.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    хахо то хубаво,ама мразя да слушам лайфове.
    е ,на концерти кат съм си е друго,ама..някак си не мога да седна и да слушам някви изпълнения на живо и публиката да ми крещи иии да.

разбра ме

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Не аз още съм скаран с гугъл ..
    Бтв като се замисля с брат си не се различавате много :С. Жалко.
    ваУ рокс
    Grell

Цитирай Първоначално написано от dontcare
    е ,на концерти кат съм си е друго,ама..някак си не мога да седна и да слушам някви изпълнения на живо и публиката да ми крещи иии да.

разбра ме
    Тука не се чува публиката.. в такива лайофове няма микрофони за публиката .. сигурно са го пускали по някое радио и за това ( което по това време си е истинско чудо де.. ).
    Иначе на живо е по-хубаво. Въпреки, че в миксовете на металика не са смесени инстромените в един миш маш и да се получава един звук пак лайфовете звучат по-добре. По-живи, бързи и гласа на джеймс е просто много .. добър.
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на Oldschool
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Не аз още съм скаран с гугъл ..
    Бтв като се замисля с брат си не се различавате много :С. Жалко.
    Пореден опит на фен на "интелигентната" музика да защити неправомерно налаганото мнение, че тази музика е нещо повече, а всъщност не може да върже две смислени изречения. Но поне разправяйте, че е за интелигентни, важното е да си вярвате, докато пиете биричка.

Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool
    И на какво толкова може да те научи един стил музика, където някой гърголи неразбираемо? Научи се да ползваш гугъл, за да търсиш текстове ли?

А другият бътхъртнат фен на дългите косми и нечленоразделните звуци се опитва да вкара сарказъм, но явно продължителното третиране с профански шум го е видиотило.
    Абе трол ограничен,метълът не е само крещене.Метълът има много под стилове,хард рокът също е много хубава музика.
    ьТам няма сатанистки изказвания,зловещи крлясъци и други подобни,които явно теб те плашат.

Спокойно,и на теб не ти се получават майтапите. :/

И да,всеки си има предпочитания.Аз смятам дългите коси и необезкосмяването при момчетата за секси(в рамките на нормалното естествено).

Пък какво може да ме научи ли?Еми най-напред текстовете са къде-къде по-смислени,отколкото при "шашала,върти,върти" и подобни тъпотии.
    Влияе ми душевно,психически,кара ме да се замисля.Някои групи/песни ме успокоянат,други ми дават определни спомени-абе както при вески със своята си музика.
    Но метълът(поне преди) е музика,която не се парви за пари,а за удоволствие.Показваш,че си различен,че не ти пука,че и ти можеш да постигнеш нещо,не само чалга "отрепките".

Ии предай много поздрави на брат си.

Всъщност ако трябва за момент да съм сериозен се чудя защо въобще се занимаваш с както ти ни описа : *insert 1001* flames here*... За какво си хабиш ценното време с нас. Нещо да не се обиди от коментарите ми за хубавата музика от днешно време. Извинявам се мойто момче. Дано ми простиш.. :С
    ваУ рокс
    Grell

Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от dontcare

разбра ме
    Тука не се чува публиката.. в такива лайофове няма микрофони за публиката .. сигурно са го пускали по някое радио и за това ( което по това време си е истинско чудо де.. ).
    Иначе на живо е по-хубаво. Въпреки, че в миксовете на металика не са смесени инстромените в един миш маш и да се получава един звук пак лайфовете звучат по-добре. По-живи, бързи и гласа на джеймс е просто много .. добър.
    Аз говорех като цяло за лайфовете,не конкретно за този по-горе.

И "биричката" някви по-пропаднали ли ни прави?
    И стига да слушаш такава музика,не ти е проблем да разбираш текста(ако естествено знаеш този език) и без гугъл

Биричката е много хубаво нещо. Не знам как някой "мъж" може да я дислайква .
    ваУ рокс
    Grell

Град
    South of Heaven
    Ма ни ти биричката.

Супер странно ми е кифлите като ме заклеймяват заради биричката и музиката,пък всъщност те самите се събират на купонченца с цел адското напиване.Пият алкохол,за който сигурно не са и чували,правят се на пияни и забиват непознати,които на другия ден стават любовта на живота им.Йеа.

После биричката им била проблем :д

Защото има още цели 25 минути до началото на мача на Арсенал?

dontcare,

много си агресивен (еле, пък, ако си женско след предпочитанията за обезкосмяване), сигурно е от слушане на метъл. Разбирам, че бурният тинейджърски гняв търси проявления и ти харесва да се мислиш за голям бунтар и да се приемаш за по-специален, велик и т.н. И винаги чалгата ви е в устата - ако някой не се кефи на "джвхахаххаферерверладфйк ас", то значи е фен на "тъндърляка-чики-так".

Много ограничено мислене. Много.
    Направо е разочароващо.

ПП. На брат ми няма да му предавам поздрави. Ще го оставя да се налива с другите сплесканяци.

