.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Токчета

Токчета

Момиче на 16 съм и до сега не съм носила токчета Но един ден в даскало обух едни боти на една съученичка и не ми беше кой знае колко трудна да ходя.... и да не бяха високи де ама все пак съм решила да си вземам някакви
    http://prikachi.com/images.php?images/281/3946281p.jpg
    e на такова нещо искам да се науча да ходя... ама препоръчайте нещо за начинаещи на платформа ли да са ... колко см ?
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    За мен тези са много неудобни ! Започни сега зимата с някои боти с по-ниско токче

Вземи си на първо четене такива токчета: по ниски и по дебели или платформи по ниски обаче.

Приятелите слушат, това което казваш. Най-добрите приятели слушат това, което не казваш

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Започваш от ниско токче към високо и от дебел ток към по тънък, докато се научиш.

Голям фен Аватара на mey_si
    А тези от снимката някой,да е срещал подобни по магазините в София ?

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Започваш от ниско токче към високо и от дебел ток към по тънък, докато се научиш.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Така е най-добре, иначе ще ти е доста по-трудно, а и наистина с боти/ботуши се ходи по-лесно, отколкото с такива като на снимката Вземи си с неповече от 7-8 см

като за начинаещ аз препоръчвам платформа по-удобни са и след като се научиш перфектно да ходиш с тях може да си вземеш ботички с маалко по-тънък ток от този на снимката на кафявите боти и така ще стигнеш и до тези който ти си постнала аз започнах с едни платформички после се разхождах с едни токове из вкъщи и си взех сега едни боти на платформа.Платформата определено е по-удобна отколкото токовете според мен..

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от BreakingDawn
    като за начинаещ аз препоръчвам платформа по-удобни са и след като се научиш перфектно да ходиш с тях може да си вземеш ботички с маалко по-тънък ток от този на снимката на кафявите боти и така ще стигнеш и до тези който ти си постнала аз започнах с едни платформички после се разхождах с едни токове из вкъщи и си взех сега едни боти на платформа.Платформата определено е по-удобна отколкото токовете според мен..
    Никога не съм носила обувки на платформа, наистина ли са толкова удобни, щото на мен изобщо не ми изгледат удобни

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Никога не съм носила обувки на платформа, наистина ли са толкова удобни, щото на мен изобщо не ми изгледат удобни
    Зависи от платформата , не всички обувки на платформа са удобни. Трябва да се пробват няколко различни модела и да си прецениш , кое ще ти заспи на крака и ще ти е удобно
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Мале на много високо се хвърляш... Започни от по-ниски към по-високи...

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Пробвай на 3-4 сантиметра.Това е като за начинаеща.Гледай ако може да е мека от вътре за да не ти се натъртят пръстите на краката.
    Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Имам същите,като тези от снимката с червена подметка.Много,ама много ме болят краката.Наистина много.Ама се свиква...А и не е трудно да се научиш да ходиш на тях..Ноо гледай да имаш за изминаване възможно най-малко път

Това на снимката колко см са-15 ?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Това са не повече от 13 см.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Мда, 13 най-много да са. Много са готини, аз много харесвам такива. А иначе аз почнах от 8см. За мен това са доста ниски обувки, но всъщност удобството хич не зависи от височината. Най-удобните ми обувки на ток до сега са едни 12-сантиметрови.
    Everything changes, but beauty remains ...

Някой знае ли каде продават такива като от снимката ?

Супер фен Аватара на rosencetooo
    mey_si в почти всеки магазин за обувки има подобен на този модел обувки виж се разходи малко , няма как да не намериш такива.. а може да провериш и в някой сайт и да си поръчаш за по-лесно , ако не ти се обикаля
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Зависи от платформата , не всички обувки на платформа са удобни. Трябва да се пробват няколко различни модела и да си прецениш , кое ще ти заспи на крака и ще ти е удобно
    да така е ,ти трябва да пробваш в магазина няколко модела който ти харесват и да се разходиш малко повече с тях..обувките на равна платформа имам предвид да не се стеснява в края,са най-удобни : )

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    По принцип като за начинаеща е по-добре да се пробваш с платфорими или по-ниски токове ... Въпреки че примерно на мен ми е много по-неудобно да ходя на по-нисък ток, от колкото на много висок ... Ей такива каквито си дала ти на мен поне са ми много удобно, защото имат платформа отпред ...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mey_si
    Аз си купих подобни 10см с платформа,които са супер удобни от LATIARA,магазина се намира на до площад Славейков,срещу едно магазинче за чанти и такива работи,но не се сещам в момента името му.И има намаления от 72 на 36 лв.!

Цитирай Първоначално написано от swidinka93
    Цитирай Първоначално написано от mey_si
    Аз си купих подобни 10см с платформа,които са супер удобни от LATIARA,магазина се намира на до площад Славейков,срещу едно магазинче за чанти и такива работи,но не се сещам в момента името му.И има намаления от 72 на 36 лв.!
    Аз знам,че в повечето магазини има такива класически изчистени черни обувки...но модела им е различен.Аз питам за точно такъв модел като от снимката,случайно ако някой е виждал

Ти поне си на 16 има момичета които си вземат такива ,че и по висок като са 11.Иначе токчетата не са лоши,малко са вискочки обаче ще се научиш да вървиш на тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си