.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Град
    България

Как да забравиш някого..!! моля ви споделете нещо ако знаете

Чувала съм за магии за любов но има ли магия за да спреш да обичаш някого.Ако има спешно някой да сподели..Спешно ми трябва..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Да ЦЪК

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Учене, учене, учене...спорт, хоби, много подкрепа и излизания с приятели и забавни случки.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    България
    да ..но този човек който искам да забравя е в моя клас а момичето с което е в момента ни е заек и постоянно са пред мен и ми е страшно трудно когато тя о прегърне или нещо др. се сещам как сме бии двамата.. 7 месеца не се забравят лесно .. още 4 години ще съм с него в един клас :X мисля да се преместя в друго дск но всички ме разобеждават.. в гимназията съм 9 клас и е трудно да си намеря друго дск а и мн си харесвам специалноста .. но може и да се преместя до 1 месец не издържам повече.. никой ли не знае нещо от сорта на магия или нещо друго..

Времето,времето и сааааааааамо времето.

Хъх,може ли като разубеждавам някой от форума,да се занимава с някой от неговия клас,може ли да те използвам като пример?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Да ЦЪК

Аз дълго време не можех да забравя момче.. Сега срещнах друг и съвсем забравих за предишния... Всичко с времето си. Не се депресирай, излизай си с приятелите, запиши някакъв спорт или курс да се разсейваш.. Тъкмо можеш да срещнеш друг. Аа за училище не знам. Кофти наистина.
    Момиче ^^

Глупости няма такова нещо да помниш някоя връзка дълго време .Фащаш следващия човек и забравяш миналия за отрицателно време.Колкото и да ви е била сериозна връзката като се не се виждате,не си говорите,не си пишете и въобще не общувате бавно по-бавно ще го забравиш този човек не се притеснявай и аз съм имал такива моменти.Най-много ме е държало 2 месеца ама и връзката си беше сериозна де .Ама всичко се премъзвогва.Всичко е до психика и време.

Град
    България
    Глупости няма такова нещо да помниш някоя връзка дълго време .Фащаш следващия човек и забравяш миналия за отрицателно време.Колкото и да ви е била сериозна връзката като се не се виждате,не си говорите,не си пишете и въобще не общувате бавно по-бавно ще го забравиш този човек не се притеснявай и аз съм имал такива моменти.Най-много ме е държало 2 месеца ама и връзката си беше сериозна де .Ама всичко се премъзвогва.Всичко е до психика и време.
    в един в клас сме с него а тя ни е заек ???

Хъх,може ли като разубеждавам някой от форума,да се занимава с някой от неговия клас,може ли да те използвам като пример?
    окей

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Спри с филмите и жалванията и излез с приятели. Направете нещо яко.. И за Бога ... не тръгвайте с хора от вашия клас...
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Град
    България
    ам нит съм го планирала нит нищо мн странно стана и изведнъж .. оф историята е мн мн мн дълга

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh

кво ще кажеш за 4 години?
    еб?м ти времето.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Времето може да смекчи нещата...
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Бях в подобно положение-да, ужасно е,гадно,тъпо е,но нищо не може да се направи.Илизай, забавлявай се...знам,че помага за около час,но... така може да срещнеш някой друг. А за преместването-ти си знаеш най-добре.Ако дотолкова не можеш да издържаш- премести се,но имай предвид,че после сигурно ще съжаляваш.
    ПП И не мисли нищо за магии-пълни измишльотини.Интересно ми как с разни подправки,листенца и прочее идиотщини някой може да накара, човек,който не го понася да се влюби в него до уши.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Супер фен Аватара на leadyflame
    Само с нещо по-добро се забравя старото

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Времето и човек!Според мен само това,даже не времето,а по скоро трябва да срещнеш някой нов.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от jghgh

кво ще кажеш за 4 години?
    еб?м ти времето.
    Каквото щеш ми го прави т'ва време,за мен е единственото решение.Дори и да са в един клас.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    Разачарованието (едвам го написах) е най-бързия път към безразличието -- > една мъдра мисъл. Предполагам си някоя тийнка . Аз си наложих и забравих един човек по следния начин . Казах си спирам да му гледам профила (фб) до Сряда (демек днес) и след като дойде днес си казах до Неделя . И така докато се забрави . Да трудно е признавам. Изхвърлих всички неща свързани и от него . Всички снимки , всички спомени и започнах на чисто. Започни да се занимаваш с нещо например направи си страница в фб (голяма занимавация е ) , купи си куче . В крайна сметка дано успееш

Супер фен Аватара на lubovvv
    Тея магии са глупости на търкалета! Почти е невъзможно да забравиш някой когото обичаш ( от опит казвам ), но единственото което можеш да направиш е да се занимаваш с други неща, да си търсиш работа, да не стоиш на едно място и той постоянно да изниква в съзнанието ти

Мега фен Аватара на Hilary_
    Като спреш да се самосъжаляваш!
    Животът не е спрял, така че излизай на вън, забавлявай се, намери си ново момче ..

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Излизай повече с приятели,спортувай,учи абе занимавай се с нещо и с времето ще го забравиш.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Като спреш да се самосъжаляваш!
    Животът не е спрял, така че излизай на вън, забавлявай се, намери си ново момче ..
    +1
    Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна

Ами хвани си някое момче за няколко седмици...(разбира се без да лягаш в леглото с него!) с време ще забравиш любовта...А може й по друг начин - да си намериш някоя много увлекателно работа за теб и всеки ден да ти е преситен с работа,за да си толкова изморена накрая, че единственото за което да мислиш е възглавницата...гуд лак!

хората са казали ВРЕМЕТО ЛЕКУВА !
    Не мисли за миналото,а за бъдещето ти .. не си пропилявай най-хубавите години в мъки,сълзи и напразни надежди !
    Ходя без да спирам, никъде не стигам, нищо не намирам, никого не искам. Аз ли съм, не съм ли? На ръка си гледам, пътя си не виждам. Бягам и се връщам, все една и съща...

И по цяб ден да се занимаваш с нещо, накрая като си легнеш преди да заспиш пак ще изкача в съзнанието ти ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си