.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Hybrid View

голяма разлика в годините

незнам дали има и друга такава тема или подобна, но ми е интересно какво мислите за секса с доста по-възрастен от вас.лично на мен първият ми мъж беше с 10 години по-голям.. като се замисля това е донякаде ужасяващо, но при положение, че съм го преживяла не ме стряска толкова тази мисъл. чакам мнения :P

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Зависи от твоята възраст. Ако си на 13 не е нормално да е с 10 години по - голям.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Имал съм приятелка с 11 години по-млада от мен, но годините ни бяха такива, че това нямаше значение. Тя на 20, аз на 31.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Зависи.Всеки сам си решава за себе си и всеки има различни виждания за това,кое е нормално и кое не.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на gabsit000
    не си се представям с толкова по-голям от мен и също съм против такива взаимоотношения ...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    С моя приятел разликата ни е 9г. , но сме заедно почти 2 години. И аз бях против връзките с голяма разлика в годините , но видях , че това не е от значение понякога. Всичко зависи от човека , не от разликата я годините. Разликата на майка ми и баща ми например е 18г. и още са си заедно. Така че не съдете хората , които излизат с по-възрастни от тях.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Мисля си, че след една определена възраст, няма чак толкова голямо значение разликата в годините, особено ако всичко е само секс. Примерно ако си момиче и си на 17, а той е на 27 и в действителност нещата опират само до секс, може всичко да е много готино, но може и да не се получава, поради явната липса на опит при девойката....Това всичко е много теоретично, знам че може поне 10 мацки да излязат и да обяснят, че 17 годишните са опитни като цяло А, след 20тата година нещата стават по-лесни и за връзка, но пак се случва, просто интересите на двамата да нямат и една допирна точка.
    Така че си е строго индивидуално за всеки-при някои хора се получава, при други не. Била съм с един сладур, който е 12 години по-голям от мен, но на акъл е доста по-малък (той и на външен вид изглежда на не повече от 1....ами получаваха се нещата, точно защото не мислеше като възрастен, секса беше много хубав, но ми омръзна да го играя падар на толкова голям вече мъж и си намерих нормален такъв...
    Та, така

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    От цялата работа най-важното е и на двамата да им е добре. А че някакви си странични хора не одобрявали тяхната връзка... много важно. Винаги ще има хора и хора. Такива,които да те подкрепят защото си им приятелка/близка и такива, които да те упрекнат поради техни си причини. Така, че.. ако и двамата се чувстват добре ( независимо дали м/у тях има връзка или само секс или каквото и да е ) не виждам защо да са от значение цифрите.

Повече от фен Аватара на NoMore
    С моя имаме 7 години разлика и сме от много време заедно. Никога не сме имали проблем с тази разлика и не отдавам значение на годините ( а разбира се не аз да съм на 20 той на 50, в рамките на нормалното).
    In a mad world , only the mad are sane...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    На мен и сега разликата с приятелят ми е толкова - 10 години.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Имал съм приятелка с 11 години по-млада от мен, но годините ни бяха такива, че това нямаше значение. Тя на 20, аз на 31.
    Точно пък на тия години има голямо значение. 20-те години на една жена са дивички, това е периодът, през който открива себе си и формираш представите си за желания партньор, докато на 30 един мъж вече се предполага да е поулегнал. Не знам какво би търсил в 20-годишна.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Точно пък на тия години има голямо значение. 20-те години на една жена са дивички, това е периодът, през който открива себе си и формираш представите си за желания партньор, докато на 30 един мъж вече се предполага да е поулегнал. Не знам какво би търсил в 20-годишна.

anonymous708973
    Guest
    Ако имаш да казваш нещо, ти препоръчвам силно да използваш думи.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    не си се представям с толкова по-голям от мен
    Но от друга страна съм на мнение, че не годините правят човека

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    това лято се запознах с човек на 27, аз съм на 16..
    нямате си на идея колко беше секси, как ме привличаше, ама човека прецени че съм му малка и нищо не стана.. иначе беше уникален! и в униформа още повече!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Зависи от възрастта на момичето ... 13 с 23 не звучи добре... но виж в 20 и няколко годишно момиче с 30 и няколко годижен мъж, не е чак толкова фрапиращо.

Пък и зависи от самите хора... Имам позната, която приятеля и е с 8 години по-голям... ама погледнеш ли ги не можеш да кажеш .. даже тя изглежда по-голяма от него на външен вид.. на акъл също ;д

Майка и татко имат над 17год.разлика и са се запознали тя като е била на 20...Хората още са си заедно и се обичат.Годините не винаги имат значение,но неща от сорта на 12-18,13-19(по-лошото 20 и нагоре) ... И най-честият случай 15/16- 26+ ... Аз с приятеля ми имаме 3 години разлика и ни е добре,пък и смятам,че 3 години не са чааак толкова много...
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

И най-честият случай 15/16- 26+
    .. моят е от тези 15-25.

аз съм на 13 той на 18
    това са 5 години
    иначе 13-18 не ми звучи много добре. не мисля че е нормално на 13 да водиш полов живот

Супер фен Аватара на lubovvv
    Ух, успокоих се като прочетох отговорите тук, защото мен ме блазни все към по големи- мъже. А за мен допустимия интервал между двамата трябва да е 4, най МНОГО 5 години!
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

и аз бях твърдо против връзките с разлика повече от 5 години, но така се случи че пренебрегнах този факт и честно казано не съжалявам ни най-малко :P

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Зависи от твоята възраст. Ако си на 13 не е нормално да е с 10 години по - голям.
    Ти момиче ли си , а кво?
    I Love YOU baby

Както каза някой преди мен, не е нормално на 13 да си с 10 години по-голям.. това си е педофилия. Иначе и аз до скоро бях малко скептична към голямата разлика, защото аз като съм на 18 си мислех, че едва ли не някой 30 годишен си е направо старец...
    Докато по ирония на съдбата не спах точно с едно такова момче на 30... Осъзнах, че всичко зависи от хората...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Че 10 години да не са много...

Като малка си падах по по-големи, като поотраснах малко - вече не толкова. Като одъртея, сигурно ще се хвана с някой младок !

Супер фен Аватара на badsector
    Ми с моята приятелка имаме 23 години разлика. Заедно сме от 7 Но определено за под 20-годишните, разликата трябва да е максимум 2-3 години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си