Здравейте съфорумницивече не знам къде трябва да се обърна.Аз съм момче на 16.Както повечето тиинеиджъри на тази възраст и аз имам много пъпки по лицето.... ;( от 2 годинки ходя на козметик но само до там предписва ми лекарства пъпките пак се появяват иии вече не мога да се справям постоянно си излизат нови и нови..кажете къде трябва да се обърна дразнят ме многоо.... ;(
Виж тук какво писах на 1 момче.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=439536
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cпоред мен си е напълно нормално това.... все пак е нещо като страничен ефект на пубертетагадно е и направо не си намираш място от нерви, амм няма как
аз за раддост нямам такъв проблем, но едва ли ще си изкупя цялаа колекция на Лептен, например
след известно време няма и да се сещаш, че си имал нещо на лицето
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
еми дано да се надяваме че до 1-2 години ще изчезнат че вече с такава злоба ги махам чее.... ;d
^Човек,не става със злоба!
Това е лицето ти...внимавай!Действай нежно.Знам,че е дразнещо,много дажеобаче избягвай агресията така да се изразя
![]()
И още нещо-ВИНАГИ преди да прибягваш към някакви действия спрямо лицето си(било то изстискване на пъпка или нещо друго)си мий много добре ръцете със сапун.
И недей постоянно да се запаш в огледалото.И да ги гледаш и да не ги гледаш,пъпките няма да изчезнат по-бързо.Само дето ще се дразниш.
Пий повече вода и наблегни на плодовете и зеленчуците.
И...релакс.
Почти няма човек,който в пубертета си е нямал пъпки.Така че,няма да те колим и бесим.![]()
![]()
![]()
![]()
Дишай спокойно.
Айде успех!
![]()
а мен ме пренебрегваш, така ли?? шегувам се ;]Първоначално написано от Rad00oo
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
охх да и на теб чакай че не различавам че сте 2ма различни човека ;d
Ммм да2 различни,ама съвсем различни човека сме!Нищо,че и на аватара и на 2-те ни пичовете са с татуси!
![]()