- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- въпрос за androidите
при всички ли приложенията и игрите
не могат да се записват в картата памет ?
А и всичко останало. Не могат ли да се преместят ?
![]()
Зависи с какъв андроид си. Принципно можеш да си руутнеш телефона и тогава можеш да правиш много неща включае и това. Моят не съм го.
Settings - Application - Manage applications и можеш да местиш дори инсталирани приложения от телефона на картата.![]()
Първоначално написано от Oldschool
Мога само да ги деинстална ..
Чети форума на андроид, там има много неща обяснени, но в случая ти дадоха вече по-добър отговор.Първоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
оф, ако става нямаше да питам
едит - оо във форума намерих точно каквото ми трябва
мс
rootването е елементарно, отваряш форума на андроид и ще го намериш
отделно мисля, че или Link2sd или app2sd ги мести без руутване
Ехе, много си навътре с материала...Първоначално написано от sifon4o
![]()
П.П.Сложи ли някакъв ром?![]()
принципно, да, ама ако ще го водиш на сервиз - колко му е да синкнеш с компа и пак си е в легално състояниеПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
иначе, бианчи, да, всичко си оправих, с Ginger Xperia съм, само дето много по-бързо от преди му пада батерията... затва мисля нещо друго да слагам
защо ми изкарва тая грешкка ?Първоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
1) Збозен уин
2) Нямам идея
Руутването не нарушава гаранцията, ако да кажем дисплея ви изгърми или батерията ви спре да зарежда. При руутването има потенциал единствено да си изпържите процесора при клокване или светкавицата на камерата при увеличена консумация за по-силно светене (фенерче). По друг начин не можете да си прецакате софтуерно телефона чрез руутване. Друг е въпроса, че ако флашваш с кабела, има шанс да сбъркаш нещо и да си брикнеш (идва от brick - тухла) телефона, но в повечето случаи е безопасно, стига да следваш точно инструкциите.
А, и програмата се казва App2SD
ЪП
А как да го руутна без да ми изкарва 100 еррора, знам че е от уина ..
Грешките идват от ADB.exe мисля. Ако имате идеи как да ги избегна плс кажете.
http://store.picbg.net/pubpic/9D/61/...f329a49d61.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/79/64/...6e0c937964.JPG
Пробвах и с флаштул - същата работа