.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Фен

Равносметка ( само за потребители над 20г. ) !!!

1. Колко приятели имате, с които се чувате редовно, прегръщате се, споделяте си и си помагате?
    2. Случвало ли ви се е да отидете в нов клас, или компания и никой да не ви обърне внимание и да ви отбягват или да имат интерес и когато изпиете две - три кафета да те отбягват сякаш си прокажен?
    3. На колко години сте и имате ли половинка (сериозна /в смисъл желание за сериозност като брак и т.н.)?
    4. Пука ли ви какво говорят другите за вас, обръщате ли внимание, как реагирате с хора, които някога са сядали на една маса с вас, а в последствие ви подминават и ви се надуват?
    5. харесвате ли живота си?
    mom4e sam

Мега фен
    Град
    <3

Re: Равносметка ( само за потребители над 20г. ) !!!

Цитирай Първоначално написано от Shantia
    1. Колко приятели имате, с които се чувате редовно, прегръщате се, споделяте си и си помагате? 1 и половина
    2. Случвало ли ви се е да отидете в нов клас, или компания и никой да не ви обърне внимание и да ви отбягват или да имат интерес и когато изпиете две - три кафета да те отбягват сякаш си прокажен? Не. Аз съм харизматичнО.
    3. На колко години сте и имате ли половинка (сериозна /в смисъл желание за сериозност като брак и т.н.)? 19, ама март правя 20 така чеее... Имам от 3 години и половина... Но... все някъде ще има "но"... Не искам брак и не смятам, че е критерии за сериозност. Искам човека до мен да е със сериозни намерения към мен, както и аз към него разбира се.
    4. Пука ли ви какво говорят другите за вас, обръщате ли внимание, как реагирате с хора, които някога са сядали на една маса с вас, а в последствие ви подминават и ви се надуват? Не особено, но и не мога да кажа, че съм непукист. Просто не ми влияят върху...решенията, които взимам. Освен мама, защото ми е мама. :>
    5. харесвате ли живота си? Обичам го. Влюбена съм в него. : )
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

и що реши точно 20 +

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    1. 2 или 3ма приятели, дружки за по бира 10тина. Прегръщане, споделяне и т.н. няма, щото аз не споделям.
    2. Аз ги отбягвам нарочно, защото не обичам да се запознавам с много хора, на които няма да помня имената. Ама след 2 години в един курс излизаме от време на кафе.
    3. 21, в момента не. Рано ми е да мисля за брак о.О Ама дори не мисля и да се женя, няма много смисъл.
    4. Не ми пука, ама изобщо. Да ми го кажат в лицето, да ги нахраня както си му е реда. Най-много мразя лицемери.
    5. Харесвам го, да. Дори си го обичам.

Фен
    Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
    и що реши точно 20 +
    Нищо лично, просто хората над 20 са вече завършени личности и могат да дадат по - бективно мнение по някои въпроси, живота им вече се понарежда и т.н., докато ако си на 15 имаш над 200 приятели, които са рти съученици, обичаш всички, защото си наивен. Не мога да го обясня. Ако искат и по - малки да пишат, но държа да са по - големки.
    mom4e sam

Цитирай Първоначално написано от NaOH
    1. 2 или 3ма приятели, дружки за по бира 10тина. Прегръщане, споделяне и т.н. няма, щото аз не споделям.
    2. Аз ги отбягвам нарочно, защото не обичам да се запознавам с много хора, на които няма да помня имената. Ама след 2 години в един курс излизаме от време на кафе.
    3. 21, в момента не. Рано ми е да мисля за брак о.О Ама дори не мисля и да се женя, няма много смисъл.
    4. Не ми пука, ама изобщо. Да ми го кажат в лицето, да ги нахраня както си му е реда. Най-много мразя лицемери.
    5. Харесвам го, да. Дори си го обичам.
    evala mac

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив

1. Колко приятели имате, с които се чувате редовно, прегръщате се, споделяте си и си помагате? Двама-трима, иначе познати много
    2. Случвало ли ви се е да отидете в нов клас, или компания и никой да не ви обърне внимание и да ви отбягват или да имат интерес и когато изпиете две - три кафета да те отбягват сякаш си прокажен? Не
    3. На колко години сте и имате ли половинка (сериозна /в смисъл желание за сериозност като брак и т.н.)? На 20, сериозна не
    4. Пука ли ви какво говорят другите за вас, обръщате ли внимание, как реагирате с хора, които някога са сядали на една маса с вас, а в последствие ви подминават и ви се надуват? Не ми е много приятно, но трябва да се свиква с всичко, все пак не може да се харесам на целия свят
    5. харесвате ли живота си? Да, но можеше и по-хубав да е

Мега фен
    Град
    <3

Нищо лично, просто хората над 20 са вече завършени личности и могат да дадат по - бективно мнение по някои въпроси,
    кО речИ? Завършена личност няма да стана никога, както и едва ли ще знам отговорите на повечето си въпроси в близките 5+ години. Т'ва не ме плаши кой знае колко. Интересно е. По тоя начин се търся.

живота им вече се понарежда
    Трънки. По-объркан не е бил. Но и т'ва не ме плаши кой знае колко.

