.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив

Обща равносметка за тая вечер

Роберта загуби бебето, изгониха мъжествения Мартин от екс фактор, и Спас опъна Радко пред Йовка

Мега фен Аватара на Concussion
    И най-важното - Jeason Brad Lewis продължава в Х ФАКТОР!!!!!

Град
    Пловдив
    Няма да е за дълго, той не може да пее

Глупости. Има много хубав глас, има огромен шанс той да спечели според мен.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от Concussion
    Глупости. Има много хубав глас, има огромен шанс той да спечели според мен.

абсолютно не
    Рафчо има супер шансове
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21
    Рафчо има супер шансове
    +1

Град
    Green Street
    Stand Your Ground

Град
    Пловдив
    Рафчо или Нора ..... Богомил също пее ама е малък и няма да спечели

аве ей

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    психясалата Нора никога няма да спечели
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Брад Люйс или както е там е готин,щото е различен от останалите,но това е единствената причина поради която той е още там..Ако не правеше тези Гагарщини ,той отдавна да си е вкъщи.

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Град
    Пловдив
    Ау пък и Димо се изложи, не можа да топне чушлето

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    А какво мислите за Маргарита?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    А какво мислите за Маргарита?
    Безлична ми е, дано я шитнат вече

Мега фен Аватара на machoka
    В тоя X-Factor, въпреки че съм гледал един и половина епизоди, веднага мога да ви кажа всичко за всеки, щото са ми прозрачни...

Маргарита - супер яката мадама, откровена, първосигнална, супер готина, пее добре, влиза в роли, малко простовата но пък много искрена и добродушна. Няма държание на звезда, няма държание дори на обикновен кабаретен изпълнител, би могло да стане голяма работа от нея, но докато някой я научи да бъде артист, няма да победи в никое шоу, най-малкото пък в това.

Богомил е малък, но с голяма дарба и още по-голям късмет да е на правилното място, в правилния момент. Има излъчване, има сексапил, има изумително сценично присъствие за възрастта си, флиртува много добре с публиката, пее много чисто интонационно и муз продуцент (ГрафА) е пълен дебил да му избира най-неподходящите песни. Не вярвам да го класират като победител заради възрастта, но той ще е дефакто най-големия победител от всички, защото с това шоу си осигури цялото бъдеще, а не като реалният бъдещ победител - 8 месеца слава и после отново зад бара.

Брад Люис е мног хитро копеле, не пее кой знае колко добре, да не кажа никак, но е много оригинален и във визията си и в цялостния образ, който пресъздава. Много интелигентно момче, но шоуто при него винаги ще е на по-горна позиция от таланта.

Нора не знам коя беше, този абзац е за дъртата - не изглежда кой знае колко атрактивно, пее чисто интонационно, а няма грам присъствие. Не е за сцена тая жена, а за водеща в караоке нощен бар и то само ако си пил 3 мастики.

Мартин беше ясно, че ще отпадне при тези оставащи участници. Това го знаех със 100%, а сега мога да ви кажа и кой ще е следващият. Въобще не се вписваше в колектива.

Рафи - ей тоя е потенциален победител.. има годините (имам предвид - на достатъчно малко е), има присъствието, има гласовите данни, има ВИЗИЯТА, което е 90% от всичко .. има широката подкрепа на бесните малолетни куч..ъъ фенки, има всичко необходимо каот предпостака да е победител.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    В тоя X-Factor, въпреки че съм гледал един и половина епизоди, веднага мога да ви кажа всичко за всеки, щото са ми прозрачни...

Маргарита - супер яката мадама, откровена, първосигнална, супер готина, пее добре, влиза в роли, малко простовата но пък много искрена и добродушна. Няма държание на звезда, няма държание дори на обикновен кабаретен изпълнител, би могло да стане голяма работа от нея, но докато някой я научи да бъде артист, няма да победи в никое шоу, най-малкото пък в това.

Маги ми беше съученичка. Мога да ти кажа, че всъщност пее страхотно, но това в Х фактор все едно не е тя. Има много хубав глас, но все едно са сложили нечий друг в устата й, докато пее в това реалити.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си