- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да ви съобщя, че се уча да пиша с всички пръсти
нда, май това е всичко
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Има ли вариант за писане с една ръка?![]()
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Доста е трудно, мен майка ми ме кара, вече месец и половина по 1 час на ден се упражнявам. Започвам да се уча вече, макар и бавно.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
ХахахаПървоначално написано от TheBeatles
![]()
Какво му е смешното не разбрах?Първоначално написано от EinGutesKind
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Първо си мислех, че става въпрос за писане с химикал, но като видях снимката всичко придоби смисъл. Много е кул това, дано успееш, ама ако трениращ юе успееш, няма къде да идеш. Аз не пиша с всичко пръсти./ Пиша само със показалците и средния пръст на дясната ръка и палеца на лявата. Но пък пиша от много години и съм като машинопист, а ако пишеш с всички пръсти е много по - красива гледка![]()
аз пиша най-ного със малкия,безименния и средния.С палеца натискам спейс.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ква е офертата да пишеш така? по-бавно е ..Първоначално написано от TheBeatles
![]()
нтаогескокгуаонугксоктяаг гатякянятгьвятаггакткхак факкфао ькга кьгяга вьткяк ка гасогаодяссавтясат яадяговатттаякхтятапокттг ятонтпянотяногттяго яфтгкгхт кявттягат втт яунтя тгатгвядт га иамядзьвьягг яусяскта сняПървоначално написано от NewMessage
-M.B.
Напротив, ти някога виждал ли си машинописците как пишат? Ако се научиш да пишеш по тази така наречена десетопръстна система перфектно, ще можеш да пишеш като тях. Говорим за порядъка на около 70 - 80 думи в минута.Първоначално написано от Ermic
Момиче съм!
hacker wonnabe ?
Creative Technologie
.Първоначално написано от Claymore
ЦУН--> http://www.youtube.com/watch?v=f8nBMy1ftVI
само дърти хора съм виждал да пишат с по един пръст![]()
Always wanna play but never wanna loose
Creative Technologie
Още няма човек в БГ, който да въвежда по-бързо от мен текст на български език![]()
fraps or it didn't happenПървоначално написано от machoka
Creative Technologie