- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помагайте !! :) :D
Хора, помагайте, моля Ви се !!! Има 1 момиче, което харесвам много.От различни градове сме но сме в 1 даскало.Тя е на 1-вия а аз на 3-тия етаж.Все не можем да се видим с нея.Забелязал съм че тя изпитва някакви симпатии към мене.Тя е 1 година по голяма. Май че е хлътнала по бившото си гадже. Дайте няколко съвета как да я сваля, да тръгна с нея..HELP !! :X
Еми има си стълби за първия етаж, вземи иди при нея![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Е и? Намери си причина и отиди при нея. Или, ако искаш, я заговори когато е сама навън или на друго място - едва ли стой постоянно в стаята. И... Години?
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
погледни му никаПървоначално написано от sunman
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Поредна глуповата тема .. Хем искаш съвети от хората , хем като ти ги дадат си недоволен . Еми не можем да ти помогнем . Имаш крака и уста , отиди при нея и я заговори .. Щели да те закачат .. ох и това не бях чувала .. Какво ти пука какво правят останалите ?? Целта оправдава средствата ! Ако трябва комуникирайте първо чрез фейсбук или скайп ..
боже набор 99 .."как да тръгна с нея ? " къде ше ходиш бе,за хляб :Д ? Порасни и ще разбереш сам ..
И как забеляза че тя има чувства ?
Значи, тя е от друг град и е на трети етаж в твоето училище, хлътнала е по бившето си гадже и има симпатии към теб. Това звучи като някакъв виц.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Тогава няма смисъл да се изказвам по темата!!Първоначално написано от LeprikonA
Rock n Roll!!!!!!!!!
малко тъпо ама вземи я питай за домашната (ако сте в 1 клас) а и кво да щели да те базикат ами ако ходехте пак ли така щеше да мислиш ..........Първоначално написано от darkfire99
или пък забавната картинка...спря ми тока а любимото ми шоу вече е започнало може ли да го гледам тука( казвам го леко на базик не ми се вързвай мн макар че можи и да се получи)
тихо че ти и да кажеш здрасти на едно момче не можеш а пишеш на хората в темитеПървоначално написано от slimbo
мхм...тва е лесно всичко е нагласено а и те се познават по лесно е а аз не познавам тва момче и набас че най мн да кажи здрасти познавам си поне тая част от човекаПървоначално написано от wtf101
И на мен ми се вижда доста парадоксално.Първоначално написано от Josefinne