.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Смисъл - няма. Нищо не е лесно, всичко ти е преебано в един момент, в следващия е страхотно, после пак е скапано. Пък има едно нещо, което винаги те прави щаслив - алкохол. Радвай се на малките неща. По-евтино излиза и спестяваш много чувства и разочарования.
    много добре казано според мен. и много вярно. няма какво повече да се каже.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от deadfish
    Живота няма смисъл, не живеете в приказка...Раждаш се, мъчиш се, умираш забравен, защото сме едни малки частички от един безкрайно голям свят, а се мислим за специални.
    Самозалъгваме се с любовта.Ние сме измислили това чувство само и само, да не сме самотни в краткото си съществуване.Така е и с приятелството...
    Съжалявам, ако някой не е съгласен с мен, всеки има собствено мнение...Аз вярвам, че съм реалист и разбирам нещата много по - добре от доста хора, който живеят в лъжи, за да се чувстват по - добре.
    Обърка раздела, личното творчество е в долната категория форуми.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на lubovvv
    Любов и ПАК любов! Тези които са отговорили по друг начин на този въпрос са изгубени и заблудени.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    ^ лол, я, ама много хора смятат, че светът (им) се върти само и единствено около любовта, сиреч около това да си имат любим човек(и на всеки 5 месеца да го сменят, е така, профилактично).

На мен много ограничено ми се струва като идеология. Важното е човек да се стреми към израстване, към самоусъвършенстване, към това да остави някаква следа след себе си независимо дали става въпрос за някакви научни, или какви да е други постижения, или (евентуално) потомство, човек трябва да мисли малко и за себе си, а не целият му живот да се изниже неусетно в преследване на някаква утопична фикс идея за вечната, споделена и щастлива любов, която е всичко и единствена придава смисъл на живота ни. Не го възприемам, просто не съм такъв тип човек.
    Ти май си прескочила поста ми. А именно думите на Айнщайн: "Всичко е относително".....за всеки един човек и за всеки един етап от живота на някой човек...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

мда, всеки го осъзнава (или трябва) сам за себе си ;д

(абе 15-16-17 годишни, а сме решили да търсим Смисъла ;д никой не е успял досега )
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Живейте си както ви харесва, без да се замисляте много, много. Все едно ако се разбере смисълът на живота ще се живее според това "направление" едва ли не...
    Кой как му е кеф
    малко извън темата, ама за това се сетих: Една патка мислила, мислила и умряла.
    Друга патка като видяла как се споминала първата решила, че мисленето е опасно за здравето и спряла да мисли, не мислила, не мислила и тя умряла. Трета патка като видяла нещастието сполетяло другите две се уплашила и решила, пет минути ще мисля, пет няма да мисля и така, мислила, не мислила, мислила, не мислила и тя умряла. Четвърта патка потресена от нещастния край на съпатките си, решила да изчисти съзнанието си и почнала да медитира, медитирала, медитирала и умряла.Щеста патка, решила, че отговора е в книгите, чела, чела и умряла. Седма патка решила, че отговора е в здравословното ядене, яла, яла и умряла. Осма патка решила, че трябва да учи, учила, учила и умряла. Девета патка решила, че май е по-добре нищо да не прави и легнала да спи, спала, спала и умряла. Една бяла сова,наблюдавала неуспешните им опити да се борят за живота си, смяла се, смяла се и така весело си живяла, докато и тя умряла.

Прекалено много размисли удряте...
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И аз прекалено много мисля, но няма смисъл. Животът е ужасен, когато мислиш за него и прекрасен, когато го живееш. За това отдайте се на положителните емоции, не мислете за негативните неща и си живейте, без да му мислите много, много! Животът няма смисъл! И аз и вие сме едни нищожества в сравнение с вселената.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от horacio
    Живейте си както ви харесва, без да се замисляте много, много. Все едно ако се разбере смисълът на живота ще се живее според това "направление" едва ли не...
    Кой как му е кеф
    Друга патка като видяла как се споминала първата решила, че мисленето е опасно за здравето и спряла да мисли, не мислила, не мислила и тя умряла. Трета патка като видяла нещастието сполетяло другите две се уплашила и решила, пет минути ще мисля, пет няма да мисля и така, мислила, не мислила, мислила, не мислила и тя умряла. Четвърта патка потресена от нещастния край на съпатките си, решила да изчисти съзнанието си и почнала да медитира, медитирала, медитирала и умряла.Щеста патка, решила, че отговора е в книгите, чела, чела и умряла. Седма патка решила, че отговора е в здравословното ядене, яла, яла и умряла. Осма патка решила, че трябва да учи, учила, учила и умряла. Девета патка решила, че май е по-добре нищо да не прави и легнала да спи, спала, спала и умряла. Една бяла сова,наблюдавала неуспешните им опити да се борят за живота си, смяла се, смяла се и така весело си живяла, докато и тя умряла.

