- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смисълът на живота
Авторке, не знам дали ече успя да разбереш смисъла на живота, но със сигурност си разбрала, че смисъла на този форум е се някой да се намери да те нахрани заради пост или тема(то вече и теб нахраниха
)) Така че не зимай насериозно гупостите, които си пишем тук ....
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Хмм от къде знаеш, че ти се нервя? А не го правя само и единствено за спорта. Фактът, че ти ми отговаряш след като ти казах, че не ми се занимава с теб, защото си ми под нивото и защото няма смисъл да обяснявам на някой, който дори не може да си служи правилно с иронията, че сравнението му е тъпо и обидно. Нека съм комплексирана от някаква си незначителна пикла, която седи пред компютъра и само се чуди къде да си избива тъпанарщината. И на мен ми е писнало от тъпи индивиди като теб, които само гледат да оригиналничат във форумчета. Бас държа, че ако ме видиш ще се насереш от страх и дума няма да обелиш. Хайде затвори си устичката, защото нито искам да те обиждам нито искам да наранявам "достойнството" ти. Всеки има право на мнение за даден човек, моето е, че си тъп пубер, който го тресът хормоните. Хайде сега млъкни, защото аз за спорта, мога по цял ден да се занимавам с теб - много е забавно, някой да се пали и да ти обяснява как ти се палиш. Хайде сега тези нервички които така искаш да ми спестиш, си ги спести на теб и вземи та млъкни.Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
И вместо да се мазниш на Авторката, и да и обясняваш какво се случва във форума, се замисли, защо я хранят и защо хранят теб.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Момичета, спрете да СПАМИТЕ! Единственото, което мога да разбера от вашите мнение и най - вече безсмислени спорове, е че малко или много и 2те сте хейтъри, които искат по някакъв начин да се докажат във форума като "Най - големия"...
Няма да коментирам повече, просто администраторът да заключи темата!!!!![]()
http://www.time.com/time/magazine/ar...938397,00.htmlПървоначално написано от Delala
Фройд е тъпак ,психологията е цирк ,а понятието 'смисъл' си е чисто човешко.
Ако питаш за причина - има - да ти надуят корема и да издрискаш поредното парче месо ,което да стори същото. Така правят и животните - не знаеше ли ?
Хахаха, а си мислех, че по-тъпа не можеш да станеш.Първоначално написано от ewiow
![]()
Пръски мозък се сивеят
Да съм ти искала мнението?! Престани да се заяждаш с който и да е от форума...!Първоначално написано от Luidgie
Ох стреснах се до смърт, спирам, защото ти ми казваш.Първоначално написано от ewiow
Пръски мозък се сивеят
Ауе ти нали кааш, че с авторката сме пуберчета кифли и нэ си кво - ми тогава що се занимаваш още с нас??? Нали е под достойнството ти уе???? Емм како си тогава освен комплексарка - момичето ни направи забележка, а ти не се спираш....Емм твоя пубертет явно колкото и да си голяма, никога няма да те напусне....Ай млъкни вече никой не ти иска скапаното мнение .....И си оправи правописа - пише се тресат....Сори на авторката каквито и глупости да е писала, не заслужава тва .....Първоначално написано от Luidgie
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
ОМГ зАтапи ме!![]()
![]()
Пръски мозък се сивеят