Цитирай Първоначално написано от fen7asy
Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
тъпа си ,ограничена си и сигурно си 5 клас,за това ти прави впечатление ,че пуши и мислиш,че това го прави лош човек.Споко,нищо лошо не си направила,просто си мааааааааааааааааааалко тъпа. (:
веднъж те нацепих в една тема и ся във всяка друга ще ми се правиш ли? и 4 клас да бях пак щях да съм по трезво мислеща от теб

ам общо взето не знам.. в детската градина бяхме заедно и наскоро се запознахме в фб.. и сега сме от 1 клас ;д ами имах някаква представа за него.. понякога е сериозен, друг път не.. лошото е, че приема всичко на шега.. каквото и да си говорим после можем да се оправдаем, че сме се шегували, защото никога не сме сериозни.. и даже и да си кажем ''аре сериозно, дай да се стегнем и да си поговорим малко истини'' пак ще се лигавим.. не може просто ;х не знам как да обясня.. иначе изглежда мееега свестен.. и малко ме е яд, щото тая В. е танцьорка и има добре сложено тяло, а и е хубавичка.. и повечето я харесват и нали и той.. апък тя му обръща внимание.. и така преди той се занимаваше само с мен, а сега и с нея.. и понякога ми е мега сад.. щото ми казва че ме обича (уж на шега.. всичко е на шега!) апък като го каже на нея и ми става мега гадното.. ох не знам, хич не мога да обяснявам ;д просто ми стана гадно, че и той е такъв..

Какъв е? Сама го каза. Може да иска да я оправя. Може и с теб да иска това.
Или много те е чакал, като не си му поддавала и се е преориентирал. Варианти много.
Бих си поговорила с един такъв тип. Не обичам да ме объркват.