Първоначално написано от
Luidgie
Ахахаха колко си умничка. И на мен ми е писнало от тъпи индивиди като теб. Знаеш ти повече от мен - на баба ти в гъза. Като ти е толкова тегаво да ходиш на училище на уроци на лекции и на всичките му простотии - не ходи. Това, че в свободният си ден съм решила да влезна във форума и да видя какви кретенщини са изсрани за тази седмица и съответно да си начеша крастата, не ме прави човек без личен живот. Но какво да обяснявам на някаква си пикла, която си мисли, че да ходиш на училище е ГОЛЯМА РАБОТА! Направо е толкова сложно! А и плюс това - няма никакво значение колко мнения имаш, а какво представляват те и какво казваш. Така до колкото си спомням твоите са на типичен пубер.

Айде и аз спирам, че ми е под нивото да се занимавам с дебили повече от половин час.
Знам, че съм умничка

Ми като не можеш др да измислиш, мислиш, че с това ще ме обидиш

Споко, не съм тръгнала да се заяждам с нервваци като теб ....Само искам да знаеш, че с тоа хабене на нервите на 50 години ръцете ти няа спрат да треперат да не говорим за многобройните мозъчни клетки, коиито се унищожават по този начин

Близко е до мисълта, че няа нужда да се храниш с фуорумни човечета, които биват тролове, скучаещи хорица и поради това могат да си напишат какви ли не глупости, само защото никой няма да разбере истинската им самоличност

Още повече, че поставянето на някояя натура като идол за хората - в твоя случай Джон Ленон - показва само първосигналността, липсата на мнение, здраво-стъпилост на земята и мн др фактори, които дадените хора притежават

Сега ако ми се отвориш още един път, те признавам (за комплексирано създание

)