.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

прическа- Николета Лозанова

Здравейте. Искам да попитам какво мислите за прическа следната прическа: постригана на черта и прав бритон (тип Николета Лозанова) .. страшно ми харесва как стои, много искам да се подстрижа така, но ми се струва много къса.. Май месец имам бал и не знам колко максимално може да порасне до тогава ако и правя редовно маски.. Таа, моля за мнения

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Еми какъв е зора да се подстригваш сега, като после пак ти трябва дълга коса.
    Подстрижи се след бала.

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Еми какъв е зора да се подстригваш сега, като после пак ти трябва дълга коса.
    Подстрижи се след бала.

коса

А някъкво мнение за самата прическа ?

Повече от фен
    Даа, прическата много ми харесва. И аз те съветвам да не я подстригваш до бала, ако ти расте бавно.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Прическата е хубава, но трябва да ти отива.
    Не разбирам само защо искаш сега да се подстригваш щом до няколко месеца ще ти трябва по-дълга коса ?!

коса

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Не разбирам само защо искаш сега да се подстригваш щом до няколко месеца ще ти трябва по-дълга коса ?!

попринцип косата ми расте страшно бързо ( понякога дори се ядосвам, че дукато се подстрижа и горния ми пласт вече е пораснал ) .. освен това ще започвам да си правя маски с тривитаминол, ще пия и рибено масло и витамини, така че за дължината не ми е кой знае какъв проблем.. Искам сега да се подстрижа, защото от много време съм с една и съща прическа, не се понасям вече..

Мега фен Аватара на strawberry88

Re: коса

Цитирай Първоначално написано от macia
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing

попринцип косата ми расте страшно бързо ( понякога дори се ядосвам, че дукато се подстрижа и горния ми пласт вече е пораснал ) .. освен това ще започвам да си правя маски с тривитаминол, ще пия и рибено масло и витамини, така че за дължината не ми е кой знае какъв проблем.. Искам сега да се подстрижа, защото от много време съм с една и съща прическа, не се понасям вече..
    Ами щом ти расте бързо не виждам проблем !

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Щом ти расте бързо косата и искаш промяна преди бала , давай пострижи се :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    На мен не ми харесва прическата,но щом на теб ти харесва давай пострижи се :]

Голям фен Аватара на daru6a1
    Прическата е много готина . Аз преди седмица се зачудих дали да си пострижа бритон , тъй като косата ми е на черта с нейната дължина , но реших да не прибързвам ;д Щом нямаш проблем с растежа , действай !

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    тая прическа не е на мода вече освен тва е прекалено къса и въобще не е хубава
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Първо реши дали искаш дълга коса за бала... ти сама трябва да прецениш дали ще порасне до тогава.

коса

Вече съм с нова прическа.. Стои ми уникално, много добре ме описва защото съм със сиво-сини очи и много тъмна коса, много се харесвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си