Напълно съм съгласен с теб! Аз също много често и постоянно се замислям върху това и мисля по същия начин, но някак си всичко е толкова далеч от мен. Преди години вече се наложи да се разделя с човека когото най-много съм обичал и до ден днешен все още обичам все така силно въпреки че живота ни раздели. Раздялата не беше заради караници или нещо такова, просто ни разделиха много гадно и въпреки, че не се виждаме и чуваме и двамата се обичахме дори и след края на връзката. Сега години по късно ме е страх от обвързване, защото всичко което искам е само сериозно момиче до мен, което да ме обича истински заради това което съм, да бъде с мен в трудните моменти, да мога да и споделям, да знам че има човек който държи на мен заради това което съм и няма да ме зареже когато му омръзна. Такива момичета са толкова голяма рядкост че едва ли ще срещна друга. Знам че сега ще има хора да ми се хилят, присмиват, да кажат боже такъв глупав човек така мисли и да говори но НЕ МИ ПУКА КОЙ КАКВО МИСЛИ и ще каже. просто исках да споделя че моята несбъдната мечта е да срещна момиче което ще бъде до мен, ще ме обича и разбира, и най вече няма да ме остави. За съжаление години наред ми се потвърждава мнението, че това е невъзможно.