Момиче на 16 съм и до сега не съм носила токчетаНо един ден в даскало обух едни боти на една съученичка и не ми беше кой знае колко трудна да ходя.... и да не бяха високи де ама все пак съм решила да си вземам някакви
http://prikachi.com/images.php?images/281/3946281p.jpg
e на такова нещо искам да се науча да ходя... ама препоръчайте нещо за начинаещина платформа ли да са ... колко см ?
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
А тези от снимката някой,да е срещал подобни по магазините в София ?
Така е най-добре, иначе ще ти е доста по-трудно, а и наистина с боти/ботуши се ходи по-лесно, отколкото с такива като на снимкатаПървоначално написано от cigarettekisses
Вземи си с неповече от 7-8 см
![]()
като за начинаещ аз препоръчвам платформа по-удобни са и след като се научиш перфектно да ходиш с тях може да си вземеш ботички с маалко по-тънък ток от този на снимката на кафявите боти и така ще стигнеш и до тези който ти си постналааз започнах с едни платформички после се разхождах с едни токове из вкъщи и си взех сега едни боти на платформа.Платформата определено е по-удобна отколкото токовете според мен..
Никога не съм носила обувки на платформа, наистина ли са толкова удобни, щото на мен изобщо не ми изгледат удобниПървоначално написано от BreakingDawn
![]()
Зависи от платформата , не всички обувки на платформа са удобни. Трябва да се пробват няколко различни модела и да си прецениш , кое ще ти заспи на крака и ще ти е удобноПървоначално написано от malka_sladkka
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Мале на много високо се хвърляш... Започни от по-ниски към по-високи...
Пробвай на 3-4 сантиметра.Това е като за начинаеща.Гледай ако може да е мека от вътре за да не ти се натъртят пръстите на краката.
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Мда, 13 най-много да са. Много са готини, аз много харесвам такива. А иначе аз почнах от 8см. За мен това са доста ниски обувки, но всъщност удобството хич не зависи от височината. Най-удобните ми обувки на ток до сега са едни 12-сантиметрови.
Everything changes, but beauty remains ...
mey_si в почти всеки магазин за обувки има подобен на този модел обувкивиж се разходи малко , няма как да не намериш такива.. а може да провериш и в някой сайт и да си поръчаш за по-лесно , ако не ти се обикаля
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
да така е ,ти трябва да пробваш в магазина няколко модела който ти харесват и да се разходиш малко повече с тях..обувките на равна платформа имам предвид да не се стеснява в края,са най-удобни : )Първоначално написано от rosencetooo
По принцип като за начинаеща е по-добре да се пробваш с платфорими или по-ниски токове ... Въпреки че примерно на мен ми е много по-неудобно да ходя на по-нисък ток, от колкото на много висок ... Ей такива каквито си дала ти на мен поне са ми много удобно, защото имат платформа отпред ...
Аз си купих подобни 10см с платформа,които са супер удобни от LATIARA,магазина се намира на до площад Славейков,срещу едно магазинче за чанти и такива работи,но не се сещам в момента името му.И има намаления от 72 на 36 лв.!Първоначално написано от mey_si
Аз знам,че в повечето магазини има такива класически изчистени черни обувки...но модела им е различен.Аз питам за точно такъв модел като от снимката,случайно ако някой е виждалПървоначално написано от swidinka93
![]()
Ти поне си на 16 има момичета които си вземат такива ,че и по висок като са 11.Иначе токчетата не са лоши,малко са вискочки обаче ще се научиш да вървиш на тях.