- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пиърсинг
Мисля да си слагам обеца на веждата .. някой да знае каква г/д е цената ии някакво инфо ;д иии въобще какво мислите за пиърсинг на веждата на момиче
На мен лично ми харесват пиърсингите и съм ЗА, но не на всеки отива на веждата...зависи от лицето ти![]()
Пиърсингът варира по вид, както и подбудата за правенето му. За много хора това е вроденото жадуване за декорация на тялото, наред и с други форми...
нещо от сорта или по-грубо?
и как искаш да е разположена тя- вертикално или хоризонтално?И двата вида пиърсинг заздравяват напълно за от 6 до 8 седмици, но допира до различни предмети и бактерии може да направи процеса по заздравяване по-дълг или да доведе до миграция.
Обаче лошото при обицата на веждата е, че по - вероятно е да остане белег след това![]()
http://www.vbox7.com/play:md52758fd6 на тази мацка пиърсинга и стана супер...
относно цената...не е много скъпо. Мисля, че почти всеки би си поззволил тези пари ако найстина иска обицата.
Успех, дано съм била послезна.
ама иначе на каква възраст си?
awerw♥
Мисля да си правя точно по-този начин обецата .. ии мерси за инфото ^^ - 15 годишна съм ии от много малка искам пиърсинг на веждата ;дПървоначално написано от sapphire5
годините са ти перфектни ;]
и аз ще си направя на носа![]()
awerw♥
А ?Първоначално написано от sapphire5
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Aз на носа вече имам ..Първоначално написано от sapphire5
Иии да ви попитам още .. на коя вежда по добре стои на момиче .. аз мисля да си правя на дясната,, но все пак да ви попитамм
Първоначално написано от awerw
![]()
awerw♥
Дано се бъзикаш, няма да го преживеяПървоначално написано от sapphire5
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ами не не се базикам..Първоначално написано от awerw
е защо де? :<
awerw♥
Щях да одобря другаде, ама точно на нослето..![]()
sapphire5![]()
Аз щях да си правя на носа, но се отказахиначе е повечето козметични салони правят и цената е окоо 15-20 лв ..
![]()
Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам... ♥
къде другаде предлагаш?Първоначално написано от awerw
awerw♥