- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прическа- Николета Лозанова
Здравейте. Искам да попитам какво мислите за прическа следната прическа: постригана на черта и прав бритон (тип Николета Лозанова) .. страшно ми харесва как стои, много искам да се подстрижа така, но ми се струва много къса.. Май месец имам бал и не знам колко максимално може да порасне до тогава ако и правя редовно маски.. Таа, моля за мнения
Еми какъв е зора да се подстригваш сега, като после пак ти трябва дълга коса.
Подстрижи се след бала.
Първоначално написано от MegiBoOm
А някъкво мнение за самата прическа ?
Даа, прическата много ми харесва. И аз те съветвам да не я подстригваш до бала, ако ти расте бавно.
Първоначално написано от Rebirthing
попринцип косата ми расте страшно бързо ( понякога дори се ядосвам, че дукато се подстрижа и горния ми пласт вече е пораснал ) .. освен това ще започвам да си правя маски с тривитаминол, ще пия и рибено масло и витамини, така че за дължината не ми е кой знае какъв проблем.. Искам сега да се подстрижа, защото от много време съм с една и съща прическа, не се понасям вече..![]()
Ами щом ти расте бързо не виждам проблемПървоначално написано от macia
!
Щом ти расте бързо косата и искаш промяна преди бала , давай пострижи се :P
... Живей с мечти, а не със спомени ...
На мен не ми харесва прическата,но щом на теб ти харесва давай пострижи се :]
тая прическа не е на мода вечеосвен тва е прекалено къса и въобще не е хубава
![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Първо реши дали искаш дълга коса за бала... ти сама трябва да прецениш дали ще порасне до тогава.
Вече съм с нова прическа.. Стои ми уникално, много добре ме описва защото съм със сиво-сини очи и много тъмна коса, много се харесвам