.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Помагайте !! :) :D

Хора, помагайте, моля Ви се !!! Има 1 момиче, което харесвам много.От различни градове сме но сме в 1 даскало.Тя е на 1-вия а аз на 3-тия етаж.Все не можем да се видим с нея.Забелязал съм че тя изпитва някакви симпатии към мене.Тя е 1 година по голяма. Май че е хлътнала по бившото си гадже. Дайте няколко съвета как да я сваля, да тръгна с нея..HELP !! :X

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Години?!?!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на fenasf
    Еми има си стълби за първия етаж, вземи иди при нея
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Еми има си стълби за първия етаж, вземи иди при нея
    4owek tam ako me vidqt samo she me zaka4at :X

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Е и? Намери си причина и отиди при нея. Или, ако искаш, я заговори когато е сама навън или на друго място - едва ли стой постоянно в стаята. И... Години?
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от sunman
    Години?!?!
    погледни му ника
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен Аватара на daru6a1
    Поредна глуповата тема .. Хем искаш съвети от хората , хем като ти ги дадат си недоволен . Еми не можем да ти помогнем . Имаш крака и уста , отиди при нея и я заговори .. Щели да те закачат .. ох и това не бях чувала .. Какво ти пука какво правят останалите ?? Целта оправдава средствата ! Ако трябва комуникирайте първо чрез фейсбук или скайп ..

боже набор 99 .."как да тръгна с нея ? " къде ше ходиш бе,за хляб :Д ? Порасни и ще разбереш сам ..
    И как забеляза че тя има чувства ?

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Години?!?!
    7?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Значи, тя е от друг град и е на трети етаж в твоето училище, хлътнала е по бившето си гадже и има симпатии към теб. Това звучи като някакъв виц.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    Години?!?!
    погледни му ника
    Тогава няма смисъл да се изказвам по темата!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на slimbo

Re: Помагайте !! :) :D

Цитирай Първоначално написано от darkfire99
    Хора, помагайте, моля Ви се !!! Има 1 момиче, което харесвам много.От различни градове сме но сме в 1 даскало.Тя е на 1-вия а аз на 3-тия етаж.Все не можем да се видим с нея.Забелязал съм че тя изпитва някакви симпатии към мене.Тя е 1 година по голяма. Май че е хлътнала по бившото си гадже. Дайте няколко съвета как да я сваля, да тръгна с нея..HELP !! :X
    малко тъпо ама вземи я питай за домашната (ако сте в 1 клас) а и кво да щели да те базикат ами ако ходехте пак ли така щеше да мислиш ..........

или пък забавната картинка...спря ми тока а любимото ми шоу вече е започнало може ли да го гледам тука ( казвам го леко на базик не ми се вързвай мн макар че можи и да се получи)

Цитирай Първоначално написано от slimbo
    малко тъпо ама вземи я питай за домашната (ако сте в 1 клас) а и кво да щели да те базикат ами ако ходехте пак ли така щеше да мислиш ..........

или пък забавната картинка...спря ми тока а любимото ми шоу вече е започнало може ли да го гледам тука ( казвам го леко на базик не ми се вързвай мн макар че можи и да се получи)
    тихо че ти и да кажеш здрасти на едно момче не можеш а пишеш на хората в темите

ЛоЛ.
    Не съм перфектен но си струвам!

Голям фен Аватара на slimbo

Цитирай Първоначално написано от wtf101
    Цитирай Първоначално написано от slimbo

тихо че ти и да кажеш здрасти на едно момче не можеш а пишеш на хората в темите
    мхм...тва е лесно всичко е нагласено а и те се познават по лесно е а аз не познавам тва момче и набас че най мн да кажи здрасти познавам си поне тая част от човека

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Значи, тя е от друг град и е на трети етаж в твоето училище, хлътнала е по бившето си гадже и има симпатии към теб. Това звучи като някакъв виц.
    И на мен ми се вижда доста парадоксално.

Супер фен Аватара на sashko705
    хахааха искрено се забавлявам в тоя сайт...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си