- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Поликистоза
Запознат съм горе - долу с това заболяване покрай приятелки, които също имат проблем като твоя.Тук мисля има и други подобни теми, трябва само да се поразровиш.Сигурно си видяла в интернет, а и са ти обяснили какво представлява това заболяване и какви са причините за появата му, за това няма да ти изнасям реч.Истината е, че е неприятно заболяване, което може да доведе до проблеми, като стерилитет.Друг неприятен проблем може да се окаже окосмяването в следствие на прекомерно продуциране на андрогени, които са мъжки полови хормони.И като чуе всеки окосмяване си мисли за Bigfoot.Спокойно, дори не е и задължително да има окосмяване, но дори и да има няма да е чак толкова изразено.Лечението се провежда с използване на медикаменти стимулиращи овулацията.Също така при жени с по-голяма телесна маса е нужно да се свалят килограми и да се "рестартира" и "регулира" метаболизмът, тъй като проблемът идва от неправилната въглехидратна обмява, в следствие на хиперпродукция на инсулин.Хубаво е да отидеш при добър гинеколог за да ти назначи правилно лечение, тъй като от правилно поставената диагноза и респ. лечение ще се справиш с това заболяване. take care
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD