- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- $0$..! не знам какво да правя
Ето една тъпа идя
направи се на отвеяна и се блъсни в него (нещо такова) и започнете някакъв разговор нали се виждате покрай даскало. Просто се отпосни и говори едва ли е толкова труднокъсмет мила
![]()
това не е тъпа идея но обикновено аз съм седнала някъде,но ще се опитам да го осъществя аз си го мислих докато той учеше в даскалото ми ама докато се усетя и вече не беше там, МНОГО МЕРСИ ЧЕ МЕ ПОДСЕТИ !!!Първоначално написано от vqra
Бил е там 7 години, ама ти докато се усетиш и вече не е бил там ...Първоначално написано от slimbo
Трябва да вземаш уроци от менПървоначално написано от slimbo
от къде знаеш ,че харесва кифли момчето.Може да харесва рапърки ако ти е такъв проблем не знам дали се обличаш като рапърче (аз лично страшно много мразя да видя момиче с онези шапки,баналните скейтърски кецове и т.н) но няма значение та мисълта ми е,че не е задължително той да знае че слушаш рап.Няма да е лошо да ти разбере името все пак.А варианта скайп има много малък шанс да успее по-добре е на живо.
коя част от ТОЙ БЕШЕ ВЕЧЕ 7 КЛАС КАТО РАЗБРАХ ЧЕ СЪЩЕСТВУВА не разбраПървоначално написано от Ashenvale
Казваш,че сте били в един и същи клас и няква г-жа си е изпуснала листовете,а после той е с 1 година по-голям?TROL!!!Първоначално написано от slimbo
ти си много тъпо момиче... извинявай че ти говоря така ама не можеш да му кажеш едно здрасти а пускаш теми...Първоначално написано от slimbo
хмм .. нося си обикновена шапка но просто я нося на обратно повече ме кефи от другите ( а и това че се обличам като рапър не значи да се обличам като скейтър има разлика) , хмм той мисля че знае че слушам рап тъй като на 2-3 пъти ме е чувал ( ако ме помни) тъй като е минавал през мен докато слушам рап и даже си пеех ( като знам къв певец съмПървоначално написано от bonbona102
)
НЕ СЕ ПОЗНАВАМЕ(ТОЕСТ НЕ ЛИЧНО) КАТО ГО ПОДМИНА ШИ МЕ ГЛЕДА СТРАННОПървоначално написано от wtf101
НЕ СЪМ КАЗВАЛА ЧЕ СМЕ БИЛИ ЕДИН И СЪЩИ КЛАС А В ЕДНО И СЪЩО ДАСКАЛО ПРЕДИИ И ТВА С ЛИСТОВЕТЕ БЕШЕ НА КОРИДОРАПървоначално написано от Vladel
ГОСПОДИ... ВИЖДАТЕ СЕ ВСЕКИ ДЕН БЕ КАК НЕ МОЖЕШ ДА МУ КАЖЕШ 1 ЗДРАСТИ ... ЩОМ СЕ ВИЖДАТЕ НЯМА НАЧИН ДА НЕ ТЕ Е ЗАБЕЛЯЗАЛ ПОНЕ 1 ПЪТ!
Първоначално написано от wtf101
ти изобщо прочете ли нещо от темата ... казах че вече не е в даскало а е в 8 клас в гимназия макар че на седмицата веднъж два пъти се виждаме
http://www.youtube.com/watch?v=tKTG_oc3o_w&ob=av3eНАУЧИ СЕ ДА ЖИВЕЕШ! МНОГО ТИ ПУКА К'ВО ШЕ ПОМИСЛИ ИЛИ К'ВО ДРУГИТЕ ШЕ ПОМИСЛЯТ... НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ТЕБЕ ТАКА, ЧЕ НЯЯ ОТ К'ВО И ОТ КОЙ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ!
![]()
Авторке,малка си още!! Като гледам как се изразяваш и добре,че този пич няма да ти върже!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Ти си тъпо дете, като пораснеш тогава питай за такива въпроси, сега не ти е времето, ти не разбираш повечето от нещата, които се опитват да ти бъдат обяснени. Ако искаш да направиш впечатление на някого, първо порасни, никой не харесва незрели момиченца, а начина ти на обличане не е от голямо значение, дали ще си кифла или рапърка, ако нямаш нищо в главата си за никъде. Но така като прочетох, че момчето е 8 клас, кажи му като пълен олигофрен "Драстиии" вдигни си ръката нависоко и ще ти обърне внимание, на тези години и момчетата и момичетата са "леко" неориентирани, не се притеснявайй!! ;]]
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
ООО Я МЛЪКВАЙТЕ ИЗОБЩО ЩО ЛИ ПИТАХ ЯСНО МИ БЕШЕ ЧЕ НЕ Е ДОБРА ИДЕЯ АМА НА УЖ ЩЯЛО ДА ИМА ЕФЕКТ ВИЙ ВСИЧКИ СТЕ ДЕЗОРИЕНТИРАНИ И ДА РАЗБИРАМ ВИ ВЪПРОСА Е ЧЕ ВИЕ НЕ ЧЕТЕТЕ И НЕ РАЗБИРАТЕ ТРИЯ ТЪПАТА ТЕМА НЯМАМ НУЖДА ОТ ВАС ФР -ТАТА НЕ БЯХА ПРАВИ ВЪВ ФОРУМИТЕ НЯМА РЕШЕНИЕ ИМА САМО ПЪЛНИ ИДИОТИ
Колко съвета ти дадоха, а? Ти, недорасло момиченце, не приемаш на сериозно нито един от съветите, еми тогава майната ти! Първо порасни и тогава се опитвай да правиш впечатление на хората, с детски характер не става!!
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Значи мъжете като се усмихват е женски трик ? Усмивката не е ТРИК, а аксесоар.. поне за мен... и не, не е смешно да се усмихнеш. Смешно е да правиш някви работи, които по принцип не правиш, за да направиш впечатление на някой, на тва му викам аз трик, ама от детските. А женските са по-хитри....Първоначално написано от Sh@d0w
Аз като се усмихвам на непознати по улицата, трябва ли да значи, че искам нещо... ?
Е да наистина има много любовни филми,в които те се споглеждат,когато вдигат нещо паднало.И оттам нататък е любов до старини,2 деца-единия става професор,другия полицаи.Накрая си купуват виягра,дядото умира от инфаркт,а бабата се самоубива,защото не може да живее без него,нали?Първоначално написано от slimbo
Първоначално написано от slimbo
Мила,и ти си във форума.
![]()
ДАМ САМО ДЕТО СЪМ ТУКА ЗА ДА ПОТЪРСЯ НОРМАЛЕН ........ЯВНО НЯМААААААААААПървоначално написано от Vladel
НЕ ПОЗНА ..... няма да се женя просто ви разказах кво се слуПървоначално написано от Vladel
Първоначално написано от extreme16
ВИДЯХ ВСИЧКИ САМО ЧЕ ВСЕКИ 1 НА ВСЯКА ВТОРА ДУМА СЕ ЗАЯЖДА ЗАЩО И ТОЙ НЕ ЗНАЕ АЗ ВИ ПИТАМ КАТ ЧОВЕК ВИЙ СА ЕБААТЕ МИ ОК АЗ ЗАТВА И СПРЯХ ДА ПИТАМ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ИЗТРИЛА СЪМ ВЪПРОСА ......... А И ВЕЧЕ НЕ МИ ТРЯБВАТЕ ИМАМ СИ ИДЕЯ КОЯТО Е ПО ДОБРА ОТ ВСИЧКИ ТУК