Ако можехме да дадем Delete или просто Locking на спомените в съзнанието ни, които ни натежават, животът ни щеше да бъде по - лек...

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от ewiow
    Цитирай Първоначално написано от horacio
    Кой как му е кеф

Ако можехме да дадем Delete или просто Locking на спомените в съзнанието ни, които ни натежават, животът ни щеше да бъде по - лек...
    определено просто трябва да махаме моментално всички гадни мисли/спомени минали през главата ни и да си спомняме за нещо хубаво/позитивно, което ни се е случило и сме го позабравили..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    Не е хубаво толкова много да мислиш.
    Защо пък да не мисли? А? Дай ми една основателна причина. За да стане тъпа като теб примерно?
    Тъпите са по - добре.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    Не е хубаво толкова много да мислиш.
    Защо пък да не мисли? А? Дай ми една основателна причина. За да стане тъпа като теб примерно?
    Тъпите са по - добре.
    Нее, просто авторката мисли в много грешна насока, по-добре да не мислиш и да си тъп, от колкото да мислиш глупости и да си още по-тъп.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от sashko705
    Храната.
    Не храни момичето бе, тя в момента е в средата на основен замисъл върху световния мир... Нека не пречупваме бъдещите John Lennon - ни
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Храната.
    Не храни момичето бе, тя в момента е в средата на основен замисъл върху световния мир... Нека не пречупваме бъдещите John Lennon - ни
    Аре да не сравняваш Джон Ленън с някаква тъпа пикла, а?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Храната.
    едини пиьне и српско

Храната.
    Някои не осещат едва доловимия сарказъм, който е известен в почти всяко мое второ мнение.
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    смисъла на живота е нещо което едва ли за тоя форон и не трябва да се дискутира тука.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Храната.
    Някои не осещат едва доловимия сарказъм, който е известен в почти всяко мое второ мнение.
    Аз го усещам, но е грехота да се споменава Джон Ленън в някакъв скапан пост предназначен за "затапване" на някоя тъпа кифла.
    Пръски мозък се сивеят

Храната.
    Аз го усещам, но е грехота да се споменава Джон Ленън в някакъв скапан пост предназначен за "затапване" на някоя тъпа кифла.
    Аха...И кой ще ми забрани? Според мен мнението е супер излишно.... И кифла да е, и тъпа да съм, теб кво те интерва....Начи писнаха ми загубеняци като вас с по хиляда мнения във форума, защото нямат личен живот и са прекалено комплексирани, за да се отварят на някого така на живо Ако можеш да се дъхаш във форума, значи можеш и на живо - Извод: You can get a life and move you fucking ass out of the desk and computer
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Град
    Храната.
    Аха...И кой ще ми забрани? Според мен мнението е супер излишно.... И кифла да е, и тъпа да съм, теб кво те интерва....Начи писнаха ми загубеняци като вас с по хиляда мнения във форума, защото нямат личен живот и са прекалено комплексирани, за да се отварят на някого така на живо
    Ми аре ела ми на живо да видим дали ще си мълча. Никва нападка нямаше към смотаната ти особа. Това, че си просто парче и си мислиш, че някой те храни си е лично твой проблем. И да изпитвам нужда да наливам акъл на тъпи и безмозъчни същества (визирам и теб) които се мислят за супер оригинални с простите си сравнения, научила един Джон Ленън от МТВ и вече е великата пикла. Айде гледай си "личният живот" и аз да си гледам форумният. И да не се засичаме.
    Пръски мозък се сивеят

