- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Равносметка ( само за потребители над 20г. ) !!!
1. Колко приятели имате, с които се чувате редовно, прегръщате се, споделяте си и си помагате?
2. Случвало ли ви се е да отидете в нов клас, или компания и никой да не ви обърне внимание и да ви отбягват или да имат интерес и когато изпиете две - три кафета да те отбягват сякаш си прокажен?
3. На колко години сте и имате ли половинка (сериозна /в смисъл желание за сериозност като брак и т.н.)?
4. Пука ли ви какво говорят другите за вас, обръщате ли внимание, как реагирате с хора, които някога са сядали на една маса с вас, а в последствие ви подминават и ви се надуват?
5. харесвате ли живота си?![]()
mom4e sam
Първоначално написано от Shantia
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
и що реши точно 20 +
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
1. 2 или 3ма приятели, дружки за по бира 10тина. Прегръщане, споделяне и т.н. няма, щото аз не споделям.
2. Аз ги отбягвам нарочно, защото не обичам да се запознавам с много хора, на които няма да помня имената. Ама след 2 години в един курс излизаме от време на кафе.
3. 21, в момента не. Рано ми е да мисля за брак о.О Ама дори не мисля и да се женя, няма много смисъл.
4. Не ми пука, ама изобщо. Да ми го кажат в лицето, да ги нахраня както си му е реда. Най-много мразя лицемери.
5. Харесвам го, да. Дори си го обичам.
Нищо лично, просто хората над 20 са вече завършени личности и могат да дадат по - бективно мнение по някои въпроси, живота им вече се понарежда и т.н., докато ако си на 15 имаш над 200 приятели, които са рти съученици, обичаш всички, защото си наивен. Не мога да го обясня. Ако искат и по - малки да пишат, но държа да са по - големки.Първоначално написано от lightcameraction
![]()
mom4e sam
evala macПървоначално написано от NaOH
кО речИ? Завършена личност няма да стана никога, както и едва ли ще знам отговорите на повечето си въпроси в близките 5+ години. Т'ва не ме плаши кой знае колко. Интересно е. По тоя начин се търся.Първоначално написано от Shantia
Трънки. По-объркан не е бил. Но и т'ва не ме плаши кой знае колко.Първоначално написано от Shantia
мхмммммммм мхммммм <3Първоначално написано от Shantia
4XCOKИ
- нещо ми липсва. знам какво е. но и това е хоризонт, иначе ще бъде котва.Първоначално написано от Shantia
хаха гушвам теее ^_Първоначално написано от Blab
4XCOKИ
Първоначално написано от Blab
![]()
мислех те за 14-15![]()
както се казва, проблемът си е твой:Д
//и аз теб Щруди)
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
![]()
n00bs
Не, не си харесвам живота, самотен съм и се чувствам смотан, и съм игнориран от обществото и амбицията в живота ми е да правя другите щастливи, съответно да, адски мн ми пука какво ще кажат хората и ми става обидно като ме подминат на улицата, а и да, обикновено споделям на всеки емоционалните си проблеми, защото си прося внимание по този начин, ОК?
И ето ме сега на двайсе и една,
понеделник сутринта, вечерта
влизам в ритъма може да съм безделник,
но за мене всеки ден е празник.![]()
накрая нема рима, общо взето fail-вашПървоначално написано от NightGuardian
![]()
така как е :ДПървоначално написано от Ermic
Аз съм достатъчно осъзната.
Защо това ограничение в годините ? ;(
Лексиконче...![]()
и то доста емовско. И не, не ми се е случвало хората да ме отбягват - къпя се редовно и мога да изразя мнение на повече от една тема.
Няма рима ? Ти , май не можеш да четеш.Първоначално написано от Ermic
И това е на Slim песен.
![]()