- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- голяма разлика в годините
незнам дали има и друга такава тема или подобна, но ми е интересно какво мислите за секса с доста по-възрастен от вас.лично на мен първият ми мъж беше с 10 години по-голям.. като се замисля това е донякаде ужасяващо, но при положение, че съм го преживяла не ме стряска толкова тази мисъл. чакам мнения :P
Зависи от твоята възраст. Ако си на 13 не е нормално да е с 10 години по - голям.
Имал съм приятелка с 11 години по-млада от мен, но годините ни бяха такива, че това нямаше значение. Тя на 20, аз на 31.
Зависи.Всеки сам си решава за себе си и всеки има различни виждания за това,кое е нормално и кое не.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
не си се представям с толкова по-голям от мен и също съм против такива взаимоотношения ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
С моя приятел разликата ни е 9г. , но сме заедно почти 2 години. И аз бях против връзките с голяма разлика в годините , но видях , че това не е от значение понякога. Всичко зависи от човека , не от разликата я годините. Разликата на майка ми и баща ми например е 18г. и още са си заедно. Така че не съдете хората , които излизат с по-възрастни от тях.
Мисля си, че след една определена възраст, няма чак толкова голямо значение разликата в годините, особено ако всичко е само секс. Примерно ако си момиче и си на 17, а той е на 27 и в действителност нещата опират само до секс, може всичко да е много готино, но може и да не се получава, поради явната липса на опит при девойката....Това всичко е много теоретично, знам че може поне 10 мацки да излязат и да обяснят, че 17 годишните са опитни като цялоА, след 20тата година нещата стават по-лесни и за връзка, но пак се случва, просто интересите на двамата да нямат и една допирна точка.
Така че си е строго индивидуално за всеки-при някои хора се получава, при други не. Била съм с един сладур, който е 12 години по-голям от мен, но на акъл е доста по-малък (той и на външен вид изглежда на не повече от 1....ами получаваха се нещата, точно защото не мислеше като възрастен, секса беше много хубав, но ми омръзна да го играя падар на толкова голям вече мъж и си намерих нормален такъв...
Та, така![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
От цялата работа най-важното е и на двамата да им е добре. А че някакви си странични хора не одобрявали тяхната връзка... много важно. Винаги ще има хора и хора. Такива,които да те подкрепят защото си им приятелка/близка и такива, които да те упрекнат поради техни си причини. Така, че.. ако и двамата се чувстват добре ( независимо дали м/у тях има връзка или само секс или каквото и да е ) не виждам защо да са от значение цифрите.
С моя имаме 7 години разлика и сме от много време заедно. Никога не сме имали проблем с тази разлика и не отдавам значение на годините ( а разбира се не аз да съм на 20 той на 50, в рамките на нормалното).
In a mad world , only the mad are sane...
На мен и сега разликата с приятелят ми е толкова - 10 години.
Точно пък на тия години има голямо значение. 20-те години на една жена са дивички, това е периодът, през който открива себе си и формираш представите си за желания партньор, докато на 30 един мъж вече се предполага да е поулегнал. Не знам какво би търсил в 20-годишна.Първоначално написано от dimitar_ak
Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Ако имаш да казваш нещо, ти препоръчвам силно да използваш думи.
Но от друга страна съм на мнение, че не годините правят човекаПървоначално написано от gabsit000
![]()
Зависи от възрастта на момичето ... 13 с 23 не звучи добре... но виж в 20 и няколко годишно момиче с 30 и няколко годижен мъж, не е чак толкова фрапиращо.
Пък и зависи от самите хора... Имам позната, която приятеля и е с 8 години по-голям... ама погледнеш ли ги не можеш да кажеш .. даже тя изглежда по-голяма от него на външен вид.. на акъл също ;д
Майка и татко имат над 17год.разлика и са се запознали тя като е била на 20...Хората още са си заедно и се обичат.Годините не винаги имат значение,но неща от сорта на 12-18,13-19(по-лошото 20 и нагоре) ... И най-честият случай 15/16- 26+ ... Аз с приятеля ми имаме 3 години разлика и ни е добре,пък и смятам,че 3 години не са чааак толкова много...![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
.. моят е от тези 15-25.И най-честият случай 15/16- 26+![]()
това са 5 годиниаз съм на 13 той на 18![]()
иначе 13-18 не ми звучи много добре. не мисля че е нормално на 13 да водиш полов живот![]()
Ух, успокоих се като прочетох отговорите тук, защото мен ме блазни все към по големи- мъже. А за мен допустимия интервал между двамата трябва да е 4, най МНОГО 5 години!
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
и аз бях твърдо против връзките с разлика повече от 5 години, но така се случи че пренебрегнах този факт и честно казано не съжалявам ни най-малко :P
Ти момиче ли си , а кво?Първоначално написано от Sh@d0w
I Love YOU baby![]()
![]()
Както каза някой преди мен, не е нормално на 13 да си с 10 години по-голям.. това си е педофилия. Иначе и аз до скоро бях малко скептична към голямата разлика, защото аз като съм на 18 си мислех, че едва ли не някой 30 годишен си е направо старец...![]()
Докато по ирония на съдбата не спах точно с едно такова момче на 30... Осъзнах, че всичко зависи от хората...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ми с моята приятелка имаме 23 години разлика. Заедно сме от 7
Но определено за под 20-годишните, разликата трябва да е максимум 2-3 години.