обичаш всички, защото си наивен.
    мхмммммммм мхммммм <3
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Blab

1. Колко приятели имате, с които се чувате редовно, прегръщате се, споделяте си и си помагате? - 5 (емоционално не мога да се разхвърлям на повече места, това ми е и лимитът, когато има нови значими хора, някой обикновено излиза в резерва.)
    2. Случвало ли ви се е да отидете в нов клас, или компания и никой да не ви обърне внимание и да ви отбягват или да имат интерес и когато изпиете две - три кафета да те отбягват сякаш си прокажен?
    - по-скоро от моя страна. когато някой не ми е интересен, предпочитам да не се навъртам около него. (соц. играта е чужда за природата ми и се чувствам неудобно някак иначе)
    3. На колко години сте и имате ли половинка (сериозна /в смисъл желание за сериозност като брак и т.н.)?
    - на 21. нямам си половинка, само осминки, четвъртинки и други опашати ноти.
    4. Пука ли ви какво говорят другите за вас, обръщате ли внимание, как реагирате с хора, които някога са сядали на една маса с вас, а в последствие ви подминават и ви се надуват?
    - обръщам внимание, да. и все пак ще повторя - твърде малко хора имат някакво значение за мен. всичко останало е суета и панаири, панаиииири.
    - нещо ми липсва. знам какво е. но и това е хоризонт, иначе ще бъде котва.

Мега фен
    Град
    <3

Цитирай Първоначално написано от Blab
    нямам си половинка, само осминки, четвъртинки и други опашати ноти.

- нещо ми липсва. знам какво е. но и това е хоризонт, иначе ще бъде котва.
    хаха гушвам теее ^_
    4XCOKИ

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null

Цитирай Първоначално написано от Blab
    3. На колко години сте
    - на 21

мислех те за 14-15

Мега фен Аватара на Blab
    както се казва, проблемът си е твой:Д
    //и аз теб Щруди)

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

1. Колко приятели имате, с които се чувате редовно, прегръщате се, споделяте си и си помагате?
    По-малко отколкото ми се иска. Може бе 1-2.
    Ами аз никога не правя особено силно първо впечатление, така че съм свикнала в началото да не ми се обръща внимание. Но не ми се е случвало след като пообщувам с някой, после да ме отбягват като прокажени. Да, по-скоро може да изгубят интерес в мен, ако не им допадам. Нормално е.
    На 26. И да, имам
    Не ми пука хич какво говорят останалите за мен. Пука ми какво мислят близките и приятелите ми. А по втория въпрос - подминавам и аз. Никога не ходя там, където не съм желана и щом мен не ме поздравяват, и аз не поздравявам.
    Да.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland

1. Колко приятели имате, с които се чувате редовно, прегръщате се, споделяте си и си помагате? Чак редовно не, но или иначе около 4-5-6 човека. Не се прегръщаме, гейско е. Или иначе си помагаме ако има за какво.
    2. Случвало ли ви се е да отидете в нов клас, или компания и никой да не ви обърне внимание и да ви отбягват или да имат интерес и когато изпиете две - три кафета да те отбягват сякаш си прокажен? В групата ми например не се имам с никой, но не и изпитвам нужда да имам някакви контакти с някой от тях, никой не привлича интереса ми.
    3. На колко години сте и имате ли половинка (сериозна /в смисъл желание за сериозност като брак и т.н.)? 21, нямам.
    4. Пука ли ви какво говорят другите за вас, обръщате ли внимание, как реагирате с хора, които някога са сядали на една маса с вас, а в последствие ви подминават и ви се надуват? Ами не особенно, като цяло слабо ме греят клюки и такива, а всеки може да говори каквото си иска, демокрация е. Наскоро ми се случи един да ми дето преди ми викаше здр, здрасти, да не ми каже като го видях в др. град, но не ми пука особенно, а и беше с турци, а не желая да имам контакти с османци
    5. харесвате ли живота си? Може и повече, но на този етап съм доволен.
    n00bs

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Не, не си харесвам живота, самотен съм и се чувствам смотан, и съм игнориран от обществото и амбицията в живота ми е да правя другите щастливи, съответно да, адски мн ми пука какво ще кажат хората и ми става обидно като ме подминат на улицата, а и да, обикновено споделям на всеки емоционалните си проблеми, защото си прося внимание по този начин, ОК?

И ето ме сега на двайсе и една,
    понеделник сутринта, вечерта
    влизам в ритъма може да съм безделник,
    но за мене всеки ден е празник.

Супер фен Аватара на Ermic
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    накрая нема рима, общо взето fail-ваш

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Ermic
    И ето ме сега на двайсет и една,
    понеделник сутрин, вечерта
    влизам в ритъм, може и да съм безделник,
    но за мен е празник всеки делник.
    така как е :Д

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Аз съм достатъчно осъзната.
    Защо това ограничение в годините ? ;(

Супер фен Аватара на Oldschool
    Лексиконче...

и то доста емовско. И не, не ми се е случвало хората да ме отбягват - къпя се редовно и мога да изразя мнение на повече от една тема.

Цитирай Първоначално написано от Ermic
    Няма рима ? Ти , май не можеш да четеш. И това е на Slim песен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си