- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки от старите албуми
Здравейте,
Имам един албум с бая снимки от моето далечно детство когато нямаше цифрови апарати още.
Как мога да ги направя на цифров носител. Във фото студио ли трябва да ходя. моля кажете.
нали си linuxman, трябва да знаеш
Първоначално написано от BladeDancer
в момента съм на Уиндоус, а не на линукс. Ника ми е старПървоначално написано от fen7asy
Други мнения
до 500 снимки - 30 лв.Първоначално написано от linuxman2
СКЕНЕР!
повечето фотота толкова взимат за сканиране на 500 снимки.
А снимките за колко време стават.Първоначално написано от Wax
трябва ли да ги оставя и после са готови.
а диск или флашка трябва дам...
Аз използвам обикновен телефон и стават 100 пъти по-добре от скенер. Даже мога да покажа. Просто настройваш на нормална светлина със светкавица. Слагаш центъра на светкавицата в някой ъгъл и другата част от изображението е просто перфектно.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ако имаш негативи става чудесно във фотото.
ами зависи от настройките на скенера.
Повечето ше бият даже и професионалните апарати.
е това добре. ама моя телефон е стар и няма такива екстри.Първоначално написано от Claymore
имам цифров фотоапарат, ама с него не става.
други идеи
е да, ама негативите отдавна съм ги изгубил.Първоначално написано от Ewok
дали не става с цифров пък?
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._8119595_n.jpg
тва е с цифров като снимката е обработена да изглежда като стара, иначе е перфектна и чиста
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
не зная, но аз като съм пробвал с цифров става размазано и светлината не се разпределя равномерно. мазало става направооо.Първоначално написано от Claymore
същото качество, обаче над 5Mpix или 4508x3686Първоначално написано от Claymore
Пф аз ако трябва да си играя да сканирам 500 снимки ще искам 5000 лева![]()