- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да си мисля? :Х
Здравейте.Може би си спомняте, че писах по една тема как да се запозная с едно момиче.
Е, ситуацията е следната. От доста време й искам пълномощно, но не го отразява. Реших, че не приема непознати. ОК, запознах се с нея наживо. Запознавайки се, тя изведнъж светна, стана усмихната, после ми каза "Беше ми приятно. ще ти пиша довечера." Е не ми писа досега, виждам как си сменя снимките на профила. харесвам я , но явно когато сме се запознавали е лицемерничила. Вие кво мислите?
Първоначално написано от vik0883
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Говорете,общувайте на живо заеби ги тия фейсбуци и скайпове. Стреми се към "живия" контакт с нея.
Фейсбука е толкова бъгав,случвало ми се е доста често да пращам/да ми пращат покана за приятелство и да не ми се показва доста време. А ти да си мислиш, че не те отразява.
Мдам.
Значи искаш да кажеш, че може да имам шанс с нея, но тя да иска живия контакт?Първоначално написано от Sh@d0w
Искам да кажа, че като не ти е приела поканата, да не си вадиш погрешни изводи за нея, защото може въобще да не я е получила. Щом ти се е зарадвала като сте били навън, значи те харесва малко или много. Засичай я навън, говорете си и така малко по-малко се сближете.Първоначално написано от vik0883
Зарежи скайп! Искай й приятелство в фейса като й пратиш там съобщение "Здравей! Еди кой си е"Тогава няма как да се измъкне.
Моето лично мнение е, че такива хора не си заслужават вниманието.Пф...
Питай си я направо! "Защо не ме приемаш в скайп?". Стига си се тревожил за глупости.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А защо не ѝ поиска номера примерно?
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
На такива боклуци средния между очите .. и да се спасява!![]()
Не съм перфектен но си струвам!