- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да забравиш някого..!! моля ви споделете нещо ако знаете
Чувала съм за магии за любов но има ли магия за да спреш да обичаш някого.Ако има спешно някой да сподели..Спешно ми трябва..
Учене, учене, учене...спорт, хоби, много подкрепа и излизания с приятели и забавни случки.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
да ..но този човек който искам да забравя е в моя клас а момичето с което е в момента ни е заек и постоянно са пред мен и ми е страшно трудно когато тя о прегърне или нещо др. се сещам как сме бии двамата.. 7 месеца не се забравят лесно .. още 4 години ще съм с него в един клас :X мисля да се преместя в друго дск но всички ме разобеждават.. в гимназията съм 9 клас и е трудно да си намеря друго дск а и мн си харесвам специалноста .. но може и да се преместя до 1 месец не издържам повече.. никой ли не знае нещо от сорта на магия или нещо друго..![]()
Времето,времето и сааааааааамо времето.
Хъх,може ли като разубеждавам някой от форума,да се занимава с някой от неговия клас,може ли да те използвам като пример?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Аз дълго време не можех да забравя момче.. Сега срещнах друг и съвсем забравих за предишния... Всичко с времето си. Не се депресирай, излизай си с приятелите, запиши някакъв спорт или курс да се разсейваш.. Тъкмо можеш да срещнеш друг. Аа за училище не знам. Кофти наистина.![]()
Момиче ^^
Глупости няма такова нещо да помниш някоя връзка дълго време.Фащаш следващия човек и забравяш миналия за отрицателно време.Колкото и да ви е била сериозна връзката като се не се виждате,не си говорите,не си пишете и въобще не общувате бавно по-бавно ще го забравиш този човек не се притеснявай и аз съм имал такива моменти.Най-много ме е държало 2 месеца ама и връзката си беше сериозна де
.Ама всичко се премъзвогва.Всичко е до психика и време.
в един в клас сме с него а тя ни е заек ???Глупости няма такова нещо да помниш някоя връзка дълго време .Фащаш следващия човек и забравяш миналия за отрицателно време.Колкото и да ви е била сериозна връзката като се не се виждате,не си говорите,не си пишете и въобще не общувате бавно по-бавно ще го забравиш този човек не се притеснявай и аз съм имал такива моменти.Най-много ме е държало 2 месеца ама и връзката си беше сериозна де .Ама всичко се премъзвогва.Всичко е до психика и време.окейВремето,времето и сааааааааамо времето.
Хъх,може ли като разубеждавам някой от форума,да се занимава с някой от неговия клас,може ли да те използвам като пример?
Спри с филмите и жалванията и излез с приятели. Направете нещо яко.. И за Бога ... не тръгвайте с хора от вашия клас...
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
ам нит съм го планирала нит нищо мн странно стана и изведнъж .. оф историята е мн мн мн дълга![]()
кво ще кажеш за 4 години?Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
еб?м ти времето.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Времето може да смекчи нещата...
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Бях в подобно положение-да, ужасно е,гадно,тъпо е,но нищо не може да се направи.Илизай, забавлявай се...знам,че помага за около час,но... така може да срещнеш някой друг.А за преместването-ти си знаеш най-добре.Ако дотолкова не можеш да издържаш- премести се,но имай предвид,че после сигурно ще съжаляваш.
ПП И не мисли нищо за магии-пълни измишльотини.Интересно ми как с разни подправки,листенца и прочее идиотщини някой може да накара, човек,който не го понася да се влюби в него до уши.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Времето и човек!Според мен само това,даже не времето,а по скоро трябва да срещнеш някой нов.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Каквото щеш ми го прави т'ва време,за мен е единственото решение.Дори и да са в един клас.Първоначално написано от jghgh
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Разачарованието (едвам го написах) е най-бързия път към безразличието -- > една мъдра мисъл. Предполагам си някоя тийнка . Аз си наложих и забравих един човек по следния начин . Казах си спирам да му гледам профила (фб) до Сряда (демек днес) и след като дойде днес си казах до Неделя . И така докато се забрави . Да трудно е признавам. Изхвърлих всички неща свързани и от него . Всички снимки , всички спомени и започнах на чисто. Започни да се занимаваш с нещо например направи си страница в фб (голяма занимавация е ) , купи си куче . В крайна сметка дано успееш![]()
Тея магии са глупости на търкалета! Почти е невъзможно да забравиш някой когото обичаш ( от опит казвам ), но единственото което можеш да направиш е да се занимаваш с други неща, да си търсиш работа, да не стоиш на едно място и той постоянно да изниква в съзнанието ти
Като спреш да се самосъжаляваш!
Животът не е спрял, така че излизай на вън, забавлявай се, намери си ново момче ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Излизай повече с приятели,спортувай,учи абе занимавай се с нещо и с времето ще го забравиш.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
+1Първоначално написано от Hilary_
Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game.
Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Ами хвани си някое момче за няколко седмици...(разбира се без да лягаш в леглото с него!) с време ще забравиш любовта...А може й по друг начин - да си намериш някоя много увлекателно работа за теб и всеки ден да ти е преситен с работа,за да си толкова изморена накрая, че единственото за което да мислиш е възглавницата...гуд лак!![]()
хората са казали ВРЕМЕТО ЛЕКУВА !![]()
Не мисли за миналото,а за бъдещето ти .. не си пропилявай най-хубавите години в мъки,сълзи и напразни надежди !
Ходя без да спирам, никъде не стигам, нищо не намирам, никого не искам. Аз ли съм, не съм ли? На ръка си гледам, пътя си не виждам. Бягам и се връщам, все една и съща...