(и за жалост такива който са колкото и по-големи от мен) да задават въпроси на който за да си отговориш или за да решиш ти трябва елементарна култура...никой не е казал че това не се случва и на тези който са по активни тука,но те могат сами да решат какво да направят защото знаят какво правят и знаят как да решат евентуален проблем...
>>DjBelev<<
ХААХХАХАХАХАХАХАХХАХ....ХАА ААААААААААААААААААААХАХАХ АХАХАХАХХАХАХАХАХХХАХХХ! ОХОХОХОХОХО..НЕ! ОМГ! НЕ! ПХАААААААААААААРХХРХРХФХР ФХРФХ....................Първоначално написано от juveteam
![]()
Първоначално на противозачатъчни поради обстоятелствата. Сега сме на презервативи.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от juveteam
И да се усещаш и да не се усещаш, момичето пак може да забременее ... за да не стават гафове поне преди да го правиш така бъди сигурен, че момичето не е в овулация... ако въобще знае какво е това.
В стомаха и, дори и моите човечета не са способни да оцелеят.
бе аз да не съм задръстен да се пазя вкъщи имам към 15 деца от 5 жени...аз съм на девет но мисля 4е е нормално то нали сега моми4етата ги пориме преди да знаят кво зна4и менструация или поне така е модерно![]()
![]()
![]()
![]()
Пазим се с прекъснат полов акт и ние. Вярвам му. Не сме имали проблеми до сега.
Чук,чук!? Кой е тук? Бебелята !
Изовод: Чукайте с предпазни средства!Научно доказано, 100% предпазване срещу болеста бременност,чиито симптоми са подут корем,често уриниране,глад и други.За повече информация се разровете из интернет и се образовайте още малко.
![]()
ПС:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()