.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Въпрос за закупуване на GSM

Здравейте, наскоро едно момче от квартала си купи iPhone4 от някакви роми на цена от 200 лева. Аз първо не повярвах, но се оказа, че телефоните, които продават са крадени. След няколко седмици му звъннали и му казали, че трябва да върне този телефон, защото в него имало нещо много важно и ще му дадат друг. Така и стана, върна предишния и отново взе такъв

Тааа, какво мислите за тези телефони?
    Дали полицията може да те издири, заради такъв

Голям фен Аватара на JuStIc3
    1. Ако им се занимава може да те намерят.
    2. Чудя се дали това не са реплики телефони, чиито цени попринцип вървят около 200 лв че и по-малко.

Цитирай Първоначално написано от JuStIc3
    1. Ако им се занимава може да те намерят.
    2. Чудя се дали това не са реплики телефони, чиито цени попринцип вървят около 200 лв че и по-малко.

Сравнявахме го с реплика... не е! Истински са /зарядното си е на apple/
    смисс. те зарядното не ти го дават, ама слота е такъв

Голям фен Аватара на JuStIc3
    еми то и на репликата зарядното е на apple .. батерията в проценти ли я показва или не ?

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Скромното ми мнение е, че вещи се крадат, защото има кой да купува без гаранция за произход. В този смисъл, на морално ниво си по-ниско от въпросните цигани. Заради такива отрепки дори не рискувам да си купувам джаджи. Надявам се да ти откраднат и продадат всички вещи, за да видиш колко е приятно. А колкото до полицията, вече сам се издаде. При желание може да дойдат на адрес.

Голям фен Аватара на Done
    iPhone може да бъде намерен и/или блокиран от разстояние. Това което си видял не е оригинален телефон

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    Скромното ми мнение е, че вещи се крадат, защото има кой да купува без гаранция за произход. В този смисъл, на морално ниво си по-ниско от въпросните цигани. Заради такива отрепки дори не рискувам да си купувам джаджи. Надявам се да ти откраднат и продадат всички вещи, за да видиш колко е приятно. А колкото до полицията, вече сам се издаде. При желание може да дойдат на адрес.
    Подкрепям с двете ръце.

това са лоши работи. по добре си купи нещо от оператор, но да ти е мирна главицата

Хораа, не съм си купувал такъв телефон......... нещо не схванахте

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от BoysInc97
    Схванах, че те интересува дали такава покупка е безопасна, и предположих че я обмисляш. Извинявай, ако съм разбрал неправилно.
    А останалото е валидно, лошите хора с черни качулки могат да дойдат и след 5 мин да си спомниш и момчето, и квартала, и циганите...
    Въпросът е, че това нещо просто не е правилно да се случва, не че е опасно или безопасно.

Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от BoysInc97
    Схванах, че те интересува дали такава покупка е безопасна, и предположих че я обмисляш. Извинявай, ако съм разбрал неправилно.
    А останалото е валидно, лошите хора с черни качулки могат да дойдат и след 5 мин да си спомниш и момчето, и квартала, и циганите...
    Въпросът е, че това нещо просто не е правилно да се случва, не че е опасно или безопасно.
    Благодаря за разбирането!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си