.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Бритон :Х

Голям фен Аватара на bet3to

Бритон :Х

Лелее хора помагайте значи вчера си направих бритон. Днеска се изкъпах и от едната страна стои хубаво, а от другата се дига, защото преди това на там си слагах бритона(имах дълъг на страни, сега е прав до веждите като на Николета Лозанова) и някак си косата е "свикнала" да страни на тази страна. Давайте идеи какво да права. Изправях го с пресата не става, със сешоара пак не става направо .... незнам

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    слагай му фибичка /естествено си го намести накъдето искаш/ и с времето ще свикне .
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    е как така не става с преса... ?

Пробвай да го защипеш с шнолка натам на където искаш да седи и утре би трябвало поне малко да се е оправил...

Не искам с фибичка, защото утре сутринта ще се начупил от фибата и пак ще се чудя какво да го правя

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    е тогава ще го изправиш
    фибата ти казвам просто да я сложиш, за да може да застане на тази страна, на която искаш

Както ти казаха - прищипвай си я с фибичка, особено след като я измиеш.. Азз като си правих бритон, не искаше отначало да застава, но свикна.. Като се изкъпя си слагам фибичка, а и дори да не се изкъпя, просто си мокря бритона и слагам фибичка. На другия ден с пресата го минавам и ми свикна бързо.
    Момиче ^^

Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby
    Както ти казаха - прищипвай си я с фибичка, особено след като я измиеш.. Азз като си правих бритон, не искаше отначало да застава, но свикна.. Като се изкъпя си слагам фибичка, а и дори да не се изкъпя, просто си мокря бритона и слагам фибичка. На другия ден с пресата го минавам и ми свикна бързо.
    Мойта преса обаче не е от тези тънките, а по широка смисъл плочките са и по големи и не става за бритон иначе останалото го изправя супер

1. си изправи бретона 2. може да го напръскаш с лак ;д 3. с някаква четка го пооправи и пак със лак, за да ти стой
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Чета ти мнението,авторке,и тъкмо да напиша ' изправи го с пресата,той ще си застане' ,виждам Изправях го с пресата не става, .. Не знам защо не е станало. И аз имам бритон иии като стърчи нанякъде(напр след като съм спала по такъв начин..) и си го изправям с пресата и си е супер. С тая фибичка както казват другите можеш така да го хванеш,че да не стърчи ии след тва като престои малко(при мен става за около 10 мин с фибичката) я махаш и почваш с пресата

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    1. Купи си свястна преса, от керамичните.
    2. Не се притеснявай. До преди около половин година бях с прав бретон и когато се къпех вечер, се изправях чак на сутринта, защото просто не ставаше след като се изкъпя, не знам защо
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си