- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- $0$..! не знам какво да правя
??????????????????????????????????Първоначално написано от Ashenvale
Как да ти помогнем да го заговориш, като очевидно те е срам?
Толкова ли не можеш да го заговориш с едно "Здрасти" например като го видиш?
Вече забравихте и да общувате (facepalm)
да можеше АКООООООО ТОЙЙ МЕ ПООООООЗНАВАШЕЕЕЕЕЕПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
А ти запознанствата как мислиш стават В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ?Първоначално написано от slimbo
Ами вместо да му беше писала от "Анонимен" да се бяхте запознали.
Не ти ли мина през главата ?
хмм....не а и това беше отдавна а и за да му взема скайпа го намерих 1-во във фейсбук.....о я почакай ти си прав още го имам в скъпе още не е късно МЕРСИ МНОГО ЗА ИДЕЯТА (дано да се получи)Първоначално написано от Ashenvale
представих си го --> ЗДРАВЕЙ НЕПОЗНАТЕ КАК СИ КАК Я КАРАШ, А ТОЙ ХММ БИВА СТРАННО МОМИЧЕ СЕГА СИ ТРАГВАМ ЗАЩОТО МЕ ПЛАШИШШШШШШШШШШШПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
Глупаво дете....
Много е трудно да му кажеш "здравей"....АМА всеки "нормален" ше помисли, че си луда...
Глупаво дете....
Глупаво....![]()
![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
I lol'dПървоначално написано от slimbo
На 10-11 годинки, повече не ти давам, няма как да завържеш свестен разговор явно, фантазията и подхода ти куцат.
Има толкова много варианти и женски трикчета които можеш да приложиш, но хайде няма да ти ги издавам да не се сдухаш че някое момче във форум те е научило как да заговаряш момчета.
Едно съвсем непринудено здравей,придружено с усмивка би накарало всяко момче да ти отвърне.Повечето момчета биха се зарадвали и биха опитали да продължат разговора.
Освен ако не си някой тежък случай де, в буквалния и преносния смисъл.
7 клас ЖЕНА ?????? ЖЕНСКИ ТРИКЧЕТА ОТ ДЕТЕ ??
(като си го представиш не ти ли става смешно ? :д)
Не ми е смешно, ако мислиш че да метнеш една чаровна усмивка,като се запознаваш с някой е смешно независимо на каква възраст си - ок. Ако искаш ще го нарека детски трикчета същото е.Първоначално написано от robles
И КВО ДА ПОЗДРАВЯ ВСИЧКИ ЛИ ???? няма ли да е странно от толкова много хора да поздравя точно него ???Първоначално написано от Sh@d0w
а и много ясно че няма да ми обърне внимание аз съм рапърче ( е той също) ама сам 100% убедена че си търси някоя долна кифла
МАЙ СИ ОСТАВА ВАРИАНТА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ В СКАЙП
И кво ще се направиш на кифла ли?Първоначално написано от slimbo
![]()
Първоначално написано от Ashenvale
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
МООООЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ МАЛКО ТЪПО ДЖЪСТИН БИЙБЪР СЕРИОЗНОООООООО !! АЗ МРАЗЯ ТОЯ ПРЕЕЕБАННН ГЕЙ !!!!!
ЕСТЕСТВЕННООО ЧЕ НЯМААА НАЛИ ТВА КАЗВАМ ПРОСТО НЯМАМ ШАНС, ИНАЧЕ МРАЗЯ ТИЯ ДОЛНИ КИФЛИЧКИ ( ТОЕСТ КУРВИЧКИ) И НЯМА ДА СТАНА ЕДНА ОТ ТЯХ ЗА НИЩО АМА НАИСТИНА НИЩО!!!!!!!!Първоначално написано от Sh@d0w
ВЕЧЕ МИ СА ДРАЙФА ОТ ВАС АЗ ВА ПИТАМ ЗА СЪВЕТ ВИЙ МИ СА ЕБААТЕ ЕМ КАЖЕТЕ СИ НЕ СТАВАМ ЗА СЪВЕТИ И ТОЛКОЗ КВО ШИ ВИ СТАНИ
Постни снимка и ще ти кажем има ли надежда за тебПървоначално написано от slimbo
![]()
НЯМААААААААААШШШШШШ ШАНС !!!!Първоначално написано от Sh@d0w