Храната.
    Аха...И кой ще ми забрани? Според мен мнението е супер излишно.... И кифла да е, и тъпа да съм, теб кво те интерва....Начи писнаха ми загубеняци като вас с по хиляда мнения във форума, защото нямат личен живот и са прекалено комплексирани, за да се отварят на някого така на живо
    Ми аре ела ми на живо да видим дали ще си мълча. Никва нападка нямаше към смотаната ти особа. Това, че си просто парче и си мислиш, че някой те храни си е лично твой проблем. И да изпитвам нужда да наливам акъл на тъпи и безмозъчни същества (визирам и теб) които се мислят за супер оригинални с простите си сравнения, научила един Джон Ленън от МТВ и вече е великата пикла. Айде гледай си "личният живот" и аз да си гледам форумният. И да не се засичаме.
    Д**ба в устатата - откъде знаеш, че съм научила за него от МТВ? Бас държа, че знам повече з а него, отколкото теб Мислиш си, че съм кифла, но дори не ме познанващ, не знаеш какво изучавам и с какво се занимавам...Но няма да си мерим интилигентността ся, че и двете прекалихме Ела виси по цял ден в моето даскало след училище по специалния предмет, ходи и на допълнителни уроци и ще видим кога ше намераш време за форуми Това визирам под личен живот (не знам иначе на колко си - може да ходиш и на работа - не знам, но ми омръзна от такива като теб...)Хайде аз спирам
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Град
    Ахахаха колко си умничка. И на мен ми е писнало от тъпи индивиди като теб. Знаеш ти повече от мен - на баба ти в гъза. Като ти е толкова тегаво да ходиш на училище на уроци на лекции и на всичките му простотии - не ходи. Това, че в свободният си ден съм решила да влезна във форума и да видя какви кретенщини са изсрани за тази седмица и съответно да си начеша крастата, не ме прави човек без личен живот. Но какво да обяснявам на някаква си пикла, която си мисли, че да ходиш на училище е ГОЛЯМА РАБОТА! Направо е толкова сложно! А и плюс това - няма никакво значение колко мнения имаш, а какво представляват те и какво казваш. Така до колкото си спомням твоите са на типичен пубер. Айде и аз спирам, че ми е под нивото да се занимавам с дебили повече от половин час.
    Пръски мозък се сивеят

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Дами,дами,моля ви...продължавайте.Тъкмо ми станаха пуканките.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София

Град
    Хюстън
    „Ако човек започне да се интересува от смисъла на живота или неговата ценност, това означава, че той е болен.“ - Зигмунд Фройд

Ахахаха колко си умничка. И на мен ми е писнало от тъпи индивиди като теб. Знаеш ти повече от мен - на баба ти в гъза. Като ти е толкова тегаво да ходиш на училище на уроци на лекции и на всичките му простотии - не ходи. Това, че в свободният си ден съм решила да влезна във форума и да видя какви кретенщини са изсрани за тази седмица и съответно да си начеша крастата, не ме прави човек без личен живот. Но какво да обяснявам на някаква си пикла, която си мисли, че да ходиш на училище е ГОЛЯМА РАБОТА! Направо е толкова сложно! А и плюс това - няма никакво значение колко мнения имаш, а какво представляват те и какво казваш. Така до колкото си спомням твоите са на типичен пубер. Айде и аз спирам, че ми е под нивото да се занимавам с дебили повече от половин час.
    Знам, че съм умничка
    Ми като не можеш др да измислиш, мислиш, че с това ще ме обидиш Споко, не съм тръгнала да се заяждам с нервваци като теб ....Само искам да знаеш, че с тоа хабене на нервите на 50 години ръцете ти няа спрат да треперат да не говорим за многобройните мозъчни клетки, коиито се унищожават по този начин Близко е до мисълта, че няа нужда да се храниш с фуорумни човечета, които биват тролове, скучаещи хорица и поради това могат да си напишат какви ли не глупости, само защото никой няма да разбере истинската им самоличност Още повече, че поставянето на някояя натура като идол за хората - в твоя случай Джон Ленон - показва само първосигналността, липсата на мнение, здраво-стъпилост на земята и мн др фактори, които дадените хора притежават Сега ако ми се отвориш още един път, те признавам (за комплексирано създание )
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си