- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Вчера
Вчера с приятелка като пътувахме за лекции и й стана зле. Шофьорът отказа да отвори вратата на автобуса, защото щели да го глобят 50 лв, а тя вече беше тупнала на пода и бях изпаднала в паника.![]()
Целия автобус нададе вой и тъпия шофьор се реши да отвори! Бяхме в едно задръстване и си стояхме по 5 мин. на всеки 2 метра. Нямаше никакъв проблем да отвори вратите и не беше на място, където не е позволено.
Аман от простаци!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
що не слезе
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Първоначално написано от MarkKnight
на Орлов мост.
cweeet, да! Стадото си каза думата и онзи идиот се реши да отвори вратите.
Радва ме, че сме единни. Не ме радват такива единици мизерници. Човек да ти падне пред очите и да не ти мръдне окото.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
що не взе таксиПървоначално написано от ledenakrasota
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
шофьорите на градския са мн стабилни![]()
n00bs
не е смешно!Първоначално написано от yakuza_
Имаше и един надпис "ШофьорА е виновен за всичко!".![]()
ОМГ
Орлов ли? В колко часа е било тва? Аз вчера като се возих в единия край се струпаха много хора и реших, че бият контрольори.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Първоначално написано от Claymore
72 беше на светофара. Към 16 часа някъде.![]()
Ти от къде пътуваш с 72?Първоначално написано от ledenakrasota
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Първоначално написано от Claymore
От Плиска към НДК.![]()
смешно или не, аз съм ги признал за болни всичките
n00bs
Първоначално написано от yakuza_
Това им е най-малкият проблем.![]()