- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ще изчезна безкрайно :)
ся ми дайте няква идея кво да е тва.. якуза, главно към теб се обръщам, но не отказвам и други мнения ;д
Първоначално написано от BladeDancer
вчера е била cweet?Тя пусна атеншън хор тема за да бъде в светлината на прожекторите да може да я обсъждат и да изпъкне и аз просто и казах,че е тъпа.Първоначално написано от ledenakrasota
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
какъв съвет чакаш от мен нзедва ли ще кажа нещо сер., а и моя живот си е ок.
n00bs
Да, каза го. Днес го казваш на друг.Първоначално написано от lightcameraction
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
дуде, на 14 съмПървоначално написано от yakuza_
не искам. най-малко на 17.. ако щеш и за задръстена ме мисли
казала съм си.
сега интересно как да го накарам да разбере кво е загубил мада фака.. той не че ме е загубил девсм още си имаме шансове.. ама тая нещо ми се пречка.. трябва да си помисля по въпроса
Ест ,че го казах,защото има причина..и сега има причина,това е супер ограничено мислене.
Не ,не помня,ще ми припомниш ли?
Should ever be forgot...
Първоначално написано от yakuza_
Без това не може.![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
ами изостанала си, тука ако си на 12 си оправила поне 3-4 25+ а на устен изпит си минала поне 10
n00bs
прав си, аз най-малко от теб чакам съвет :Д просто ти си ми изпъкнал в съзнанието като най-хитрия тука и колкото и да е смешен и нелогичен да е коментара ти, все пак е решение.. ии да, интересни са ми тея дето дават съвети на хората ;д чудила съм се как все още има такива хора, дето помагат и на останалите живота да се подобри...Първоначално написано от yakuza_
а?Първоначално написано от yakuza_
![]()
![]()
![]()
Моля те, не всички са с такива цифри. Някои момичета държат на друго.Малко си смени средата и ще видиш и обратната страна.
Първоначално написано от fen7asy
![]()
Should ever be forgot...
жадувам за вниманието на всички ви.Първоначално написано от lightcameraction
поклонете ми се сега.
Да.Пише се Wes Craven ,ползвах този акаунт само за темата за филмите на ужасите,а за директора - да,ти си знаеш,още вчера ти казах в темата,на ударен ли се правишПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Should ever be forgot...
да,както и още 4875699 акаунта, scream,преди тва още 5-6.Първоначално написано от NightGuardian
има нещо общо :ДПървоначално написано от NightGuardian
lightcameraction спри да ми спамиш по темичката, обсъждаме важни работи, а ти само показваш колко си тъпичка, ако искаш спри да се излагаш.. казвам ти само![]()
Значи си ташак.Първоначално написано от lightcameraction
Първоначално написано от NightGuardian
Да беше само един ташак...![]()
Ти ся нямаше за какво да се хванеш в темата за да ги защитиш и питаш нещо,което знаеш,само и само да ти скочи нещо за да ги защитиш..давай бе,аз проблем нямам..Фентъзи,какви важни работи точно обсъждате :Д ? Като пускаш теми в кофата,какво искаш?Като искаш само сериозни съвети си ги пиши в Любов.
Фентъзи,чакам да ми кажеш,кога си ме 'закопавала' или какво точно каза ,че не помня.
Should ever be forgot...
ах,липсваше ми.Първоначално написано от NightGuardian
Първоначално написано от NightGuardian
К`во? Два винаги са по-добри от един. Ти имаш два, нали?
браво браво уникална си,направо ме затъпи толкова яко,че не мога да кажа една думичка сега.Първоначално написано от ledenakrasota
o wait.
Should ever be forgot...
Не , имам единПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
Не , имам единПървоначално написано от NightGuardian
[/quote]
Нищо. Не пречи.![]()