- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Днес установих,че всъщност
Лейди Гага заеква:
по-по-поукър фейс
джуда-а-а-с
джъ-джъ-джъст денс
те-те-те-те-лефоун
лов гейм-лов гейм
и тн![]()
Защо стана модерно почти във всички песни някви срички/думи да се повтарят?
В България си имаме хайлелей,алелей па-па-па-палатки и подобни шитни.
i'm snoop d-o-double G from the L-B-C three-one three
Еднакви теми в песните, еднакви мелодии, еднакви клипове, еднакви думички, 2 реда текст, 3 минутки песни..
Трябва нещо да се променя в песните, за да не разбере простолюдието, че песните всъщност са едни и същи и за това измислят тази техника на пеене. Всъщност това е песен от преди 2 години просто изпята по този начин.
ваУ рокс
Grell
Факт.
Зависи в кой метълПървоначално написано от Oldschool
![]()
в този, където се пееее "джжжжххааааааааааааааааа аааааааааааак САТАНААааааАААаааааа" ???
Какво лошо има в гаааркхакхкакх .. ? Аз не знам кой от днешните изпълнители може да пее като amon amarth напримерПървоначално написано от dontcare
. Никой няма да успее ама всички си мислят, че с агрумента за викането всъщност казват нещо лошо. Да крещят ама никой друг не може да крещи така. Ако си мислите, че е лесно ..
И в същото време в рока и метъла има едни от най-великите гласове, за които днешните "звезди" не смеят и да мечтаят.
ваУ рокс
Grell
Именно.Първоначално написано от BladeDancer
Или пък Петри Линдроос и Алекси-и те си имат своите запазени "ииааргхх"-та.Ама пък наистина зависи в кой метъл.
Някои само може да мечтаят за гласа на Дио,моят личен идол форевър.
Разбира се, а други хора намират за интересно да си бъркат с неодушевени предмети в отверстията и се радват на по-ръбестите.
гнаааааархкккккк Сатаанаааа грррррррррррррааааааааааа аааххххххх (земеделско-кулинарен мотив?) КРЪЪЪЪЪЪЪЪВ няааааааааааааархххххххх УБИЙСТВА гнааррррррррршшшшшшшшшшшш шшшшшффффффхххххххх ДРАКОНИ
То и никой не може да краде като циганите, айде да им правил евала.
Да а някои хора ще си останат умствено изостанали цял живот. Нали ?![]()
ваУ рокс
Grell
Явно имаш предвид блек/дет метъла..?Първоначално написано от Oldschool
Еми кофти ми става,че в представата на някои за "метъл 4 все още виси онова адско крещене,сатанистките истории,горенето на църкви и т.н и т.н
И вес пак всяка музика има своите белези-едни ще заекват,други ще заекват с шалалей и неприлични закани,други ще викат "джахааак.."
Мда, и ще се радват на разни дългокоси шопари да им викат.![]()
Бе да тролва.Все има такива,които си остават с ограничената представа за "иаргх" метъла.
Невърмайнд
Не бе ние си се радваме на хубава музика. Като си щастлив със 2 реда текст и еднакъв бийт във всяка песен окей. Никой не може да те спре да бъдеш тъп нали знаеш.Първоначално написано от Oldschool
Не ставаш за трол.. дори и когато ти се обяснявам а не отвръщам със същото не можеш да ме тролнеш. Горкия човек :С!
ваУ рокс
Grell
И минахме на следващата фаза, където се обяснявате, че не сте бътхъртнати.
А защо не си видите и двамата аватарите и да поразсъждавате над тях и любимия ви "стил музика"?
На единия е някакъв изгърмял антисоциал, а на другия - Плашилото от "Магьосника от Оз", а на тениската му пише Алкохолика (??). Иначе знам, че сте по-интелигентни, начетени (с фентъзи и сектантски памфлети за по-напредналите в метъла) и слушате песни поне 47 реда на повръщане, грухтене, викане и квичени за епични битки между дракони и продуктите на отделителната ви система. \m/
Да така е. Някакъв проблем.
Аз всъщност се возя на дракони в реалния живот.
ваУ рокс
Grell
1.Харесвам си аватара,смятам го сладък.Неговият аватар-също.Първоначално написано от Oldschool
2.Има линк към ласт.фм-а ми в подписа,сам можеш да видиш какво слушам,ама едва ли и ще разбереш.
3.Мразя фентъзи.
4.Не слушам satan шитни.
5.Тролвай си,тролвай си..
A аз имам брат, който е отрепка и свири в метъл формация. Много просто момче излезе.![]()
Ми прости сме кво да правим. Аз отивам да си нахраня дракона и да се помоля пред сатаната, че единия е гладен, а другия ми даде супер умението да разпознавам хубавата музика в замяна душата ми и сега всеки ден трябва да го почитам.
ваУ рокс
Grell
Всякакви ги има.Първоначално написано от Oldschool
Тази музика не те прави задължително "отрепка",може да ти даде и да научиш много(но не и ти явно).
http://www.youtube.com/watch?v=QdSUf...eature=related
Намерих си епик концерта от justice tour ... Ех добре, че по това време са ходили много в япония.
ваУ рокс
Grell
И на какво толкова може да те научи един стил музика, където някой гърголи неразбираемо? Научи се да ползваш гугъл, за да търсиш текстове ли?
А другият бътхъртнат фен на дългите косми и нечленоразделните звуци се опитва да вкара сарказъм, но явно продължителното третиране с профански шум го е видиотило.![]()