- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесва ли ме ?
значи има момиче от моето училище с 2 години по малка от доста време се заглеждаме но не се познаваме вчера тя ме гл доста и аз реших че няма да си мръдна погледа от нея дори да ме гл та аз я гледах както и тя мен според вас може ли да ме харесва или е просто еи така като мина покраи нея започва да говори на малко по висок тон явно за да я чуя на мен ми е симпатична но нз дали и тя мисли съсщото ?
Обмислял ли си плана да се запознаеш с нея и да разбереш сам?
Ние да не сме врачки бе? Как реши, че те харесва, като дори не сте говорили? Иди най-напред да я питаш как аджеба се казва и да завъртиш сносен разговор. Нататък е лесно..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Бил си и в полезрението, споко! Не се филмирай.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Напоследък и аз имам навика да се втренчвам в хората. Това не означава, че харесвам всички в даскалото... Просто се запознай с нея някак...... нататък само ще си покаже![]()
Това,че те е гледала не означава,че те харесва пък това,че говори на висок тон като минаваш също.Запознай се с нея и ще разбереш дали те харесва.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз съм по срамежлив и точно за това нз как да се запознаем
да, ама не е зле да поразпиташ![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
^просто й кажи нещо или се включи в разговора им съвесем случайно и не ангажиращо..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
точно това и аз мисля да направя като минава покраи менПървоначално написано от Wwwooow
![]()