Град
    South of Heaven
    Защото има още цели 25 минути до началото на мача на Арсенал?

dontcare,

много си агресивен (еле, пък, ако си женско след предпочитанията за обезкосмяване), сигурно е от слушане на метъл. Разбирам, че бурният тинейджърски гняв търси проявления и ти харесва да се мислиш за голям бунтар и да се приемаш за по-специален, велик и т.н. И винаги чалгата ви е в устата - ако някой не се кефи на "джвхахаххаферерверладфйк ас", то значи е фен на "тъндърляка-чики-так".

Много ограничено мислене. Много.
    Направо е разочароващо.

ПП. На брат ми няма да му предавам поздрави. Ще го оставя да се налива с другите сплесканяци.

Беше ирония.
    Ии да,женско съм.
    И не,не от музиката,така съм възпитана.Такава съми станала заради заобикалящата ме среда.
    И не,не всичко е чака-рака,но все пак повечето вече са такива.Уважавам и рапът,и ар`ен`би музиката и всякаквите други,стига ограничените в отношение метъл фенове да не ме изкарват мен ограничената.

Ии да,пак не ти се получават майтапите :д

Супер фен Аватара на 4o4ina

Тя самата тема показва точно колко уважаваш други стилове.

Главният проблем е, че слушаш лайна, а си мислиш, че си много велика от този факт. А отстрани приглася някакъв одървен пич, който смята, че пиенето на бира е голямо геройство, особено ако е от пластмасова бутилка и всеки ден.

Град
    South of Heaven
    Тя самата тема показва точно колко уважаваш други стилове.

Главният проблем е, че слушаш лайна, а си мислиш, че си много велика от този факт. А отстрани приглася някакъв одървен пич, който смята, че пиенето на бира е голямо геройство, особено ако е от пластмасова бутилка и всеки ден.

Баси,продължавам да твръдя,че не аз съм ограничената.
    Щом си позволявам да коментирам Гага,имам поне малка представа за творчеството й?
    Лайна според мен са и други неща.А и с такава музика съм възпитана,не съм велика.
    А и винаги съм била различна от останалите,но не е заради музиката.
    Но какво ли се обяснявам,като така или иначе всеки си зане своето

Ай чао,приятен мач
    Аз отивам да си слушам "лайната" и да се дообразовам за утре.

Аз уважавам всеки музикант. Само че някои хора са известни с това че са известни а не с музиката си. Не мисля, че в момента им анякакъв спор. Въпроса е дали си тъп или не си тъп.
    Арсенал падат.
    ваУ рокс
    Grell

Спокойно,
    прегледах ти last-а и най-отговорно заявявам, че слушаш ебаси лайната. Иначе съм убеден, че си различна. То цяла Олимпиада има за такива специални и различни.

Град
    South of Heaven
    Спокойно,
    прегледах ти last-а и най-отговорно заявявам, че слушаш ебаси лайната. Иначе съм убеден, че си различна. То цяла Олимпиада има за такива специални и различни.
    Да,в нашето училище се организира специална антична олимпиада,където никъде другаде(в училища имам предвид) я няма,и кво?
    Но все пак си е проличало,че си видял,че метълът не се ограничава само до дет/блек и хората,могат да пеят и без да се дерат(ама на някои в това им е чара).

Ии всеки е различен по своему.
    Еднакви хора няма.

И аз съм краставица.
    ваУ рокс
    Grell

И аз съм краставица.
    Най-интелигентния ти пост до момента.

безгрижнице,

доста ми се отвориха очите благодарение на твоя ласт.фм!
    Вече знам, че метъла не е само дет/блек. Открих и някои доста гействени неща.

Град
    South of Heaven
    Себе си?!

хахаха.

И многоуважаемата ти особа каква музика предпочита,щом явно всичо е лайна и сарказъм на тоя свят?

Еминем е най-великия .
    ваУ рокс
    Grell

Взимайки предвид, че last-а ти е доста бедничък (едва 192 групи в лайбрарито) и то все адски известни и масови неща, моят отговор на твоя въпрос би бил следния:

Слушам музика за чието съществуване не подозираш дори стилово. Но е хубава. Доста по-хубава, интересна и обогатяваща от поп героите, които ти величаеш.

Град
    South of Heaven
    Това,което ми е в ласта е само това,което слушам най-много.

И все пак не ми отговори на въпрса-ти какво слушаш?
    И кои са тези неща,за които не съм чувала/подозирала и т.н?

шото тука много такива с огромна музикална култура се навъдиха

Азис.
    ваУ рокс
    Grell

Град
    South of Heaven
    Азис.
    Междудругото ми напрви впечатление днес афиш за предизборен концерт на еди-коя си партия.
    Изпълнителите-вярно,че трябва да има за всекиго по нещо,ама пък подборът е...

Част от нещата:
    Милена Славова
    Азис
    Васил Найденов
    Мишо Шамара
    Устата и Софи Маринова
    Валя Балканска
    Мария Илиева

и още

седя 5 минути и гледам така о.О

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми